Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Re: Проблеми в работата на портала

Първоначално публикуван от vasko jonchev Преглед на мнение
    Да намерих го НО защо като го променя в полето за настроика на GMT+2 и му дам да запомни после в края на страницата ми пише че времето е по GMT+3. Няколко пъти пробвах и пак не пише долу че съм по GMT+2 а освен това и ми бяга времето спрямо часовника на компютъра с 10 минути назад.Не че ми пречат тези 10 минути ама като съм повдигнал въпроса да се изясни и на други колеги.
    Още сме по лятно време. ГМТ-то няма лятно.

Коментар

• Re: До: Проблеми в работата на портала

Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнение

Румба отделил съм време и съм ти отговорил някъде в предишен пост.
      Това са го премахнали от ВБюлетина, не знам защо така са го направили,
      Било дизайнерско решение.

Имаш линкове отдолу под снимката които работят.

Коментар

• До: Проблеми в работата на портала

Времето захладя, и започнаха съобщенията, че сървърът е "туу бизи" в момента.
        Може ли да се оправи ппроблема?
        В смисъл да се разшири, да се даде възможност за повече потребители да могат да го ползват едновременно?..
        Не съм никак в час със сървъри, и връзки, само питам има ли начин?
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала

Работи се по въпроса

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
            Да, именно не ти дава точки и е сиво. Участник, които има 0 точки ти е цъкнал репутация и е избрал Одобрявам, но при теб излиза сиво квадратче, защото не ти носи никакви точки.
            Госпожице Супер Модератор, от изказването Ви излиза, че след везничките аз би трябвало да мога да избера одобрявам или не одобрявам. Ако е така, защо тогава при мене е като на партийно събрание- след кликване на везничките имам само одобрявам и не мога да го променя? Пробвах се да не Ви одобря и не става. Пробвах и на червен , син, зелен и всякакъв друг чешит потребител и не връзва! Трябва ли да одобрявам винаги и всичко?

/Чесно казано не съм чел правилата. Дано не съм задал тъп въпрос!/
            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Участниците с +ПЛ нямат право да не одобряват ))))))
              Съгласни сме с всичко и всичко одобряваме
              Daddy's girl! Always & Forever!
              Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

След това горното разбирам, че освен за жена си съм женен и за форума. Винаги трябва да удобрявам. Лошо ама ...
                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Все пак имате избор - гласуванто не е задължително... все още.
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Днес два пъти се появи един и същ проблем със снимките в тази тема http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=72800
                    Снимките на колегата joro_c изобщо не се виждат, а моите аз ги виждам с изключение на 2 снимки, а други потребители не могат

Коментар

Това не е проблем, в контрол панела ви имате настройки, кой да ви вижда албума, ако забраните да е публичен съответно няма да ги виждат и други потребители.

Коментар

Не мога да кача снимки. Пробвам от "Управление на прикачени файлове" Излиза това "413 - Request Entity Too Large"
                        Файловете са по 70к 800/600.

Пробвам в http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=70310&page=3
                        Също и тук.
                        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Оправено.

Коментар

Господа модератори да не сте ме изстрили от форума надявам се да не съм направил някоя страхотно глупава грешка.Нищо не мога да напиша никъде.Моля за вниманието ви,ако съм направил грешка не е нарочно.Когато се помъча да напиша нещо ми изписва че може и да нямам достъп.Благодаря за вниманието?????

Коментар

Днеска бях писал в тема,прилики и разлики между УМЗ и ЗМЗ,сега
                              погледнах темата и видях,че мнението ми е премахнато.
                              0осем9осем7шест0осем7едно
                              Миро

Коментар

Албумът ми е публичен и всички мой снимки от тази тема са от един и същ албум.Дали наистина е в мен проблема при положение, че един и същ проблем се появява по едно и също време почти на двама потребителя???

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X