Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Репутация, точки и гласуване. Сериозни нарушения!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Репутация, точки и гласуване. Сериозни нарушения!

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
    при една от разходките се е отнесъл кофти с един приятел-Асен Даскалски. Приятел който е с един крак и всияки му се радват, че кара с другите, а оня да се е...а с него. Не става.
    Потвърдена информация! Такива хора нямат място тук, казвам го толкова меко понеже предишният ми пост беше изтрит

Коментар

Аз си мисля, че е редно да се покаже репутацията на въпросния човек.
      И да видим кой какво гласувал?
      Ние вече казахме кои сме (червената бригада)?!?
      Нека видим как репутацията на този човек расте с 7т. за 24часа?
      П.П.
      Къде изчезна мнението на Зарко, нали всеки трябва да обясни защо е гласувал?
      LZ1HKW
      Реглаж на преден и заден мост
      My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
        А, не! Не мога вече! Тук се разиграва егати сюреалистичната сценка. Направо не мога да повярвам, че с такива неща се занимават все корави мъже, повечето по-възрастни от мен и все хора с авторитет.

Като си имате личностни конфликти, ходете си спускайте нощем гумите, вместо да пренасяте аналогични постъпки тук, за да излагате не толкова форума, колкото т.нар. "общност".

Няма да натоварвам никого с личното ми мнение, че анонимното отрицателно "гласуване" е много по-малко достойна постъпка от ангажираното становище на всеослушание в самата тема. Преценете си сами.

Още веднъж - излагате се като халваджии.
        Анонимно ли? Да виждаш да сме анонимни? Включително и когато сме давали отр. вот сме се стараели да разбере от кой е.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
          Анонимно ли? Да виждаш да сме анонимни? Включително и когато сме давали отр. вот сме се стараели да разбере от кой е.
          Също като запалването на РИМ, нашият герой стой от страни и свири на китара. Вместо да се изправи като мъж и да кажа, аджеба защо го мразят повечето участници във форума?
          LZ1HKW
          Реглаж на преден и заден мост
          My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Видях ви "ангажираното геройство". Нямаше подписи, а предимно епитети и заяждания. Като си имате проблеми, отворете съответна тема, коята обсъжда на първо място постъпките на даден участник тук и на второ място личностните му качества. При това възможно по-малко. Постъпките винаги са достъчно красноричиви, особено в недвусмислен контекст.

Както вече казах и ще се повторя - ми, отидете и му спукайте гумите, надерете вратите и изкривете антената, като оставите еднозначни знаци, че сте именно вие, щом толкова ви дразни. Няма нужда от директно изясняване като "пич, не ни кефиш и по-добре да не се засичаме лично, защото само ще се изнервим взаимно"...

Влади, кви са тия драматизми и мразене?!

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              ...Другото е че 10 с по 6 точки на гласуване ако харесат и гласуват за един пост един с 60точки да е против и всичко е на кино, а може той просто да не е на кеф днес, началника му се е скарал или жената не е сготвила и първото инакво мнение му изкача и какво правим. Мисля че всеки трябва да може да гласува с еднакви брой точки без значение от репутацията.
              Това предложение ми звучи доста разумно.
              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Видях ви "ангажираното геройство". Нямаше подписи, а предимно епитети и заяждания. Като си имате проблеми, отворете съответна тема, коята обсъжда на първо място постъпките на даден участник тук и на второ място личностните му качества. При това възможно по-малко. Постъпките винаги са достъчно красноричиви, особено в недвусмислен контекст.

Както вече казах и ще се повторя - ми, отидете и му спукайте гумите, надерете вратите и изкривете антената, като оставите еднозначни знаци, че сте именно вие, щом толкова ви дразни. Няма нужда от директно изясняване като "пич, не ни кефиш и по-добре да не се засичаме лично, защото само ще се изнервим взаимно"...

Не бързай толкова, не е свършило.
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                  добре де , за какво служи отрицателния вот. Да се каже; " Колега не съм съгласен с мнението ти , с начина ти на изразяване , с интерпретацията на фактите " ПО ТЕМАТА.

Колега, не съм съгласен с мнението ти!

Е, какво сега, да ти давам червени точки ли? Защото имаш собствени убеждения, собствена гледна точка, които не съвпадат с моите? Хайде, холан...

Честно да си кажа, за първи път в моя интернетски опит (а съм по разни форуми от 1993 година, когато в България даже нямаше интернет, та използвахме една любителска
                  dial-up мрежа наречена Фидонет) попадам на форум където репутация се придобива с гласуване.

