Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Репутация, точки и гласуване. Сериозни нарушения!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Репутация, точки и гласуване. Сериозни нарушения!

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
    Това моментално ще доведе до пререгистрацията на всички ПЛ+ с нови никове!
    Аз изобщо нямам намерение да си правя лозе на баир, да се пререгистрирам , или да върша каквито и да е други глупости лишени от всякакъв смисъл. Не мога да разбера защо тук напоследък зачестиха такива дискусии. Скоро влизах в Британския форум за Ленд Ровър и такова нещо не видях. Да си кажа направо - излагаме се!

Коментар

Както съм казвал и ще казвам...Такива теми са за триене.
      MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
        Аз изобщо нямам намерение да си правя лозе на баир, да се пререгистрирам , или да върша каквито и да е други глупости лишени от всякакъв смисъл. Не мога да разбера защо тук напоследък зачестиха такива дискусии. Скоро влизах в Британския форум за Ленд Ровър и такова нещо не видях. Да си кажа направо - излагаме се!
        Вярно е това.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнение
          Както съм казвал и ще казвам...Такива теми са за триене.
          Та ще се трие ли или да обяснявам ЗАЩО....

Коментар

Между другото аз заставам зад Маркан! Не ме е срам, напротив горд съм че съм редом до тези хора! Всички те са ми за пример във всичко. Благодаря ви приятели, че съм сред вас!
            Аз също гласувах срещу Чавдар по две причини. Едната е, че 100 процента съм сигурен, че в темата за жените във форума ми наби червено, а после мазно ми се обяснява на лични. Но дори и да не е това при една от разходките се е отнесъл кофти с един приятел-Асен Даскалски. Приятел който е с един крак и всияки му се радват, че кара с другите, а оня да се е...а с него. Не става.

Коментар

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
              Само се излагаме,както казаха вече.
              ИМа си правила,които не ги спазва се санкционира...Това е.
              MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
                Предлагам темата да се изтрие незабавно, защото нещата не отиват на добре! Отцепи ли се лавината ще стане страшно!

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                  Възможно е и ограничаване само на отрицателният вот на всички с +ПЛ... т.е. останалото като досега но без отрицателен вот!

А колкото и да е чудно основните проблеми са между потребители с +ПЛ
                  Виж това няма да ми липсва Ама не виждам защо?
                  Не схващам същината на проблема, как може от гласуванете всеки няколко месеца да произлизат проблеми??? За мен това е една добра функция която имаше някакво значение в началото, сега така или иначе почти всички са "над скалата..." (е а някой са под)...
                  Абе няма угодия

Коментар

Предлагам темата да се изтрие незабавно, защото нещата не отиват на добре! Отцепи ли се лавината ще стане страшно!
                    Добре де, айде стига
                    Нека се отцепи лавината в крайна сметка.
                    Не мисля, че като се заключи И тази тема нещата ще цъфнат. После какво, пак ли ще има с някой хора ми беше приятно?...

От мене - стига недомлъвки и стига отбор черешки и отбор ягодки!
                    Респект.

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                      ...Не схващам същината на проблема, как може от гласуванете всеки няколко месеца да произлизат проблеми??? За мен това е една добра функция която имаше някакво значение в началото, сега така или иначе почти всички са "над скалата..." (е а някой са под)...
                      Абе няма угодия
                      Няма да пиша +1, +100 или +3.14, но няма какво да допълня към това от Алекс.

Коментар

А не! Ясно съм заявил. Няма да допусна колкото и да ме критикуват тук дори и най-добрите ми приятели да злоупотребят с портала и неговите възможности.

Който е нарушил ще си понесе наказанието! За каквото е нарушил, нито повече нито по-малко!

Репутацията не е израз на лично отношение към когото и да било. С гласуването се оценяват само и единствено конкретни публикации. В зависимост от това какво им е съдържанието. Точка. Всякакви гласувания по други причини ще бъдат санкционирани според правилата. Няма да се поколебая без значение дали са от приятели, Модератори или непознати!

Чакам обяснения!
                        VPetrov.photography

Коментар

Между другото аз заставам зад Маркан! Не ме е срам, напротив горд съм че съм редом до тези хора! Всички те са ми за пример във всичко. Благодаря ви приятели, че съм сред вас!
                          А кои са тези хора и...за какво е цялата работа...
                          Напомням че все още всички очакваме отговор на въпроса който Джорджо зададе.......в случай че темата не се отнася само за определен кръг хора от форума разбира се.....
                          NISSAN FOREVER
                          -----------------------------------------------------------------------------
                          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                            Аз също гласувах срещу Чавдар по две причини. Едната е, че 100 процента съм сигурен, че в темата за жените във форума ми наби червено, а после мазно ми се обяснява на лични. .
                            Ето на гласувал, щото допускал. А допускал, щото не знаел.

НЕ МОЖЕ ДА ИМА АНОНИМНИ ЧЕРВЕНИ ГЛАСУВАНИЯ. Поне между колегите с ПЛ.
                            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Какво мислите за тази публикация на ...?
                              Одобрявам
                              Не одобрявам

Вашия коментар за публикацията (съобщението):

Мисля, че Всеки трябва да има Достойнство и Уважение към Всички и към себе си, т.е. ясно да изрази аргументите си, без да се крие като "мишок". В противен случай премахнете "Вашия коментар за публикацията (съобщението)".
                              Не че не може всеки да си направи "аритметиката" и да стесни "кръга" на гласувалите за него по броя на точките.
                              sigpicЗлобата и завистта нямат почивен ден!

Коментар

Заставам твърдо зад позицията на Маркан. Подкрепям го напълно. Аз също гласувах с отрицателен вот срещу в93 и ще го правя за напред винаги когато сметна за нужно. От бан не страхувам, защото имам реален живот и извън форума.

Сигурно доста от вас се чудят защо се е стигнало до тук. Всеки от вас който чете форума не през редовете би трябвало да знае. Не искам да влизам в досадни подробности.

Имам едно предложение към въпросния оплакващ се от спад на репутация, което се подкрепя с подпис от 34 участника в този форум и още около 10 които нямат възможност да се подпишат на сегашния етап.

Предложението е в 3 точки.

1.В93 да не участва в теми започнати от някой от хората в списъка.

2.В93 да не цитира мненията на хората в списъка.

3.В93 не е желан на разходките на които присъстват хората от списъка.

Предполагам сега ще искате да видите списъка. Тъй като той все още нараства ще му дам още малко време.
                                http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X