Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба за помощ -Изчезналото момче до хижа Рай Съобщения свързани със сайта и форума.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Молба за помощ -Изчезналото момче до хижа Рай Съобщения свързани със сайта и фору

Терена е изключително пресечен там,в добавка тогава времето е било снеговалеж придружен със силен вятър и намалена видимост,та не е за чудене,че са пропуснали.Пак казвам дано времето да помогне,като се задържи топло и намалее снежната покривка,тогава шансовете за намиране на брат ви се увеличават.Тази част на планината взима най-много жертви от всички планини в България. А вие господин Николов малко си съобразявайте приказките,единственото важното нещо е,че жената се намери.И не не съм служител на ПСС,но познавайки терена,тези хора са заслужили поне малко уважение.

Коментар

До: Молба за помощ -Изчезналото момче до хижа Рай Съобщения свързани със сайта и фору

Колеги, аз призовавам към спокойствие и разум всички. С нападки и обиди нищо, никой няма да спечели още по-малко да помогне... Моля за толерантност и сдържаност..., и най-вече уважение към другият. И предупреждавам, че необосновани критики към ПСС ще изтривам. Достатъчно е тежко на нашите колеги от ППС там, за се опитваме и ние да им утежняваме положението...
      VPetrov.photography

Коментар

За всички четящи и пишещи колеги във форума нека поясня, че над 90 процента от планинските спасители са доброволци. В България има около 50 щатни бройки от над 600 спасители. Всеки дава своето умение и желание да помогне при спасяването на човешки живот. Тези доброволци рискуват здравето и живота си по време на акциите, но те го правят. Горд съм, че и аз нося това звание. Нека има нужното уважение към тези хора. Колко нощи тези хора са изкарали в суровата планина, а не при своите семейства? Колко "жертви" прави всеки, който се отдава на желанието си да помага - всеки сам си знае. Искрено се надявам да се случи някакво чудо и това момче да се изплъзне от прегръдката на планината. Но планината рядко прощава грешки. Така че не правете грешки и не подценявайте планината и не надценявайте себе си.
        С уважение към всички!
        Последно редактирано от bobotrojan; 15-11-09, 20:45.
        Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

За да бъде човек Планински Спасител е достатъчно да може няколко неща ... като изброените тук.

http://www.pss.bg/about/about_kaksestava.php
          Нека не подценяваме работата им!
          Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Някой има ли новини.

Коментар

И кофти,че аз ще го кажа,но нуждата от СПЕШНА помощ попремина,темата като е препрочитам не е вече за тоя раздел.Дано не ме разберете грешно
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Няма никакви новини. А не съм съгласна, че брат ми няма нужда от спешна помощ. http://dnes.dir.bg/2009/11/18/news5395643.html

Коментар

Свалям шапка на Giorgio, Drukman, а също и на другите, които директно са се отзовали! Чувствам се по- спокойна, а и щастлива, като знам, че има хора като вас!!!
                  Не разбирам, обаче, какви са тези нападки към ПСC и какво е това недоверие. Хората са професионалисти, но са и преди всичко хора - пропуските са допустими. Не е ли най-важно и основно да се намерят изгубилите се и бедстващи в планината, а не кой ги е намерил?! Искрено се НАДЯВАМ брат ти да се открие, Мартина- НАДЕЖДА винаги има!

Коментар

Искам да благодаря на хората, които търсят Виктор, на ПСС, че не се отказват от акцията. Те ни вдъхват нови сили и надежди. Вярвам в техния професионализъм и в това, че усилията им не са напразни.

Коментар

• До: Молба за помощ -Изчезналото момче до хижа Рай Съобщения свързани със сайта и фору

Здравейте, пиша ви отново аз - сестрата на Виктор, защото съм в безизходица. Вече 30 дена няма никаква следа от Виктор. Един човек ме посъветва да публикувам негови снимки и малко повече информация.
                      http://danielaidj.snimka.bg/mountain...49361.16203564
                      Когато е тръгнал на 3 ноември, Виктор е бил облечен с яке в комбинация от светло зелено и сиво. Материята е близка до брезент. Син анцунг с бели кантове, сейлонов. Туристически обувки кафяви. Зимна вълнена шапка черна с бял надпис NIKE. Раницата се вижда на една от снимките, които вече публикувах. В себе си има документи за самоличност, gsm siemens, часовник Q&Q. Митко /приятеля/ му е дал част от багажа си - брезентово яке, плетени ръкавици и шапка. Това е всичко, което знаем.

Последно редактирано от Краси Грудев; 02-12-09, 23:29.

Коментар

• До: Молба за помощ -Изчезналото момче до хижа Рай Съобщения свързани със сайта и фору

Всеки ден , безброй пъти в този Форум се сещат за прекрасното момче и ваш брат .
                        За жалост - тук , в този Форум хората ежедневно се срещат с опасността и действителността .
                        И знаят как съжителстват двете заедно в едно цяло .
                        За това мълчат . Страх ги е да споделят какво мислят . Дори и аз сядам вече 5 пъти да ви пиша и ... все изтривам написаното ....
                        И сега ми е трудно - но не си правете грешни изводи за мълчанието ни.
                        Единствената надежда е , че момчето , брат ви може да е толкова отчаян и обиден от нещо за да мълчи толкова дълго .
                        Само вие знаете дали е така . Само вие знаете причината да тръгне в такова време и ..... да не се откаже там горе ( когато неговия приятел се е отказал и върнал ).
                        Запазете НАДЕЖДАТА . Тя ще ви крепи .
                        Ако се случи чудото - то ще крепи всички нас !
                        И така до пролетта . ....До момента когато се стопят снеговете .
                        Тогава отново ще има акция , търсене ......
                        До тогава - НАДЕЖДА !
                        Простете ми за написаното !
                        Простете ми за премълчаното !
                        Брат ви е прекрасно момче !
                        Дано се запознаем с него и стане наш колега !

Коментар

Никога няма да спра да се надявам. Как да вярвам, че Виктор не е жив след като не намират нищо от него??? За някои може би съм наивна. Но аз трябва да вярвам в нещо. Затова улавям дори сламката, защото надеждата не трябва да умира. Не ви обвинявам за мълчанието. Виктор сам си е виновен за това, което му се случва. И бъдете сигурни, че той няма от какво да бяга. Знам, че нещо му се е случило, за да не може да се върне. Той е упорит и никой не може да му наложи мнението си. Единствено се надявам, че някой го е намерил и му е помогнал. Молете се да е така, защото друго не ни остава. Вярвам, че някой ден пак ще го видя.

Коментар

Привет,
                            попаднах на темата сега. Нито съм планинар, нито имам опит, но Вашата лична трагедия е голяма и определено грабва, а Вашата надежда събужа само адмирации!
                            Искам само да попитам:
                            -Има ли някакво развитие? Някаква информация?

Коментар

Няма никакво развитие. Вече четири месеца няма никаква следа от Виктор. Сега чакаме да се разтопи снега около връх Ботев, за да започне търсенето отново. И тогава, ако не го открият, от полицията ще проверяват други варианти. Само мога да се надявам изобщо да не е там, въпреки, че няма друго логично обяснение какво може да се е случило.

Коментар

Днес съобщиха ,че са намерени човешки останки за които са прпедполага че са на момчето.

http://www.dnes.bg/crime/2010/03/03/...a-balkan.87073
                                Последно редактирано от Ясен; 04-03-10, 09:41.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X