Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Беше ми приятно с повечето хора!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Беше ми приятно с повечето хора!

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
    Тъй като междувременно поговорих с няколко човека вземам следното решение:

Лицето Иван Тодоров ще получи пълни права на участник тук и аз лично ще призова да не бъде наказван за стари прегрешения ако:

1. Официално се извини на всички тук които е обидил. Аз на извинения не държа но за извинения за останалите съм непреклонен и няма да отстъпя. В извинението може изрично да подчертае че не се извинява на мен лично!
    2. Премахне всички крадени материали от неговият форум и ясно се ангажира оттук насетне че няма да краде оттук!
    3. Официално и ясно поеме ангажимента че оттук насетне няма да прилага неморални и незаконни средства за рекламиране на сайта си като тези които използва а именно:
    - спам
    - лъжливи съобщения за продажби
    - лични съобщения тук с агитация до потребители на портала.
    - агитиране в мненията си за неговият форум.
    - регистриране на множество потребители тук

Има ми координатите, ако желае може да ми изпрати в писмен вид отговорите и вижданията си по горните въпроси.
    E, това е приказка! Евала на Венци, всички можем да се учим от него!

Коментар

Не!!!!!
      Не мога да повярвам, че се занимавате изобщо с това!!!???
      На цели десет страници.....

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Todorov Преглед на мнение
        Аз не държа, ама ако не го направиш, поне спри да ме оплюваш.

Относно грешките, тук не съм във форум по литература, нито пък аз съм издател или медия.
        еи човек аз у тоя форум , така маи му казвате, съм наи прос ,немога да общувам по този начин, но ме дразниш, само като те видя , знаеш ли защо , мdи доста добре можеш да преценяваш , а се правиш, аз, със умни не споря , тук щтом такъв като мен търпят
        недеи,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,бъди толерантен, тоес директен какво го овъташ , Юли ,Монтана 0889 65 30 66 , мога да помогна
        и у кошчито долу не пиши повече
        Последно редактирано от Юли; 19-01-08, 05:15.
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
          Колега, искам да Ви обърна внимание, че нито "информационните", нито които и да е технологи, не са възникнали в момента в който Вие сте научили за тях!

Е тва ся е велика мисъл,ако е ваша,а не сте научили за нея,просто ви поздравявам.
          Иначе,по темата,мисля че по армейски образец тук е втъкан духът на единоначалието,и това си има както положителните,така и другите си "предимства" .Когато си на гости,домакинът също има морални задължения,гостът също.Ще ми се гостите да не цапаме с обувки,и ми се ще да се чувстваме на уютно и топло място,виж в казармата е това е малко утопична идея

Коментар

Много моля Администратор или Модератор да заключи тази тема.

ТРАПЕРА, е добър човек и дал само хубави и полезни неща за дългото си и продуктивно присъствие тук.

Обидно и гадно е за мен лично всичката тази помия от по-горе абсолютно нерелевантна към неговата личност да се асоциира с неговото име.

Нека спрем до тук и затворим гнойната рана.

Моля ви за разбиране.

Много поздрави,
            Бъдете живи и здрави!

Коментар

Абе ти ако не се беше обадил тук никой не я и виждаше тая тема... както виждаш не е от най-четените вече от доста време. Струва ми се че много ти се иска да и покачиш рейтинга
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Познавам TRAPERA и също мисля, че е мъжкар!

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
                  Познавам TRAPERA и също мисля, че е мъжкар!
                  Абе мен всички тук ме знаят че съм женкар
                  Ама пусто природа - не си падам по мъже и туй то...
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                    Абе мен всички тук ме знаят че съм женкар
                    Ама пусто природа - не си падам по мъже и туй то...
                    "Мъжкар" е състояние на духа, не на тялото!

Коментар

Е анджък де.

Коментар

Аз на десета страница ще си позволя да задам един въпрос. Много важен според мене.
                        Вие всичките които написахте толкова много интересни неща в тази доста объркана и неясна тема от самото и начало, всъщност знаете ли защо Данчо спря да участва в този форум.
                        Знаете ли какви бяха неговите задължиния и отговорности. Изобщо знаете ли какви са задълженията и отговорностите на модератора.
                        Знаете ли как Трапера се справяше с тях. И знаете ли каква подкрепа получаваше за действията си.
                        С риск да разочаровам някои от противниците на редът тук, ще ви дам малък жокер.
                        Модератора не е "на всяка манджа мирудия".
                        Модератора не може да използва власта си за налагане на своето мнение. Без значение правилно или не.
                        Модератора не може да взима решения сам. Има още педесет парчета който са гарант че решенията му не са емоционални и в разрез с правилата. Край на жокера.
                        За добро или за лошо вие не виждате къртовския труд по подредбата. Не виждате и как се взимат невъзможните решения, които задължително трябва да са справедливи.
                        Вие искате. И аз искам. И няма да се откажа защото е трудно.

П.С.
                        За мъртвите или добро или нищо. Етиката го изисква.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X