Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Репутация, точки и гласуване. Сериозни нарушения!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Репутация, точки и гласуване. Сериозни нарушения!

Господа - според мен се разберете с Чавдар/не го познавам / на лични.

Темата е друга.

Мен хич не ме вълнува как се държи Чавдар на разходки и т.н.

Форума не е на 25 - 30 човека.

Някой скоро беше написал колко ще станем или станали.

В нашия голям форум - темата "Чавдар" е много лична.
    only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Направете отрицанелен вот не анонимен или поне минимум брой симоли = 100... Но малко или много, ако те влече да дадеш червено, все ще намериш начин...

Ааа и стига с тоя Чавдар, пришка ми излезе на окото, малко му е репутацията сигурно, та се разпищяли всички, така нищо няма стане повече, стана ясно каква е цялата работа... Тъпото е като се гласува е така, ма вие сте си такива, тая работа се прави внимателно, намираш му по-куците постове на опонента/по близо 7 на ден, се ще има некфа плява/ и обосновано си го зачервяват всички, ама по правилата, тъп пост ли е начи мое и всички да си гласуеват с червено, нали? Така де, тея правила са ми малко мътни на мене, то ако няма човек усет...

Смятам и на него му е ясно и няма да ви досажда, бих отдал проблемите, които споделяте като крайна форма на офроуд манящина, ми човекът от скоро зариби, а вече доста е видял и по гората и като тунинг/тука бих казал, че тунингО не е същия ако не си го барнеш сам, но това си е мое менение и не 100% приложимо/ напредна, нормално е да ви се стори "ИзлетЕл", но поне го приземете по човешки, не с тея смешки.
      Последно редактирано от Насов; 22-01-08, 21:53.

Коментар

Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнение
        Ами аз например.Никога.
        Ако започнем да спорим с теб за нещо,ще ти кажа с какво не съм съгласен.Спорил съм със Стефан,с Обера,с Венци и с много други колеги.Но съм спорил ! С аргументи (силни или слаби).Но червена точка и емотиконче или обиден епитет-това не !
        Тук по едно време пишеше едно момче-Макса.Такива откровени (а и неграмотни) неща,че ме е вбесявал.Дори с него съм опитвал да говоря разумно,а не беше лесно.
        Виж,зелени точки съм давал.Чел съм наистина чудесни неща,които са ме карали да съжалявам,че не познавам лично хората,които са ги писали.
        Извинявайте,че се намесих.Не познавам фактите и не е редно да вземам отношение.
        Има малка разлика.
        Там където аз пиша няма разтягане на локуми. Има една истина и тя е точна и ясна.
        Точно за това няма място за грешки.
        И точно за това грешките се наказват.

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
          Прав си, обаче всички сме хора и е много трудно да се абстрахираш от отношението ти към дадения човек в реалния ти живот от това в виртуалния. И обратното...
          А каква е разликата? Все ми се иска да мисля, че този форум е различен и защото тук сме реални хора, които стоят зад думите си, независимо дали наживо или тука. Девиациите между реалното и виртуалното са за едни други форуми с потребителски имена от рода на 'страшни прашки 86' и подобни, с големи и малки букви и по възможност цифри вместо букви.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
            А каква е разликата? Все ми се иска да мисля, че този форум е различен и защото тук сме реални хора, които стоят зад думите си, независимо дали наживо или тука. Девиациите между реалното и виртуалното са за едни други форуми с потребителски имена от рода на 'страшни прашки 86' и подобни, с големи и малки букви и по възможност цифри вместо букви.
            Разликата е следната: Колко хора познаваш ти лично, при коите налице толкова фрапантна разлика между виртуална и реална "репутация"?

И понеже всички сме РЕАЛНИ хора, нормално да пренасяме РЕАЛНИТЕ си взаимоотношения тук.
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Много съжалявам за приказките от по-горе. Аз съдия не съм и няма да бъда. Не искам нито да се намесвам в лични отношения нито да бъда намесван в такива, а за въвличането на портала и дума да не става.

Отнемам служебно на следните потребители по 100 точки за неспазване на правилата при гласуване на репутация:

GRAND
              vatito
              Асен Василев
              kolonal
              disem
              cveti

Отнемам на следните Модератори троен размер от 300 точки поради факта че като Модератори носят много по-голяма отговорност и би следвало да дават пример за спазване на правилата а не обратното:

quadra
              Kaishin
              vladi333
              derhunter
              ninja_1
              Yordan Kolev
              peppy

Възстановявам взетите неправилно точки на
              V93 и изтривам служебно записите за тях!

Който се съмнява в манипулиран вот или необоснована репутация, както си му е редът може да се обърне към мен с въпрос или искане за премахването му. Всяко искане или сигнал се разглежда внимателно и когато е необходимо се вземат съответните мерки.

И оттук насетне за да не се стига до подобни истории призовавам всички да си изясняват отношенията извън портала. Който не желае някой да ходи на неговите разходки може изрично да упомене този факт в обявата. Това е разрешено от правилата! Използването на други механизми с такава цел се санкционира и ще се санкционира!

