Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Състоянието на Иван Попов

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Много жалко!Дано само да се оправи!
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Аз съм AB- кръвна група ако е необходимо тръгвам веднага, дано се оправи човека стискам палци

Коментар

Много неприятна новина!Дано да има късмет,стискам палци!!!Следя форума постояно.Може да разчитате на мен за всякаква помощ!
        ЗА ЛУД И ВЯТЪР ПРЕГРАДИ НЯМА!!!

Коментар

Стискам палци всичко да мине нормално и наистина да прескочи трапа!!!

Коментар

Незнам с какво мога да помогна ако има такова нещо веднага Кръвна група В+. Засега стискам палци.

Коментар

амии всеки спорт си има рискове!много е гадно като се полу4и така но засега можем само да помагаме кой с каквото може и да стискаме палци естествен...дано се оправи!

Коментар

когато е възможно да идем да го видим, не е нужно да познаваш някого за да си съпричастен с болката му, а и смятам че ще му бъде много приятно

Коментар

аа забравих моята кръвна група е 0- ако потрябва съм готов да давам!

Коментар

0 rh-.Ако не дай боже се наложи пишете веднага!!!

Коментар

Стискам палци.
                      В+ съм тел.0898620319

Коментар

Re: иван попов

Първоначално публикуван от deian
                        хирург съм в пирогов и днес бях дежурен. момчето е с много травми но за момента се държи мъжки. господ да му е на помощ!
                        Колега, можеш ли да ни държиш доколкото е възможно в течение...
                        Не, че можем с нещо да помогнем, ама е наше момче и всички сме много зле..

Доколкото разбрах от Емо, има 7 счупени ребра и разскъсване на черния дроб и стомаха.

Има ли нещо което можем да направим в момента за него?!

Коментар

наистина неприятно събитие. дано бързо се оправи и възстанови и скоро да се появи във форума.

ако има нужда от конкретна помощ, пишете и аз както и много други ще помагаме с каквото можем.

А-

Коментар

Новината е ужасна дано се въстанови бързо, готов съм да помогна с каквото мога.
                            LZ1DMR

Коментар

В+ Ще оцелее,няма начин да не го направи.
                              На разположение съм денонощно 0888901433.
                              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                              Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                              В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

И ние с баща ми стискаме палци. Желаеме му да се оправя по-бързо.
                                Ако е необходимо кръводаряване ( B+ ) . Тел. 0885600369

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X