Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Проблеми в работата на портала

Първоначално публикуван от slavin
    От моя телевизор ли е това:
    При мен е нормално.

Коментар

От няколко дни след вся влизане в портала ми се иска РЕГИСТРАЦИЯ. И то само част от нея - името. Натиснал съм "запомни ме!"

Коментар

@ Симеон: Това е от браузера, понякога се бъркат. Може и аз да бъркам. Пробвай да намериш къде пази паролите и прочее и да го редактираш.

@ Славин: Проблемът ще да е само при теб. Малко е странен, за мен има няколко възможности. Браузера, пробвай с друг и кажи как е. Видето, смени си драйвера с по-нов. Вирус, малко вероятно, но възможно. Има и други вероятности сякаш, но така от далеко малко наизуст го раздавам...

Коментар

Моля кажете ми защо при всяко излизане от сайта, ме изключва системата.При влизане ,отново ми иска парола и име.Задал съм му опцията "помни ме''.Дали няма някаква допълнителна настройка,която не знам?
          Благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
            Моля кажете ми защо при всяко излизане от сайта, ме изключва системата.При влизане ,отново ми иска парола и име.Задал съм му опцията "помни ме''.Дали няма някаква допълнителна настройка,която не знам?
            Благодаря!
            Не би трябвало да има никакви допънителни настройки...

Просто не му се понасят, на сайта, де, габровските ай-пи-та
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
              Благодаря!
              Да не е от настройките на браузъра ти. Да не си го накарал да трие бисквитки и файлове при затваряне?
              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                Не би трябвало да има никакви допънителни настройки...

Просто не му се понасят, на сайта, де, габровските ай-пи-та
                Аз съм в София, но имам същият проблем.

Коментар

Ако сте си настроили браузърите за максимална сигурност няма да допуснат да се запише информацията, с която ви помни. Ако пък е настроен да си трие по-често тези неща, може да ги забрави до следващото влизане. Същото могат да правят и някои антивирусни програми.
                  Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

В новия файърфокс често при ъпдейта се прецакваше някаква база данни с кукита, и прецакваше неприятно влизането. Преди месец-два ми скъса нервите, накрая с ровене в нета го оправих.

- Иди в tools/options/privacy, и в графата cookies провери дали е нагласено на keep cookies until > they expire. Това трябва да е правилната настройка.

- Ако вече е така, но пак не работи - спри файърфокса, иди в папката където е firefox профила ти (според уиндоуса ти ще е различно, най-вероятно ще е в "documents and settings"), и смени името на файла cookies.sqlite с cookies.tmp .

Или направо пускаш едно търсене на С диска за cookies.sqlite.

После пускаш файърфоксчо и трябва да си готов.

Ако cookies.sqlite въобще липсва - инсталираш си cookie manager добавката за firefox - там ти позволява да създаваш нови такива бази. Правиш нова, и забравяш за случая. При мен беше така. Някъде се беше скрила гадта, и като инсталирах програмката - взе че се появи. Ама късно, вече бях направил новата.

cookies.sqlite е тоя файл който се прецаква.
                    Последно редактирано от Goblin; 12-05-09, 19:31.
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала

Има го този проблем с фаерфокса нашия форум е малко засегнат (поне те пуска да влезеш) докато ПХПББ то въобще не те пуска. Проблема е в кукитата.

Коментар

От два дена немога да кача никакви прикачени файлови

Коментар

На пръв поглед не би трябвало да има причина да не можеш да качваш.
                          Дай малко повече инфо за проблема, какво ти изписва и какво се случва.

Коментар

Не исписва нищо просто ги зареждам и натискам бутона изпрати и така си чакам с часове без да ми каже нищо.
                            Аз и преди си чаках но 2 или 3 минути което мисля е нормално,но сега няма реакция

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала

Пробвай с някой малък файл да не ти е бавен интернета, има тайм аут функции които при недостиг на време игнорират заявката.
                              Ако става с малки пробвай да качваш по един не по 3.

Някой друг има ли проблем ?

Коментар

• До: Re: Проблеми в работата на портала

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                                Пробвай с някой малък файл да не ти е бавен интернета, има тайм аут функции които при недостиг на време игнорират заявката.
                                Ако става с малки пробвай да качваш по един не по 3.

Някой друг има ли проблем ?
                                Да това се оказа проблема бавно една по една става благодаря

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X