Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба за помощ -Изчезналото момче до хижа Рай Съобщения свързани със сайта и форума.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Молба за помощ -Изчезналото момче до хижа Рай Съобщения свързани със сайта и фору

Това което се сещам че можем да помогнем е че имахме проект с "Каяк Обществото" да огледаме каньоните на реките в района. Става на въпрос за Южния склон, северния ми е непознат. Много вероятно е закъсал човек да търси вода, която знам че е оскъдна там. Ако случайно се стигне да завиране в деретата, моля Ви да ме информирате.
    Телефона ми е 0888 995 995- Димитър Манев.
    Имам в наличност 15-на неопренови костюми и каски, както и всичко необходимо за дълъг престой във вода. Повечето от нас са грамотни на тема въжета, тъй че каньоните, водата и студа не ни притесняват.
    Не се колебайте да звъните ако трябва помощ, каньоните там са много дълбоки и непроходими.
    Поне с това мога да помогна

Коментар

До: Молба за помощ -Изчезналото момче до хижа Рай Съобщения свързани със сайта и фору

Колеги .. не спамя .. само да питам има ли някакви новини от Джорджо и Вальо? В нета виждам, че още не са намерили момчето .. дано е жив
      Георги Танев (0+)
      Land Rover Discovery 1 300 TDi
      Land Rover Club Bulgaria
      0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Не искам да коментирам.

Мисля, че темата може да се заключи до началото на лятото.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
          Не искам да коментирам.

Мисля, че темата може да се заключи до началото на лятото.
          С 2 думи кажи само какво и защо.

Поправка - с 2 думи нямам думи.Стискам му палци
          Последно редактирано от BENZBOSS; 12-11-09, 03:41.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Чак сега видях темата,ако трябва и аз тръгвам !
            0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

http://hpleven-camera.pladi.bg:2004/Aview.htm
              Това е времето на хижа Плевен, а на Ботев е -5, мъгла и умерен вятър. Времето се разваля - лошо.
              Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Последните новини не са никак добри. До сега не е намерено нито момчето нито жената изчезнала от х. Левски. Ще си позволя да цитирам съобщение от сайта на ПСС ... дано с това не наруша правилата на форума и тези на раздела. Ето и цитата:

"ПСС изказва специална благодарност на всички организирани групи и отделни любители на планината, които изявиха готовност да се включат в издирвателните действия кой с каквото може - офроуд клубовете в Казанлък и София, планински водачи, планинари и алпинисти от София, Карлово и др. При подходящи обстоятелства ще се възползваме от вашата готовност, подготовка и ентусиазъм!"

P.S. Според мен цитата не е съвсем точен, защото всички знаем кои от нас и от къде отидоха първи, но все пак става въпрос за нашият форум.
                Последно редактирано от Жоро Танев; 12-11-09, 23:31.
                Георги Танев (0+)
                Land Rover Discovery 1 300 TDi
                Land Rover Club Bulgaria
                0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

ПСС официално прекрати издирването!
                  Може би е време да започнем ние...

П.П. Лошото е, че ендуристите са в Шумен...
                  Последно редактирано от giorgio; 13-11-09, 18:37.
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение

Там където може да стъпи МПС няма каво да се търси - вече е претърсено. Не знам имате ли идеи, но ако ще се търси жив човек, единствения му шанс да оцелее е в някоя пещера- това са 8/вече 9 денонощия/
                    Хората с които съм влизал в Джендема/'южния преди 20г/ вече ги няма, а 99% момчето е там
                    Последно редактирано от Жоро Йорданов; 13-11-09, 19:07.
                    Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                    0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                      ПСС официално прекрати издирването!
                      Може би е време да започнем ние...

Казвай предложения. Ако утре се видим, може да се уточним.
                      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Утре имам ангажимент, но за такъв случай, мисля че мога да го пренебрегна.

Ние не можем да влезем в Джандема, но можем да превозим подготвени планинари, които, надявам се, биха могли.

Предлагам утре, в 7.30, тези от нас които имат желание и възможност, да се съберем на площада в Калофер.
                        Последно редактирано от giorgio; 13-11-09, 19:27.
                        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Ето една актуална снимка от мястото ,дано още да е живо момчето.
                          Прикачени файлове

Коментар

пробвайте и от към хижа Тъжа, пътя е бавен но става. Много ми е неясен там района но мисля че има вероятност да се забие човек натам ...

Коментар

Не си правете експерименти! В района пещерите се броят на пръсти и 100% са проверени.Трябва да погледнем истината-шанса момчето да е оцеляло е изключително малък,даже невъзможен . Това е положението!

Коментар

Първоначално публикуван от gonzo-georgi ivanov Преглед на мнение
                                Не си правете експерименти! В района пещерите се броят на пръсти и 100% са проверени.Трябва да погледнем истината-шанса момчето да е оцеляло е изключително малък,даже невъзможен . Това е положението!
                                Експериментите понякога водят до чудеса. Аз понеже с нищо не мога да помогна, си мълча и стискам палци.
                                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X