Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Репутация, точки и гласуване. Сериозни нарушения!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Репутация, точки и гласуване. Сериозни нарушения!

И продължаваш да спориш. А да си обърнал внимание че Алекс и Яро освен Супермодератори са и Администратори и сега? Какъвто беше и ти до този момент. И бъркаш точките от репутация с репутационен индекс който всъщност е твърдо зададен на всички Администратори... т.е. 60 точки.
    VPetrov.photography

Коментар

Всичко в една база данни подлежи на промени! Но ще повторя и потретя. Единствената гаранция срещу злоупотреби с вота е моята дума! Ако някой включително и ти Стояне има каквито и да са съмнения в моите действия му предлагам направо да си тръгва оттук. Всяко обвинение в манипулация от страна на Администрацията към вота приемам като лично обвинение към мен в лъжа!
      VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
        Напротив, съвсем подготвено се изказвам. Факт е, че точките паднаха драстично и е без значение в резултат на какво. Също така е факт, че при Яро и при Алекс нямаше такова нещо. Изобщо не бях обърнал внимание на тая история, обаче както вече казах, на доста хора им беше направило впечатление и спретнаха някои съпоставки. Например колко бях "изпаднал" в "генералната класация", отново за разлика от другите двама колеги.

В заключение - на мен ми е все тая и няма да издребнявам. Особено щом тези неща подлежат на изкуствено корегиране, независимо от подбудите.
        Има голямо значение какви са подбудите.
        За онова време (при стартиране на системата) знам само че нещата се променяха и напасваха всекидневно. Имаше и грешки и проби, абе каша.
        Сега обаче има много ясни правила за гласуване
        и наказания при нарушаването им.
        Само че в момента не мога да ги намеря за да ги цитирам.

Коментар

Нещо сметките изобщо не излизат, но както казах, няма да издребнявам. Все пак разбирам и аз нещо от аритметика, а и не само.

Явно тази вечер е отредена не само за излагации, но и за равносметки.

Коментар

Стояне на мен сметките ми излизат, ако те интересуват подробности заповядай ще ти обясня. Но имаш точно два избора: или се доверяваш на думата ми безусловно или си тръгваш!
            VPetrov.photography

Коментар

Напълно съм съгласен с наложеното наказание и смятам, че бе напълно заслужено. Всички допуснахме грешка с използването на обида към червената точка и затова се извинявам на V93. Правя го тук защото с него не бих разговарял по никакъв повод.

Сега обаче очаквам да ми бъдат дадени обяснения за това мнение:

Чавдар като нищо може и да е много кофти човек, обаче това с нищо няма да реабилитира една сюрия мъже, които се държат като махленски одумвачки.
              Искам да знам за публичната обида автора ще се извини ли и ще му бъде ли наложено наказание.
              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Венци, реакцията ти ми изглежда несъразмерна и пресилена, което само по себеси може да се изтълкува като показателно.

Безусловно не се доверявам на никого, така че ще съм благодарен да не ме поставяш пред дилеми от този род.

Йори, щом онова анонимно поведение ти изглежда като остро разминаващо се с моя епитет - добре. Визирах коментарите към вота и стоя зад думите си. Който не се разпознава сред авторите там, не влиза в тази категория.

Коментар

Кво става тука, гледам че е пълнолуние, да не би да има нещо общо
                  0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                  Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                  Суперскан България www.decbg.com
                  Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                    И продължаваш да спориш. А да си обърнал внимание че Алекс и Яро освен Супермодератори са и Администратори и сега? Какъвто беше и ти до този момент. И бъркаш точките от репутация с репутационен индекс който всъщност е твърдо зададен на всички Администратори... т.е. 60 точки.
                    Добре де, и как да знаем, че някой, на който пише под името "супермодератор", всъщност е "администратор", но е под прикритието на "супермодератор"? Виж картинките по-долу.
                    Пък и що за администратори са тези супермодератори, които все пак нямат пълните права на администратори?
                    Прикачени файлове

Коментар

Съжалявам но ако нещо не понасям то е обвинение в лъжа. Всичко друго бих могъл да понеса с известна доза търпение. Но обвинение дори и косвено в лъжа не понасям при никакви условия и уговорки. Тъй че изборът си е твой!
                      VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Tiger Преглед на мнение
                        Добре де, и как да знаем, че някой, на който пише под името "супермодератор", всъщност е "администратор", но е под прикритието на "супермодератор"? Виж картинките по-долу.
                        Пък и що за администратори са тези супермодератори, които все пак нямат пълните права на администратори?
                        Според възможностите реализирани в софтуера VBULLETIN един човек може да е в групата на СуперМодераторите ...т.е. да може да модерира всеки един форум и същевременно да е Администратор в определена функция да кажем корекция на езици или одобряване на нови потребители. А може и да бъде само СуперМодератор. Възможно е и да бъде и двете а в един момент да остане само СуперМодератор.

От картинките се вижда ясно кой в коя от двете групи влиза или и в двете...
                        VPetrov.photography

Коментар

Имам в предвид картинката като се натисне бутона:

Виж форумните лидери
                          VPetrov.photography

Коментар

Никъде не съм те обвинил в лъжа, дори и косвено. Казах, че историята с точките за мен не е читава и се аргументирах. Това, че не приемам обяснението ти си е мое право и не е обвинение в нищо. Ти ми даваш отговор, аз си правя изводите и някои неща приемам, други - не. Това е. Няма нужда от драматизиране, заплахи и прибързани мерки. Най-малкото, такива действия могат да се изтълкуват нееднозначно. Не че има голямо значение, де. Особено когато мотото се натъртва на my way or the highway.

Коментар

Първоначално публикуван от Tiger Преглед на мнение
                              А с цел уточнение Администраторите също имат огромна разлика във възможните функции. И ако не са с пълна функционалност то те биха има достъп само до конкретни функции които Администрират но не и до модерация на форумите. Затова и се съвместяват двете функционални категории
                              VPetrov.photography

Коментар

Никъде не съм те обвинил в лъжа, дори и косвено. Казах, че историята с точките за мен не е читава и се аргументирах. Това, че не приемам обяснението ти си е мое право и не е обвинение в нищо. Ти ми даваш отговор, аз си правя изводите и някои неща приемам, други - не. Това е. Няма нужда от драматизиране, заплахи и прибързани мерки. Най-малкото, такива действия могат да се изтълкуват нееднозначно. Не че има голямо значение, де. Особено когато мотото се натъртва на my way or the highway.
                                Ти остави тези обяснения. Ясно заявих че съмнения в манипулиране на данните от системата за репутация възприемам като директно обвинение към мен. За това съм категоричен. Да системата може да има много кусури, може и някой да предложи по-добро решение. Може много хора да се опитват да изкривят гласуването. Но каквато и да е манипулация от моя страна с цел промяна на вота ще бъде директна лъжа към всички които са тук. Така че всякакви съмнения в моите действия по случая приемам като директно обвинение. И сега и за в бъдеще!
                                VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X