Уважавам правото на администраторите да администрират форума както намерят за добре, и не бих повдигнал пръв този въпрос, но щом вече стана дума за това...

И така, да се върнем на темата: за какво служи отрицателния вот?

Ако изясним този въпрос, няма да има двусмислия...

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                    Също като запалването на РИМ, нашият герой стой от страни и свири на китара. Вместо да се изправи като мъж и да кажа, аджеба защо го мразят повечето участници във форума?
                    Да бе къде е другата страна...Не е ли редно да чуем и двете страни.....то и без това "....отиде коня у ряката..."
                    NISSAN FOREVER
                    -----------------------------------------------------------------------------
                    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

А, не! Не мога вече! Тук се разиграва егати сюреалистичната сценка. Направо не мога да повярвам, че с такива неща се занимават все корави мъже, повечето по-възрастни от мен и все хора с авторитет.

Като си имате личностни конфликти, ходете си спускайте нощем гумите, вместо да пренасяте аналогични постъпки тук, за да излагате не толкова форума, колкото т.нар. "общност".

Няма да натоварвам никого с личното ми мнение, че анонимното отрицателно "гласуване" е много по-малко достойна постъпка от ангажираното становище на всеослушание в самата тема. Преценете си сами.

Още веднъж - излагате се като халваджии.
                      Абсолютно съм съгласен.
                      Свалям шапка на Йордан Колев, че написа директно какво мисли и защо го е направил.
                      Защото много от колегите не разбраха за какво става дума. И изведнъж всички се почуствахме като в " Зоната на здрача".
                      Смятам, че ако някой е нежелан, трябва да му се казва в прав текст, отколкото с с картони. По-честно е.
                      Не превъщайте репутацията в грубо оръжие на анонимността.
                      Ако не искате Чавдар с вас, просто кажете. Ако мислите, че някой приказва глупости - напишето му го. Картоните не помагат. Както написах е вдин друг форум- Трябва да имаме реална репутация, а не виртуална такава.
                      Моля този пост да не бъде приеман като вземане на страна. Аз съм на страната на доброто прекарване, веселата компания и офроуда. Другото е дребнаво.
                      Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                      NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Туги, служи за същото, за каквото и средният пръст из софийското движение. За кво да се противопоставим публично и пряко на мнение, което не одобряваме, вместо да размахаме среден пръст и да караме нататък до следващия път...

Коментар

Няма нужда от директно изясняване като "пич, не ни кефиш и по-добре да не се засичаме лично, защото само ще се изнервим взаимно"...
                          Обере,дано съм те разбрал правилно и не вадя думите ти от контекста.
                          Но дали точно това не е правилния и цивилизован начин.Директното изясняване.
                          А ако утре някой дойде де те пребие,щото не харесваш тойота примерно.Няма нужда от такива неща.Това е пример,да не ме разбереш неправилно,моля те.
                          В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Момчета (мъже) този тип разговор отива повече на форум БГ.МАММА !

Заповядайте, смятам, че ще ви бъде интересно

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнение
                              Обере,дано съм те разбрал правилно и не вадя думите ти от контекста.
                              Но дали точно това не е правилния и цивилизован начин.Директното изясняване.
                              А ако утре някой дойде де те пребие,щото не харесваш тойота примерно.Няма нужда от такива неща.Това е пример,да не ме разбереш неправилно,моля те.
                              Къде живее тоя дето не харесва тойота да ида аз да ..... Това в кръга на шегата, да разведриме малко темата
                              Първоначално публикуван от pipiole Преглед на мнение
                              Момчета (мъже) този тип разговор отива повече на форум БГ.МАММА !

Заповядайте, смятам, че ще ви бъде интересно
                              Там няма такива глупости, покрай жената попрочитам някоя тема заради малкия.

Коментар

Фюрер, ника ти ми е неприятен, но не е тук темата да го обсъждаме. Всеки има право на избор и така както ти си го направил с ник-а, ние сме го направили с Чавдар и гласуването си.

Когато кажеш за един човек, че е луд, май...а му. Когато кажеш за десет човека, че са луди, ма....а му и на това, но когато кажеш, че целият свят е изпълнен с ненормални-значи на теб нещо не ти е наред. Когато хора доказали се в обществото са се обърнали срещу един човек, по един или друг начин и когато тези хора са, не един и двама, а над 30...тогава на каква мисъл мове да те наведе това?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X