Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Репутация, точки и гласуване. Сериозни нарушения!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Репутация, точки и гласуване. Сериозни нарушения!

Става, но има нещо друго - логично е да даваш мнение без да си още наясно с нещата в кухнята така да се каже, пък като ти стане ясно вече нищо не можеш да направиш. Което ще даде повод за евтин популизъм мисля. Може и да не съм прав, но си имам съображения че ще стане точно така.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
      Мнго добра идея, така лудостта постепенно ще затихне.
      Опазил ме господ.

Коментар

Трудно е да кажеш на някой в очите, какво мислиш за него или за действията му.
        Още повече ако не искаш да го обидиш съвсем.

Това анонимно гласуване се явява чудесна алтернатива,
        хем да не се настрой човека срещу теб, хем да не е публична излагация.

А самата система отдавна е опорочена. Има потребители и потребителКИ
        дето пишат безсмислени постове само и само да могат да почнат да гласуват.

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
          Точно така. Един вид оценката ще се получава само от редовите участници които още не са натрупали репутация... Това е само идея... моля за мнения.
          Точно обратното трябва да бъде.
          Само редовните участници натрупали някакво доверие във форума, да могат да дават репутация за новите колеги, който са ценни с познанията си, умерени са и показват зрялост в постовете.
          Какво значение има за мен репутацията. Аз така и така познавам, участниците във форума,повечето лично, други виртуално, и когато постна мнение с приблизителна точност мога да предвидя, кой какво ще каже.
          Ползувал съм репутацията само за да поощря някой нов колега , който смятам за ценен, и да способствам по-бързо да получи пълни права.
          От факта , че някой ще ми даде червена точка, така ще се развълнувам, че ще взема да направя някое КРАЧОЛОПРЕМЕСТВАНЕ.
          А пък да даваш анонимна оценчица в червено, това е обида към самия себе си.
          НИКОГА!!!!
          По добре да направим тази тема Ринг Свободен и като се заформи як спор да се прехвърляме там, и да се представим пред Бога МЕРИКУРИЙ ), / не е правописна грешка/
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Възможно е и ограничаване само на отрицателният вот на всички с +ПЛ... т.е. останалото като досега но без отрицателен вот!

А колкото и да е чудно основните проблеми са между потребители с +ПЛ
            VPetrov.photography

Коментар

Аз доколкото разбирам проблема е между един човек и група хора. И то група хора доказали се тук във форума и извън него.

Коментар

Е и Я бех там и я гласувах.
                Та гласуването не беше безразборно (за кеф) а срещу определен човек.
                Той Обера го е казал ама не знам дали не се четат постовете през един та май не се е разбрало.
                Съжалявам че почнах ама стана доста нервно.
                След малко ще се обоснова ако държите.
                Ако не требе ме баннете и да се приключи.
                Съжалявам ама щом требе да е явно ето.
                Прав беше Венци-малкия че ще се обидят некои потребители ама ......
                щом не требе да се гласува тайно......

Коментар

Венци, давай направо!
                  Кажи какво е станало, та пак подхванахме тази тема. Да не стане, гузен, негонен бяга, но сигурно и аз съм оценил някого, като съм се издал, без да искам. Имам предвид при позитивен вот, а що се отнася до негативните, там се опитвам не само да обясня за какво, а и да е ясно, че е от мен. Днес поразгледах "класацията", а после си направих труда да прочета последните 50-ина мнения на колеги, които са понатрупали репутация през тази година. Направи ми впечатление, че между тях има колеги, които освен шеги, закачки, вицове и някой друг линк към забавно филмче, не са написали нищо друго, а въпреки това репутацията им е нараснала значително за последните три седмици. Лично за мен, изводът е, че във форума се оценят главно развлеченията, но... глас народен - глас божи!

П.П. За повечето тук, все още не е ясно какво се е случило.
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Аз държа на обосновката задължително!
                    VPetrov.photography

Коментар

добре де , за какво служи отрицателния вот. Да се каже; " Колега не съм съгласен с мнението ти , с начина ти на изразяване , с интерпретацията на фактите " ПО ТЕМАТА.
                      Вота е само по темата, нали така.
                      Значи вота се дава от колега който не е съгласен, счита че не е необходимо да занимава форума / да спами /, а и не му се пише лично съобщение.
                      Не виждам никаква разумна причина отрицателния вот да е анонимен.
                      Може би, ако не беше задължително анонимен, никой нямаше да крие името си.
                      Или пък, да е анономен, отрицателния вот , по - желание.
                      Някак, не мога да си представя половината кибритлии тук , да анонимничат.
                      От страх ли ? Що ..?
                      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

В момента активните потребители които разглеждат темата са: 20 (19 членове и 1 гости)
                        ‎giorgio, ‎Венци- малкия, ‎BOBI_27M, ‎Chinela, ‎derhunter, ‎disem, ‎lubashki777, ‎m20_maniqk, ‎markan, ‎Nik Nikolov, ‎peppy, ‎Stela, ‎stojan_defender-a, ‎Verginiya, ‎vokel, ‎Yaro, ‎Yordan Kolev, ‎Явор(dorzi)

Всички чакаме да разберем какво се е случило и защо.
                        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Възможно е и ограничаване само на отрицателният вот на всички с +ПЛ... т.е. останалото като досега но без отрицателен вот!

Това моментално ще доведе до пререгистрацията на всички ПЛ+ с нови никове!

Коментар

Което пък ще доведе до моментален бан от моя страна! Ако някой се държи като в детската градина ще получи разбира се и адекватно отношение!
                            VPetrov.photography

Коментар

Между другото аз заставам зад Маркан! Не ме е срам, напротив горд съм че съм редом до тези хора! Всички те са ми за пример във всичко. Благодаря ви приятели, че съм сред вас!

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                                Това моментално ще доведе до пререгистрацията на всички ПЛ+ с нови никове!
                                Едва ли. Но пък ще стане това което аз казвам: евтин популизъм и издокарване пред новобранците.
                                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X