Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Състоянието на Иван Попов

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Дарява се в центъра по хематология, зад хотел Принцес, пред гарата. Казвайте кога ще даряваме, аз ще дойда също да даря.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
      Иван е корав мъж, няма да се даде лисно! Вярвам че ще се оправи!

Симо, дай да отидем да дарим кръв, нека покажем на пирогов колко много хора стоим зад гърбът му! Аз съм АБ+, но принципно няма значение, защото те искат кръв за кръвна банка, от където взимат и за него.
      Готов съм Да решаваме кога.Понеделник час???
      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
        Симо, дай да отидем да дарим кръв, нека покажем на пирогов колко много хора стоим зад гърбът му! Аз съм АБ+, но принципно няма значение, защото те искат кръв за кръвна банка, от където взимат и за него.
        Добра идея кажете кога и къде
        Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
        0884837709
        0878383528

Коментар

Все тая кога, само после трябва да се съберат бележките, и да се дадат в болницата, която го лекува. Не помня трябва ли да се казва за кого, ония в хематологията знаят какво да пишат.
          Вероятно в момента не е и операбелен, но сигурно е загубил много кръв, значи трябва.
          Някой нагоре писа че има разтвори, и те ще са много ценни после. По-късно.

Коментар

трябва да знаем неговата група

Коментар

Не трябва, те се радват на всякаква, особено на редките АВ. Все едно кръвта не отива от тебе направо при него.

Коментар

за кръвната банка да
                но на него му трябва конкретна
                не може със всичките бележки да отидем и да кажем - За Иван......

Коментар

Ами ЧЕТИ !!!!!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
                  Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

извинявам се, че не отбирам от медицина!

Коментар

Ще бъда много благодарен, като решите кога, да ми пуснете едно лично съобщение, за да знам и аз кога и да дойда. Просто нямам възможност повече да седя на компютъра, осветих си очите с телоподаващото и едвам гледам, наистина много ви моля, когато се организирате да ми драснете, аз утре сутринта ще погледна и ще знам и щи дойда.
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Иди когато можеш, само не забравяй бележката. После някой ще ги събере и ще ги занесе в Пирогов.
                        А ти си сипи в очите цинкови капки и дикаин. Само внимавай да не го гълташ. Има ги в аптеките.

Коментар

в+ съм . За всякакъв вид помощ от
                          парапланеристката банда - във някой
                          от форумите ни , например www.skynomad.com
                          see you at the cloudbase

Коментар

дайте да се съберем повече хора, защото иначе много се чака

Коментар

стискам палци дано се оправи

Коментар

Преди минути пак говорих със Симо, който държи връзка със съпругата и лекуващите доктори. Моля ви задръжте с каквито и да са акции за два часа докато се изясни от какво точно ще има нужда Иван. Веднага ще публикуваме тук информация по въпроса. Кръводаряването е благородна акция и ако е необходимо специално ще организираме такава но в случая е важно да помогнем максимално добре на Иван.
                                VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X