Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Re: Проблеми в работата на портала

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
    Има го този проблем с фаерфокса нашия форум е малко засегнат (поне те пуска да влезеш) докато ПХПББ то въобще не те пуска. Проблема е в кукитата.
    С Интернет-експлорера няма проблем,пази ми всичко.Ама не ми е приятен.

Коментар

• До: Проблеми в работата на портала

Имам проблемче, но то е малко в страни и би трябвало да може да се корегира, проблеччето е че не търси твърде кратки думи примерно:
      http://forum.offroad-bulgaria.com/se...archid=1932937
      В този случай получавам следното съобщение: "Следните думи са или много общи, твърде дълги или много къси и не са включени в търсенето ви: wj" и имам на разположение цели 6 страници с резултати, за да търся нужното ми.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
        Пробвай с Опера. Доста е бърза и удобна за работа, а и няма проблеми във форума. И Сафари е доста бърз, ама нз дали ще рабои добре тука.
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
          Имам проблемче, но то е малко в страни и би трябвало да може да се корегира, проблеччето е че не търси твърде кратки думи примерно:
          http://forum.offroad-bulgaria.com/se...archid=1932937
          В този случай получавам следното съобщение: "Следните думи са или много общи, твърде дълги или много къси и не са включени в търсенето ви: wj" и имам на разположение цели 6 страници с резултати, за да търся нужното ми.
          Ако напишеш в същото поле "работа с търсачката" ще намериш ето тази тема Въпрос за работа с търсачката в нея е описан точно твоя случай
          Ползвайте търсачката, в нея са скрити много отговори
          LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
            Firefox-а си работи добре с форума и кукитата, явно при вас трябва да се огледа настройката им. Ако пък не пробвайте новия експлорер 8, доста изпипан е и си приличат мнгоо с файърфокса.
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала

Краси наистина работи си идеално, но при някой ъпдейт на фаерфокса "не на надстройките му" понякога се повреждат кукитата - което не е никаква болка за умиране - чисти се цялата - кеш кукита и т.н и всичко си е наред.

Поздрави.

Коментар

На 10.06.2009.г.пуснах нова тема.След, около пет минути беше махната. Защо.
                0осем9осем7шест0осем7едно
                Миро

Коментар

Защото се отнасяше до публикации които също бяха изтрити и увисваше само.
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Защото се отнасяше до публикации които също бяха изтрити и увисваше само

Ако сега пусна нова тема,пак ли ще бъде,премахната.
                    Миро

Коментар

На десети виждам само изтрито мнение, не изтрита нова тема. За едно и също нещо ли говорим ?

Коментар

На десети виждам само изтрито мнение, не изтрита нова тема. За едно и също нещо ли говорим

Пуснах нова тема:Какво е женското сърце.
                        Миро

Коментар

Ясно, объркал съм се. По-горе говорех за друго твое мнение в друга тема.

Е, тази ако я пуснеш можеш да бъдеш сигурен че ще бъде изтрита пак.

Коментар

Не, че е проблем, но да попитам. Пиша в някоя тема и имам абонамент за нея. В персонални настройки ме уведомява, когато има нови мнения, но защо ме уведомява и когато аз съм написал мнение (излиза ми темата и като последно мнение седи моето). Преди не ми се е случвало, а днес ми се случи 2 пъти.

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
                              Не, че е проблем, но да попитам. Пиша в някоя тема и имам абонамент за нея. В персонални настройки ме уведомява, когато има нови мнения, но защо ме уведомява и когато аз съм написал мнение (излиза ми темата и като последно мнение седи моето). Преди не ми се е случвало, а днес ми се случи 2 пъти.
                              И при мен също се случи така. Докато ти си писал друг е пуснал някое мнение, секунди преди теб. И ти го отчита като ново, защото когато ти си започнал да пишеш го я нямало, а когато излезеш от темата се рефрешва страницата.
                              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                              A2 (+)

Коментар

И аз си мислех така, но като отида в темата моето си седи последно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X