Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Репутация, какво е, дискусия, кой защо пише

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Репутация, какво е, дискусия, кой защо пише

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
    E, репутацията не е инструмент за наказание, а индикатор за "личните мнения" на останалите участници по отношение на всеки един от нас. Тя не може да направи нищо повече от това да покаже на всички, че, примерно, достатъчно голям брой хора не одобряват това, че ти си биеш кучето.
    Освен това, след като демонстративно заявяваш, че не ти пука какво мислят останалите за тебе, защо тогава си ревнал, че някой ти бил сложил "червенко" и призоваваш това да се премахне?!? Нали ти е безразлично? Или може би не е съвсем така ...

Хммм.... И ти си прав

Коментар

административните въпроси не са ми силата , но в малка Швейцария въпроса отдавна е решен чрез референдуми
      в борбата е славата

Коментар

кви референдуми бре.това е частен сайт.квот реши собственика тва е.като каже ще ги има кат каже няма да ги има.на когото не му изнася да не пише и да не влиза.мисля че е пределно ясно.

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение

Това че аз си бия кучето, а ти не го одобряваш???(примерно!)И десет червени да ми дадеш,аз пак ще го бия.

Лично мнение.
          Извинявам се за спама ама не се сдържах.....nikito едно време в казармата се питахме биеш ли кучето-ама в по друг смисъл.
          Land Rover Discovery:
          - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
          Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
            Моето лично мнение пък е че и червените и зелените, трябва да бъдат просто гласове - за и против! Т.е. да имат еднаква тежест независимо от репутацията на човека, който ги дава! Не мисля че е правилно гласът на някой с по-голяма репутация да тежи повече от гласът на някой с по-малка репутация! Ако се възприеме това, гласовете на всички да тежат еднакво, по-голяма репутация ще имат хората за които са гласували повече участници, а не хората за които са гласували участници с по-голяма репутация!
            В думите ти има много логика.
            Може да заложат да е такъв алгоритама на тази система за репутация в някой от следващите ъпдейти на софтуера... ама сигурно някой трябва да им го даде като идея... Освен да се види дали имат имейл за съпорт и да им се пише

Коментар

[quote=nikito776;216376]
              Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
              Моето лично мнение пък е че и червените и зелените, трябва да бъдат просто гласове - за и против!

За и против какво??? Това че аз си бия кучето, а ти не го одобряваш???(примерно!)И десет червени да ми дадеш,аз пак ще го бия.
              За това да се наказват само за нарушение на правилата на форума.
              Лично мнение.
              За или против дадено писание! Или по-точно казано вота би трябвало (според мене) да е израз на одобрение или неодобрение на определено действие или бездействие! Например ако ти напишеш - " Аз бия кучето си!" аз просто ще сметна че няма смисъл да разговарям с тебе и няма да получиш нито червено нито зелено!
              Ако напишеш: " Правилната дресировка изисква кучето да се бие!" - най-вероятно ще влезна моментално в спор с тебе!
              Но ако напишеш: "Правилната дресировка изисква кучето да се бие, и който не мисли така просто нищо не разбира от кучета!" - моментално ще получиш червенко от мен и то с минимум обяснения, защото просто явно няма да има смисъл от обяснения!
              Според мене вота, дори и в сегашния си вид, няма за цел да превъзпитава никого, а просто има за цел да покаже отношението на участниците, към получаващия вота, заради някое негово действие или бездействие изразено в поста му!
              Например аз и двата пъти когато съм давал червено на някого, съм го давал за това че съм се почуствал лично обиден от поста му, а не че е изразил мнение различно от моето! Същевременно раздавам зелени с много по-голяма охота когато някой ме накара да се чувствам добре чрез поста си!
              Не мисля че моето мнение относно каквото и да било, трябва да бъде по-меродавно от мнението на някой с да речем 2 точки! Това че аз имам 12т. или 50т. не ме прави по-знаещ и можещ по всички въпроси от оня с 2-те точки!
              "Do not correct a fool, for he will hate you;
              Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Всъщност, за какво толкова голямо значение се отдава на рейтинговата система, не мисля че рейтинга е главна цел на някой да участва във форума. За мен е просто информация, кой колко е допринесъл за развитието му (най-общо казано). Независимо дали е съвършенна или не варианта й който е в момента (преди последните промени), дава до някъде реална картина за това.
                О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                  Независимо дали е съвършенна или не варианта й който е в момента (преди последните промени), дава до някъде реална картина за това.
                  Дръж ги в темно ,да им е ясно.

Абе момчета живейте си живота ,оценявайте ако искате ,четете ако искате ,мислете ако искате/ако можете/.Защо се прави някаква безсмислена полемика ,защо има недоволни ,защо има заяждащи се,оправдаващи се искащи /можещи знам ,че има/Типичен български синдром.До кръгла нула да ме свалите ,утре в седем пак съм тук.После пак.И да ме изгоните , пак ще Ви чета.И така.
                  B+

Коментар

Репутацията е за писане - не за четене
                    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                      Репутацията е за писане - не за четене
                      Прав си ,ама предпочитам да прочета нещо умно или практично или антилогично ,което мен главата ми не може да го роди.....
                      B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
                        До кръгла нула да ме свалите ,утре в седем пак съм тук.После пак.И да ме изгоните , пак ще Ви чета.И така.
                        +100

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
                          Дръж ги в темно ,да им е ясно.

Абе момчета живейте си живота ,оценявайте ако искате ,четете ако искате ,мислете ако искате/ако можете/.Защо се прави някаква безсмислена полемика ,защо има недоволни ,защо има заяждащи се,оправдаващи се искащи /можещи знам ,че има/Типичен български синдром.До кръгла нула да ме свалите ,утре в седем пак съм тук.После пак.И да ме изгоните , пак ще Ви чета.И така.
                          И аз така.
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

bojitch зачетох се в подписа ти

Е точно за това става въпрос и относно рейтинга.
                            О899 2б2 1З2

Коментар

Драги съфорумци мисля че проблемът идва от това че се четат отрицателните коментари коита са задължителни за писане но вижте какво открих че е написал Венци в заключената тема за репутация в първият пост:

"Вашия вот е анонимен но когато посочвате отрицателна оценка трябва да добавите и кратко обяснение. То може да бъде видяно само и единствено от Администратора. "
                              MG RACING

Коментар

Ами да, те Администраторите всичко виждат.
                                А аз тия дни открих, че всъщност и сега можем да видим,
                                ако имаме коментар към някой пост. Като цъкнем на
                                собствените си везнички излиза дали е гласувано за поста
                                и ако е дали е положително или отрицателно и се вижда, ако има коментар.
                                В такъв случай пак сме като преди (можем евентуално да се досетим кой е гласувал за нас),
                                но пък за да видим кое се харесва и кое не, трябва да си проверяваме всеки един пост?!..
                                Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                                A2 (+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X