Преди половин час говорих със лекаря състоянието на ИВАН е напълно стабилизирано до края на седмицата ще бъде изписан от реанимация а преди 5 мин говорих със самия ИВАН Поздравява всички и се надява скоро да се появи на трасето да гледа.Цитирам думите на лекаря "Чете списание Off-road значи е добре"
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Състоянието на Иван Попов
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Преместиха ли го вече?Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Какво прави Дивака..Първоначално публикуван от buldog24.03 Петък бях при него за сега всичко е наред.Първоначално публикуван от VolkИма ли новини към днешна дата?
Ти май си най-често при него?
Значи още е в реанимация ли?
Говори ли се за трайни увреждания? /надявам се - не/
Коментар
-
Лежи и чете списание "OFFROAD" и вестници, няма майтапПървоначално публикуван от VolkКакво прави Дивака..Първоначално публикуван от buldog24.03 Петък бях при него за сега всичко е наред.Първоначално публикуван от VolkИма ли новини към днешна дата?
Ти май си най-често при него?
вика много тежко тава списание понеже го държи с едната
ръка.Ако продължава да се стабилизира така,рехабилитаторката
каза че ще го изправят да ходи да раздвижи малко има вече чехли
дано по скоро ги използва.
Много поздрави от Иван на всички от форума.
Коментар
-
Това е добра идея нека нещата да продължават да се движат къмПървоначално публикуван от VolkДай да му направим един подарък със страница в следващия брой - за него и с пожелания - ще съберем някой лев и Ицо 4х4 ще удари едно рамо да свършим работа!
по добро и да се успокоят и той и семейството му и ще направим
нещо между другото той има рожден ден на 15.04 а съпругата му
Мариела на 14.04
Коментар
-
А аз на 13.4.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар