Ако не и е мястото тук на темата, моля за извинение, но съм леко притеснен от една случка и искам да помоля за съвет. Случката е следната - децата ми са при родителите на жена ми, през лятото и днес сутринта се е случило следната случка: Напръскали са някаква минаваща кола със вода, съответно колата спира, излиза някаква тетка и докопва през затворената врата ръката на дъщеря ми (7 год.), като я принуждава да отвори вратата на двора. След това почва да я скубе и да я влачи към чешмата да я мокри?!? В този момент идва синът ми (11 год.) и почва да защитава сестра си, като и той отнася 2-3 шамара, но въпреки това успява да облъсне леклата и да освободи сестра му. В този момент пристигат и родителите на жена ми но обстановката вече е била поуталожена, децата шокирани, а тетката с викове, че ще извика полиция
се оттегля с колата. В последствие се разбира същинската история и съответно аз и жена ми сме информирани.
Първата стъпка (предполагам е жалба в полицията) и евентуално медицинско за дъжеря ми (тук не знам как става номера, зашото има някакви охлузвания по врата, но са съвсем леки).
Може би е малко безсмислена темата, но наистина съм афектиран, пък и никога не съм се сблъсквал с подобно нешо, така че благодаря предварително за идеи и напътствия!

Първата стъпка (предполагам е жалба в полицията) и евентуално медицинско за дъжеря ми (тук не знам как става номера, зашото има някакви охлузвания по врата, но са съвсем леки).
Може би е малко безсмислена темата, но наистина съм афектиран, пък и никога не съм се сблъсквал с подобно нешо, така че благодаря предварително за идеи и напътствия!
Коментар