Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Състоянието на Иван Попов

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Състоянието на Иван Попов

Уважаеми участници в портала,

Една трагична вест!

Преди няколко минути ми се обади Симо да ми каже че вчера късно вечерта Иван Попов (всички го познавате) на Камбаните край София при трудно изкачване се е преобърнал с Витарата. За съжаление не е бил с колан, изпаднал е от колата и тя е преминала през него. В Пирогов е в много тежко състояние, безсъзнание и на командно дишане. Ще държа връзка за подробности ако се наложи каквато и да е помощ ще организираме акция.
    VPetrov.photography

Re: Трагедия - Иван Попов е в тежко състояние!

Много лошо.Да стискаме палци да се оправи.
    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

за момента да му стискаме палци

Коментар

Венци, имаш ли представа какво е засегнато, да потърсим специалисти, медикаменти...
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Дано се оправи...
          Ако има нужда от някаква помощ казвайте.

Коментар

0 Rh+
            И всички връзки и апаратура която имам.

Коментар

Ужас ! За съжаление това е екстремен спорт и се случват такива работи! Ще помагаме с каквото можем!
              RB Patrol Team

Коментар

колеги да се организираме ако е необходимо да се дариава крав и средства за трансплантазиа справки на 0898492917 симо

Коментар

Колеги пишете и мен в акциятал. Ще стискам палси и дано не се налага да правиме акция, дано да се оправи самостоятелно и без осложнения.
                  SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
                  +359 0878 888 874
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                    Венци, имаш ли представа какво е засегнато, да потърсим специалисти, медикаменти...
                    Към момента това което знам е че лекуващия доктор в реанимацията е заявил че според него Иван ще прескочи трапа, но евентуална прогноза и по-нататъшни действия ще станат ясни до ден два...
                    VPetrov.photography

Коментар

иван попов

хирург съм в пирогов и днес бях дежурен. момчето е с много травми но за момента се държи мъжки. господ да му е на помощ!

Коментар

Стискам палци. Ако трябва кръв В+ съм.
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Re: иван попов

Първоначално публикуван от deian
                          хирург съм в пирогов и днес бях дежурен. момчето е с много травми но за момента се държи мъжки. господ да му е на помощ!
                          Дано да се оправи по-бързо. Много е жалко когато забавленията ни се превърнат в трагедии, Стискам ти палци Иване.

Коментар

Винаги усмихнат дано има късмет.

Коментар

Дано се оправи! Стискам палци.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X