Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Състоянието на Иван Попов

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Дано всичко е наред. Ако има нещо необходимо пишете.

Коментар

Знайте че и на мен може да се разчита според възможностите ми!!!
      Стискам палци
      "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
      А+
      LZ1DRZ

Коментар

Жалко за случилото се... Силно се надявам да се размине по най-лекия начин. Ако мога да съм полезен 0898432305.
        Четейки оставам с впечатление, че нещата зависят в момента от докторите. Остава да се молим за него и Господ до го пази!
        Живей за всеки дъх!

Коментар

Дявол Коледа

Иван е самоковец а те са корави хора дебели глави дет се вика убеден съм че ще се оправи и отново ще ни радва по родните трасета стискам палци.
          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
          тел.088четири 9едно9 4нула4
          -------------------------------------------------------

Коментар

Всички от групата от "Овча купел" очакваме подробности с какво можем да помогнем!!!
            Дано да се оправи колегата! Стискаме палци.

Коментар

Не го познавам, но дано всичко мине успешно !!! Ще помогна с каквото мога ! Кръвната ми група е 0+ !
              На разположение съм 24 часа GSM 0888307279 Румен Петров !
              Р.П.(RFF) 0898677590
              Пътна помощ
              ДЕНОНОЩНО

Коментар

ако се наложи помощ и от ботевград.Без теб off-roada няма да е същия.дръж се.

Коментар

Преди малко получихме информация че операцията е минала успешно. Единствения коментар на доктора е бил цитирам:

"Можете малко да си отдъхнете"...

Всички се надяваме да няма вторични усложнения и да почне да се поправя...

За момента все още няма нужда от съдействие, но веднага щом се появи такава ще пиша тук...

VPetrov.photography

Коментар

Много благодаря Венци, знаем че ще ни държиш в течение...
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Стискаме палци дано човека се възтанови бързо.

Коментар

• Az sam A+ 0889632820

Коментар

• Преди малко говорих с Емо/Булдог/ били са заедно по време на
                          инцидента.Махнали са дренажа на черния дроб .Това е много добре.
                          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

• иван

И аз стискам палци, дано Иван да се оправи по скоро и да няма осложнения
                            888131021

Коментар

• Сега чак прочитам за тази голяма неприятност!!!!!
                              Ще се сваржа с колегите ми лекари в Пирогов да разбера за състоянието на Иван!
                              Ще съдеиствам и помагам с каквото мога!!!!!!!!!

Коментар

• Много тъжно, наистина, но трябва да вярваме в него! Той ще възстанови!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X