Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Състоянието на Иван Попов

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Не го познавам, но от както прочетох тази тема се надявам да се оправи!
    И аз ще участвам при каквато и да е акция, само кажете кога

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров
      Преди минути пак говорих със Симо, който държи връзка със съпругата и лекуващите доктори. Моля ви задръжте с каквито и да са акции за два часа докато се изясни от какво точно ще има нужда Иван. Веднага ще публикуваме тук информация по въпроса. Кръводаряването е благородна акция и ако е необходимо специално ще организираме такава но в случая е важно да помогнем максимално добре на Иван.
      VPetrov.photography

Коментар

Съпричастен съм на трагедията. Ако има с какво ще помогна.
        LZ1VMH

Коментар

Венци, много Ви моля, когато се разбере какво ще правим да ми се обадите, защото не винаги имам възможност да влизам в интернет когато съм на работа. 0898503341
          Ще чакам обаждане!
          Предварително благодаря.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Непременно, и благодаря...
            VPetrov.photography

Коментар

0 Rh (-)

0888 709 630

На разположение
              Nissan NP 300 '10, Honda Transalp '94, а сега и TLC 90 '97

Коментар

Насреща съм с каквото е необходимо, макар че в реанимацията на Пирогов не се нуждаят от ходатайство.
                0 Rh+, 0899496262.

Коментар

Искрено съжалявам. Иван е корав мъж и аз съм сигурен, че ще се оправи. Аз съм АВ+ кръв, на линия съм. 0887590528, моля звъннете, ако ще се ходи днес.
                  LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                  www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Съжалявам за случилото се. Надявам се всичко да премине успешно. Ако има с какво да помогна съм на среща. Калоян
                    JEEP фен!

Коментар

тук има медецински лица и затова ще попитам дали при кръводаряване все още важи нещото с теглото - никога когато се е налагало да давам кръв не са ми взимали под предтекст, че нямам килограми и толкова фатални ли са 2-3 кг например

ако е отпаднало, най-малкото е да дам кръв и аз

Коментар

0898/690969

За кръвната банка кръвната група няма значение!

Коментар

Много неприятен инцидент

Преди два дни Иван беше при нас и си говорихме точно за колани и клетки

Иван има доста стаж в офф излизания и състезания не знам защо не е сложил колана Винаги когато сме се возили в старата му витара сме били с колани
                          Дано всичко да мине добре Ако има нужда обаждаите се

Коланите не са измислени случаино при офф-роуд дори малък камък в тревата може да бъде причина за много сериозни травми

При обръщане няма никакъв шанс да се задържиш в купето

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров
                            Преди минути пак говорих със Симо, който държи връзка със съпругата и лекуващите доктори. Моля ви задръжте с каквито и да са акции за два часа докато се изясни от какво точно ще има нужда Иван. Веднага ще публикуваме тук информация по въпроса. Кръводаряването е благородна акция и ако е необходимо специално ще организираме такава но в случая е важно да помогнем максимално добре на Иван.
                            VPetrov.photography

Коментар

Голяма трагедия ! Дано господ да го пази и всичко да се размине!От Варна надали ще можем да помогнем с кръв , но все пак 0 (- ) . Ако трябва финансова помощ
                              0899187766. Янко
                              PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                              КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                              0899187766

Коментар

дано да се оправи браточката
                                аз съм А1 RH(-)
                                0888 71 8888
                                чем лучше джип,тем дальше до деревни за трактором бежать!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X