Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба за помощ -Изчезналото момче до хижа Рай Съобщения свързани със сайта и форума.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Молба за помощ -Изчезналото момче до хижа Рай Съобщения свързани със сайта и фору

Първоначално публикуван от gorosop Преглед на мнение
    Колеги, няма измислени 4Х4 които да влязат в Джендема. Дори до Рай се стига само пеш и с коне. Един познат казваше- от много места се влиза в Джендема, от малко се излиза. Глупост е, че е тръгнал сам младежа.Не е толкова студено но все пак това са 6 дена....Дано да е жив и всичко да приключи добре.
    Има много начини да кажеш че няма да помогнеш. Това е един от тях.

Ако момчето беше в Джандема да са го намерили до сега. Там търсят вече 6 дена. С джипки може да се огледа, каквото може да се огледа с джип. Все е нещо. Ама нищо е по лесно.
    Ако никой не отиде поне ще е сигурно, че никой няма да се загуби.

ПП Благодаря, че дадохте съвети. Ние бяхме тръгнали едни произволни доброволци...
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

До: Молба за помощ -Изчезналото момче до хижа Рай Съобщения свързани със сайта и фору

Вальо, ще тръгна около 4.00 сутринта, ако има промяна, звънни ми. Среща в Калофер, 7.30.
      Всеки, който желае да се присъедини, е добре дошъл!
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Вземи си ВрангЕла, че аз съм с Навара без лебед и без гуми.
        Станахме трима.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Свтроших му задния кардан, с Гранда ще съм. Не бери грижа, ще се оправим, може да взема и капитаните...

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
            Свтроших му задния кардан, с Гранда ще съм. Не бери грижа, ще се оправим, може да взема и капитаните...
            По-добре вземи на капитана вранглера.Иначе е несириозно.Може да има сняг.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
              По-добре вземи на капитана вранглера.Иначе е несириозно.Може да има сняг.
              То,ако джипа е при мен,аз сам ще си го карам,но е в София при Близнаците за ъпгрейд

Коментар

Преди години при подобни условия изчезна Ганди - хижар на "Козята стена", един от най-опитните планинари в България. Познавам района, забравете МПС-тата, само пеш и с коне се минава. Съжалявам, че нямам възможност да се включа. Който отива да помогне, да внимава - не се разделяйте, по възможност поддържайте непрекъсната радиовръзка. Стискам палци за момчето - дано планината го пусне обратно.

Коментар

Може би колегите от района, ще се включат...
                  Още миналата седмица в четвъртък, предложих помощ на ПСС от целия офроуд клуб в Казанлък, като от техния форум ми отговори Кънчо Шипков, че ще ни потърси при нужда.
                  Казал съм че разполагаме с джипове, атв-та и мотори с които можем бързо да обходим голям район

през цялото време съм следял развитието на темата, медии и форуми, и съм готов да организирам нашите момчета.
                  НО
                  Докато нямаме разрешение да се включим в координирана акция не мисля да го правим.
                  В планината шега не бива, още повече в този район и в това време, и не мисля че трябва да правим авантюристични изпълнения без знаннието и координацията с ПСС.
                  Сигурен съм, че и от CrazyJob ще се включат колеги, но пак казвам - не бива самосиндикално да организираме подобни акции ... по ред причини.
                  EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                    Току що говорих с началника на гражданска защита Ст. Загора. Те се качват към хижата в момента. Човека препоръча ако има ентусиасти да помогнат, утре сутринта да дойдат в Калофер пред полицията. За през ноща няма да се търси. Пада мъгла и те едвам се ориентират.
                    Аз мога да бъда там утре.

Има ли други?
                    Мисля, че от цитата става ясно... От ПСС и ГЗ ще решат къде и как можем да сме полезни.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор Пашов Преглед на мнение
                      Още миналата седмица в четвъртък, предложих помощ на ПСС от целия офроуд клуб в Казанлък, като от техния форум ми отговори Кънчо Шипков, че ще ни потърси при нужда.
                      Казал съм че разполагаме с джипове, атв-та и мотори с които можем бързо да обходим голям район

през цялото време съм следял развитието на темата, медии и форуми, и съм готов да организирам нашите момчета.
                      НО
                      Докато нямаме разрешение да се включим в координирана акция не мисля да го правим.
                      В планината шега не бива, още повече в този район и в това време, и не мисля че трябва да правим авантюристични изпълнения без знаннието и координацията с ПСС.
                      Сигурен съм, че и от CrazyJob ще се включат колеги, но пак казвам - не бива самосиндикално да организираме подобни акции ... по ред причини.
                      Говорих с ПСС човек който се зарадва на готовността на хората да помогнат, но в момента усилията на спасителите са в претърсване на трудно достъпни райони с технически средства, което изключва участието на външни групи.
                      При промяна и нужда от хора със специализирани транспортни средства, ще ни потърсят за помощ.

Коментар

Алекс, може да отидем до там и да чакаме цял ден, но ако чакаме по домовете си, дори и да имат нужда от нас, няма как да се включим навреме. Имаме проходими машини, имаме комуникации, имаме и желание да помогнем.

Коментар

Алекс, може да отидем до там и да чакаме цял ден, но ако чакаме по домовете си, дори и да имат нужда от нас, няма как да се включим навреме. Имаме проходими машини, имаме комуникации, имаме и желание да помогнем.
                          Джорджо, аз не ви спирам, напротив Радвам се на ентусиазма и наистина се надявам Момчето да се намери! Просто споделям каквото знам.
                          Молбата ми е да Внимавате!

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                            Говорих с ПСС човек който се зарадва на готовността на хората да помогнат, но в момента усилията на спасителите са в претърсване на трудно достъпни райони с технически средства, което изключва участието на външни групи.
                            При промяна и нужда от хора със специализирани транспортни средства, ще ни потърсят за помощ.
                            Почти същият беше отговора и на Кънчо Шипков в четвъртък.
                            За да не ни повикат си имат съображения.
                            Ние сме на разположение и на 1'30 час път от там.
                            Ако ни повикат веднага ще се отзовем.
                            EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

До колкото съм в течение на събитията се сформират 2 допълнителни групи.
                              " Засега едната група се сформира от шефа на Гражданска защита Стара Загора Кузманов, а другата от София от Омуртаг Мутафов. Ако имаш познати , които желаят да се включат ето номертата на хората: Кузманов - 0888 39 49 82 и Омуртаг Мутафов - 0888 20 74 46"
                              Додоха ми и този линк за повече информация...
                              http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=276200

Незаменими сте момчета.Аз още веднъж лично ви благодаря!

Коментар

Момчета, нека не спорим излишно. Денят вече е много кратък, така, че който има възможност и желание, нека дойде утре в 7.30-8.00, пред РПУ на МВР в Калофер. Сигурен съм, че можем да сме полезни!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X