VPetrov.photography

Коментар

Повече от час никой не пише!!! Види се темата стана много сериозна и важна за форума какъвто е и за неговото бъдеще. Бих предложил да изложим мненията си утре след като премислим добре. Лека нощ.
                Поздрави

Извинявам се, вероятно връзката ми е бавна
                Последно редактирано от T.T; 22-01-08, 22:14. Причина: Извинявам се
                Тодор Томов
                =============================
                Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
                Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                  подкрепям и споделям целите на "Червената Бригада"С цялото ми уважение към всички ЛИЧНОСТИ, коите се включили в нея.
                  Съгласявам се с това!
                  Да и аз гласувах, въпреки че не познавам лично V93,
                  но негов коментар относно Асен Даскалски, приятел от форума,
                  просто далеч не отговяраше най-малкото на годините на V93...
                  Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                  A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                    Съгласявам се с това!
                    Да и аз гласувах, въпреки че не познавам лично V93,
                    но негов коментар относно Асен Даскалски, приятел от форума,
                    просто далеч не отговяраше най-малкото на годините на V93...
                    Не е задължително физическото състояние на дадения индивид, да отговаря на психическото......Пример: вдетеняването при по-възрастни хора.....
                    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Добре де, вместо целия цирк не беше ли по-лесно да се пусне по едно мнение в съответните теми. Така и повече хора ще го видят, няма да е анонимно, пък и ще се видят аргументите на всички. Ако има пряко отношение към темата, няма да е нарушение.

И цялата тая история щеше предварително да е приключила...
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        Добре де, вместо целия цирк не беше ли по-лесно да се пусне по едно мнение в съответните теми.
                        Щеше. И в бъдеще така ще стане.
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Значи има практика да се пипат служебно тъй драгоценните точки. Че има техническа възможност е пределно ясно.

А, аз се правех на разсеян когато разни участници тук ме питаха как така и най-вече защо преди няколко месеца от воле точките ми при гласуване паднаха от 60 и кусур на 20 и малко. Преди това не им обръщах внимание, а след това съзнателно ги игнорирам. Че не е наказание е ясно, защото нито съм уведомен, нито има за какво да ми се "резнат" 4000 точки, особено като гледам за тукашните изпълнения в какъв размер са "глобите", но че има нещо - има.

Коментар

Първоначално публикуван от uazik Преглед на мнение
                            Господа - според мен се разберете с Чавдар/не го познавам / на лични.

Темата е друга.

Мен хич не ме вълнува как се държи Чавдар на разходки и т.н.

Форума не е на 25 - 30 човека.

Някой скоро беше написал колко ще станем или станали.

В нашия голям форум - темата "Чавдар" е много лична.
                            Споделям това мнение!
                            Веднъж вече го написах в темата "Беше ми приятно ........" сега ще го напиша и тука - много неприятно впечатление прави на страничен наблюдател като мене факта че се сформират групи и съюзи във форума, които водят битки помежду си! Много ви се моля, ако не щадите вашите нерви, то поне пощадете нашите! Никак не ми е приятно форума, от приятно място, да се превръща в някакво бойно поле заради това че има хора, които не са съумели да си решат проблемите между тях си и на мястото и по времето когато са възникнали тези проблеми! В крайна сметка аз, а предполагам и много други, влизаме тука за да се разтоварваме, а не за да се натоварваме с чужди дрязги и проблеми!
                            Също така искам да кажа че подкрепям напълно подхвърлената идея, всички потребители да имат равен брой точки при гласуване и този брой да не е голям! Така репутациите ще се трупат по-бавно, но пък ще са по-истински и ще се намали възможността да се създават виртуални величия, които да се чустват недосегаеми зад голямата си репутация! А и по този начин ще намалее страха у потребители с по-ниска репутация да гласуват открито срещу потребители с голяма репутация, защото и да има "отмъщение", то няма да е смазващо, т.е. вота няма да е подвластен на страх или някакви подмазвачески подбуди!

Това, горното, е мое лично мнение! Не изразявам отношение към конкретния случай, а го изразявам по принцип за такива случаи!
                            "Do not correct a fool, for he will hate you;
                            Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
                              Значи има практика да се пипат служебно тъй драгоценните точки. Че има техническа възможност е пределно ясно.

А, аз се правех на разсеян когато разни участници тук ме питаха как така и най-вече защо преди няколко месеца от воле точките ми при гласуване паднаха от 60 и кусур на 20 и малко. Преди това не им обръщах внимание, а след това съзнателно ги игнорирам. Че не е наказание е ясно, защото нито съм уведомен, нито има за какво да ми се "резнат" 4000 точки, особено като гледам за тукашните изпълнения в какъв размер са "глобите", но че има нещо - има.

Ти пък сега къде се изказа съвсем неподготвен? Какви 4000 точки? Пък и точно ти нещо да не разбираш хубаво случва се, ама поне питай бре! Точно тогава преправях групите и разделях Администратори от Супермодератори... На Администраторите точките се "забиват" служебно и не са резултат на калкулация докато на Супермодераторите се калкулират... Ха сега се сети...

За точността на вота и неговата коректност аз залагам името си. Всеки който се съмнява в манипулирането му (от Администрацията т.е. аз) моля да напусне форумите. Това и ще му е реакцията към евентуалната лъжа в която ме обвинява. Нямам никакво намерение да увещавам който и да е, че не манипулирам вота. Който желае приема думите ми на доверие. Нямам доказателства нито смятам да представям такива. Тъкмо и ще съм наясно колко хора имат доверие на думите ми. А техническа възможност има... за всичко.
                              VPetrov.photography

Коментар

Напротив, съвсем подготвено се изказвам. Факт е, че точките паднаха драстично и е без значение в резултат на какво. Също така е факт, че при Яро и при Алекс нямаше такова нещо. Изобщо не бях обърнал внимание на тая история, обаче както вече казах, на доста хора им беше направило впечатление и спретнаха някои съпоставки. Например колко бях "изпаднал" в "генералната класация", отново за разлика от другите двама колеги.

В заключение - на мен ми е все тая и няма да издребнявам. Особено щом тези неща подлежат на изкуствено корегиране, независимо от подбудите.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X