Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Състоянието на Иван Попов

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Личната банкова сметка на Иван е :

Пощенска банка АД

сметка - 1052895114
    банков код - 92079400

Иван Симеонов Попов

Който каквото може и 2, 3 лева пак е нещо..
    Ако пък има по-заможни колеги, да пуснат колкото за едно пастиране на джипката си!

Може де се внесат на каса във всеки банков клон, може и с електронно банкиране!

Айде пък, дано кръводаряването не е било само форумна изява!

Коментар

• А бе момчета, дайте неква идея за стила на честитката към Иван Попов
      В смисъл, някой ако се сети как по-готино да звучи в списанието...
      Пускайте на ЛС да не дръстим форума.

Коментар

• Много от нашите момчета едвам връзват сметките, пестят от заплати, за да си вземат маркуче или радиатор, но всички сме в една обща магия - оффроуда, това че сме откачалки не трябва да е забрана за взаимопомощ!

Всеки от нас, поне няколко пъти си е мислил наум, че още секунда и е в дерето!

А ако наистина падне в дерето, и наистина легне на операционната да му режат от органите!

Когато това стане изненадващо, сметките на всеки отиват на кино, а освен красивите приказки и кръводаряването има и реални неща, затова пак казвам, и 5 лева са от полза, защото утре ТИ МОЖЕ ДА СЕ ОБЪРНЕШ и да разбереш за какво става въпрос!

Коментар

• Volk е прав, всеки да помага с колкото може
          VPetrov.photography

Коментар

• Подсещам - не е важна сумата, важно е да си направиш труда да отидеш в банката и да попълниш вносната бележка, после внасяш колкото за три кафета и си ударил едно рамо!

Искам да ви кажа, че Иван не подозира за тази кампания, иначе би си закрил моментално сметката!
            Но това няма да е безкрайно.. в момента в който излезе от болницата и види във форума какво се опитваме да направим, ще блокира сметката /поне това си мисля/ и ще е късно да го подпрем!
            И както казват мъдреците "ако искаш да намериш нещо пред себе си, хвърли нещо зад себе си!"
            Да не стане така, следващия да намери само форумни изхвърляници!?

PS Засега само Ицо и братя Петрови май са твърди, не искам да си мисля, че всичките мнения в темата са били само щракания върху клавиатурата!

Коментар

• Айде момци, да действаме!
              Гаранция, че ако не дай си боже някой от нас падне в дерето - ще получи пълна подкпрепа!!

Коментар

• ...................

аз отдавна не бях преглеждал темата

прелистих две-три страници назад, но не разбрах точно за какво ще се използват средства, които сме изпратили. може би съм пропуснал съобщението измежду многото.

може би към съобщението за сметката трябваше да се спомене и целта за събирането на средства, за да е по-ясно на желаещите да помогнат.

Коментар

• Идеята Милене е че след такава ситуация винаги е трудно човек да си стъпи на краката. Та Иван да е жив и здрав да ги използва както намери за добре...
                  VPetrov.photography

Коментар

• Милене, благодаря ти за вноската и за правилния въпрос!

Булдога осигури копие от личната карта на Иван, аз открих че е служител в Пощенска банка и това е сметката по която му превеждат заплатата. /това стана случайно!/

Тези пари отиват директно в неговата лична сметка, днес проверих - идват преводи от цяла България!

За какво ще ги използва, ще реши той когато ги открие, защото все още не знае за тях!

Това е! Ако имаш въпроси - питай, каквото мога ще помагам!

Още веднъж - евала на всички!

Коментар

• В темата се откри дискусия, която излезе извън рамките на добрия тон. Всички тези мнения са изтрити и моля участниците да бъдат така добри да спазват добрия тон и да се въздържат от лични нападки.

Volk предложи, който желае и има възможност да изпрати сума по силите си, за да помогнем на Иван. Според мен намерението му е добро и е за добро. Но дотук! Това дали някой ще дари средства и в какъв размер е само негов личен въпрос и моля всякакви коментари и от двете страни да бъдат спестени.

В Библията пише: "И когато едната ръка дава, другата да не знае"...
                      VPetrov.photography

Коментар

• Съжалявам, библията е много далеч от мен!
                        Това предлагам да е финала на темата и Венци да я заключи, както заключи далеч по-маловажни теми...............

Това май ще са единствените постъпления, за което още веднъж стискам задочно ръката на всички мъже, които /Венци не го трий/, удариха рамо...

Коментар

• Първоначално публикуван от Венцислав Петров
                          В темата се откри дискусия, която излезе извън рамките на добрия тон. Всички тези мнения са изтрити и моля участниците да бъдат така добри да спазват добрия тон и да се въздържат от лични нападки.

Volk предложи, който желае и има възможност да изпрати сума по силите си, за да помогнем на Иван. Според мен намерението му е добро и е за добро. Но дотук! Това дали някой ще дари средства и в какъв размер е само негов личен въпрос и моля всякакви коментари и от двете страни да бъдат спестени.

В Библията пише: "И когато едната ръка дава, другата да не знае"...
                          Затова става въпрос Иван Попов е преместен от Реанимация в друго
                          отделение, възстановява се, вече приема храна съмостоятелно,прави
                          малки offroad разходки в коридора.

Коментар

• Първоначално публикуван от Volk
                            Това май ще са единствените постъпления, за което още веднъж стискам задочно ръката на всички мъже, които /Венци не го трий/, удариха рамо...
                            верно ли бе ? аз съм потресен от 3000 регистритани потребители
                            абе накъде отива тоя свят бе хора?
                            започвам да се замислям дали да влизам повече в тоя форум, ако Венци прецени нека ми изтрие поста
                            no signature no problems

Коментар

• Опа-а-а ! Какво стана с постовете ни (моите два и този на PETIO BELIATA) Пъро написах отговор , а след което и друг пост с ...................... ! Защо изчезнаха ?Преведохме пари(ако се нелъжа май първи) и трябваше да приложим и вносните бележки ли !
                              PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                              КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                              0899187766

Коментар

• Чак сега прочетох , че Венци е трил постове ! Явно покрай караниците на някои са заминали и нашите които съдържаха едно извинение и два с .................!
                                Въобще не ми е приятно след като си направихме човещината с Петьо (на 03,04 по обед), да ни критикуват под общ знаменател с останалите регистрирани в този форум , които не си мръднаха пръста да помогнат на съмишленик в беда !
                                PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                                КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                                0899187766

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X