Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Състоянието на Иван Попов

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• И аз съм насреща, с каквото мога ще помогна с радост. Само дето не си знам кръвната група. Тел: 0888 614175.
    Лоша работа , но в офроуда се предполага , че такива инциденти могат да се случат, особено на луди глави , като Иван. Никой не е застрахован.
    Дано скоро се оправи , и без последствия, за да може в най-скоро време пак да яхне джипа.
    Стискам палци!

Коментар

• Съжалявам за случилото се!Стискам палци да няма усложнения и вярвам, че ще се оправи.При нужда от помощ - 0889 445 255 Минчо

Коментар

• Кофти

Кофти...той е талантлив състезател,но това,че не слага колан не говори добре да професионализма му...колана си е задължителен по всяко едно време в автомобил,да не говорим за състезателни,да не говорим за ОфРоуд състезателни такива...! Стискам палци и можем да се учим от грешката му!
        P.S. Съжалявам ако съм малко груб!

Коментар

• Ако има нужда от каквото и да е, съм на тел. 0897859541

Коментар

• az ne sam v balgaria no ima s kakvo da pomogna, poznavam edin ot naj dobrite koremni hirurzi v BG telefona mi e 00359888618522 ako trqabvat pari sashto.

tova e skap urok za vsichki ni, da razberem che merkite za bezopasnost ne sa dosadna podorobnost
            drive alive

Коментар

• Ако още някой почне да раздава оценки, лично ще го сритам. Това не е шега.
              Да не би някой да знае какво се е случило? И защо? Айде първо да знаем, и после да съдим, а?

Коментар

• Правилно Стефане, нито е време нито е място.
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Хора нека се молим да се оправи чавека, има време след това да се поучаваме. Запалете по една свещичка и се молете да мине всичко по най-0безболезнения за него начин. Аз откакто чух за случая съм запалил свещ пред една икона и мислено съм с човека.

Коментар

• prosto iskah da kaja che tova bi trqabvalo da ni napravi po vnimatelni. dalech sam ot misalta da sadqa.

dano choveka po barzo se opravi i da raskaje kakvo e stanalo, taka che da ne povtarqame greshkata

tuk namerih edna katedrala i zapalih svesht vsichko da e nared
                    drive alive

Коментар

• Лоша работа
                      и от нашия отбор стискаме палци всичко да мине ОК

Коментар

• Мисля че е редно да помогнем с каквото можем не само непосредственно на него, но и на семейството му. Все пак на всички сега им е много трудно, винаги е добре дошло едно приятелско рамо. Който е по-близък с тях, нека пита и каже от какво имат нужда. И без това ще имат много грижи и вълнения сега около неговото пребиваване в болницата, няма да могат да се разкъсат на сто места. От каквото имат нужда, мисля че всеки един от нас ще направи каквото може.
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Предложението е много смислено и добро и вече се работи по него...
                          VPetrov.photography

Коментар

• Ето текста който ми е изпратен от deian за състоянието на Иван Попов - това е и последната информация която имаме. Още веднъж благодаря на deian за съдействието:

снощи се опитах да пиша, но сайта рухна и не знам дали изобщо нещо е излязло. иван прекара спокойно нощта и тази сутрин е спокоен. няма признаци от кървене, което в момента е най-големия риск. кръвното налягане и останалите хемодинамични показатели бавно се възстановяват от тежкия шок при травмата - загубил е близо 3 л кръв, както знаете и заместването и е бавно и трудно. вапреки това, повтарям не се налага някаква масова кръводарителска кампания. хубаво е че толкова хора са готови да помогнат, но в момента са в наличност всички необходими медикаменти и консумативи. опасни са късните усложнения, които е още твърде рано да прогнозираме.
                            VPetrov.photography

Коментар

• Днес бях на свиждане на Иван Попов в Пирогов, Той е в съзнание и говори с мен.Състоянието му се подобрява след операцията от вчера на 4 часа му изключват командното дишане,и диша самостоятелно, има 2 пукнати ребра и ключица.За черния дроб е още рано да се каже.

Коментар

• Свиркай ако нещо потрябва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X