Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба за помощ -Изчезналото момче до хижа Рай Съобщения свързани със сайта и форума.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Молба за помощ -Изчезналото момче до хижа Рай Съобщения свързани със сайта и фору

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
    Момчета, нека не спорим излишно. Денят вече е много кратък, така, че който има възможност и желание, нека дойде утре в 7.30-8.00, пред РПУ на МВР в Калофер. Сигурен съм, че можем да сме полезни!
    Джорджо - надявам се да си ме разбрал правилно.
    Не искам да си губя целия ден и да ида някъде, където ще ми кажат че не съм полезен.
    0887 477 661 ми е телефона.
    Като пристигнете там виж каква е ситуацията и ако прецениш че има нужда от мотори и 4х4 атв ми звънни.
    Вече съм подготвил някои от момчетата да са на стенд бай
    EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

До: Молба за помощ -Изчезналото момче до хижа Рай Съобщения свързани със сайта и фору

http://dnes.dir.bg/2009/11/09/news5350269.html
      Моля да ме извините.Тука има повече информация

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор Пашов Преглед на мнение
        ... Като пристигнете там виж каква е ситуацията и ако прецениш че има нужда от мотори и 4х4 атв ми звънни.
        Вече съм подготвил някои от момчетата да са на стенд бай
        ОК
        Благодаря ти за подкрепата!

П.П. Моят тел. е 0888 45 70 73,
        Радио: PMR - канал 8, отворен, резервен - 2, отворен.
        Последно редактирано от giorgio; 09-11-09, 22:59.
        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
          По-добре вземи на капитана вранглера.Иначе е несириозно.Може да има сняг.
          И ураганен вятър, първо потърсете връзкас ПСС, преди да се бухнете по познатия път към Ботев. Ще вали пороен дъжд, носете и бинокли, за да огледате долините под Ботев отгоре доколкото може. И тръгнете поне две оборудвани коли, ако трябва се обадете на Нанко от Парка.
          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Злати, ще тръгнем само по указание на ПСС, или поне с тяхно разрешение.
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Момчета и мойто мнение няма да ви хареса, но за съжаление и аз съм на мнение че не е много смислено да се качвате горе. Троянските и др. екипи от района са може би най-големите профита в спасяването в БГ. А и достатъчно мотори и АТВ-та има в района. Въпреки всичко може да помогнете да качите още хора и техника нагоре. И съвета на Златев за биноклите е много хубаво нещо. Малко храна и вода на хората които търсят в планината също ще са добре дошли най-вероятно.

Коментар

Джорджо .... горе в МОМЕНТА духа с 122 км./ч. ......
                Температурата е около 1 градус с непрогледна мъгла.
                Прогнозата за утре е ...... подобна ... с малко сняг!
                Последно редактирано от CarTest™; 09-11-09, 23:59.
                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                  Джорджо .... горе в МОМЕНТА духа с 122 км./ч. ......
                  Температурата е около 1 градус с непрогледна мъгла.
                  Прогнозата за утре е ...... подобна ... с малко сняг!
                  когато загина последния човек на Ботев мисля че духаше около 150 км./ч. средно. Това е нечовешки посилен вятър за придвижване...
                  Последно редактирано от bliss-stick; 10-11-09, 01:18.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                    Колеги, разочарован съм!
                    От сутринта стои тоя зов за помощ. Толкова ли нямаме хора в района, било от север, било от юг, на връх Ботев, които да тръгнат... Нямаме подготвени джипки ли, или ендура и АТВ...

Вярно е, че е минало много време, но надеждата остава. Ако момчето е живо, представяте ли си как ще прекара и тази нощ?
                    Колегите от района следим акцията и чакаме на standby, но просто не сме били пред компютрите.
                    Сега видях пуснатото съобщение. Благодаря ти за отзивчивостта да дойдеш да помогнеш от 250 км. Евала.
                    Акцията от вчера и за момента е прекратена, поради изключително лошите метериологични условия /много силен вятър и мъгла/.
                    Подкрепям колегите, че без единна организация от страна на ПСС ще сме повече в тежест, отколкото в помощ.
                    От вчера колата, станциите и аз съм в готовност, но очаквам изрично обаждане от ПСС.
                    Малко са хората, който познават района наистина добре и едно необмислено тръгване, може да доведе до по-големи усложнения.
                    Ако има нещо, с което всички желаещи могат да бъдат полезни ще пиша допълнително.
                    Телефона ми е 0888401086
                    LZ1AID

Коментар

Джорджо и Вальо са в Калофер.
                      Времето е отвратително .... за сега чакат .......
                      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

+1
                        на разположение съм 24ч ако ПСС позволят да се включим до 1 час след позвъняване мога да бъда в Калофер - 0897 884 885 Петър Лесов
                        www.4x4Trips.bg

Коментар

На Троянската група също можете да разчитате. При необходимост-тел.0888992152. На Габровците,също.

Коментар

Първоначално публикуван от valter vachkov 1 Преглед на мнение
                            На Троянската група също можете да разчитате. При необходимост-тел.0888992152. На Габровците,също.
                            Габровците начело с Йосиф веднъж се доказаха при друг случай. Но сега е различно, казах и на Джорджо по телефона, човека най-вероятно се е загубил в терена на запад от пътеката между Рай и Ботев. А там няма как да влезе нищо, освен трениран планинар, а на много места и алпинист. За запознатите с района това са надвесените скални долини и кули над пътеката между Рай и хижа Левски. Дано планината пусне човека, но търпеливото, макар и тежко изчакване, в момента е най-доброто. Ако ПСС имат нужда от поддръжка или доставки на нещо, тогава сме ние. За евакуация, дай боже и на намерения, също.
                            Последно редактирано от cveti; 12-11-09, 19:30.
                            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

надявам се момчето да се намери живо и здраво.с нищо не мога да помогна...само с виртуална подкрепа.радвам се,че има хора като вас,евала.сина ми на 8 години качи връх ботев и докато не се обадиха,че са горе умрях от страх.през лятото е било студено представям си сега.току-що прочетох,че е прекратено търсенето,защо за бога.
                              Последно редактирано от nameika; 10-11-09, 16:13.
                              [URL="http://www.facebook.com/group.php?gid=163613893278&ref=nf"]
                              [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от nameika Преглед на мнение
                                надявам се момчето да се намери живо и здраво.с нищо не мога да помогна...само с виртуална подкрепа.радвам се,че има хора като вас,евала.сина ми на 8 години качи връх ботев и докато не се обадиха,че са горе умрях от страх.през лятото е било студено представям си сега.току-що прочетох,че е прекратено търсенето,защо за бога.
                                Гледал сам по Дискавъри за изгубен баща и син които изкараха 11дни в една пещера само на вода без храна.Ако се организира някаква акция с повече хора съвместно с нас от форума и ПСС обаждайте се,ще се опитам да помогна въпреки многото работа която имам всеки ден....все пак става въпрос за човешки живот.
                                0889414199-Атанас Брънзалов-по всяко време
                                Със себе си съм имал повече проблеми,
                                отколкото с всеки друг човек. Нямам по голям враг от самия себе си!!!!!!
                                Да изградим Параклис: www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113508

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X