Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за съвет!

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #61
    От: Моля за съвет!

    Първоначално публикуван от zik7777 Преглед на мнение
    За този с удоволствие ще чакам да споделиш ако го намериш.Слабо казано урод.
    Въпрос на време е! По начало аз съм човек вярващ в доброто.Или по точно прави добро за да ти се връща или да имаш късмет.Та вече намерих колата му.
    Знам къде паркира често и е въпрос на време да го спипам.
    Не мисля да се занимавам с адвокати полицаи и прочие. Защото знам най същественото.А именно: знам вярната и пълна версия - тоя 20 годишен(на око) урод не е професионален сутеньор ами просто наперен комплексар.Който предлага пари на ученички(не само на дъщеря ми) за свирки и други.На принципа която се навие.Ако се навие.
    Трябва просто да го спипам в подходящ момент.Готов съм за последствията.Няма да му се размине точно това.Убеден съм че след действията ми ще престане да предлага пари за секс на 14-15 годишни.Защото не знае дали бащата ще тръгне да се оплаква или ще вземе нещата в свои ръце!

    Коментар


    • #62
      От: Моля за съвет!

      Еее...чакай сега...на 14-15 са си големи момичета. Имат право на избор какво на кого да правят. Дори законът (НК) им е гарантирал това право. Това си е местна правна традиция от време оно- над 14 вече не е наказуемо. Проблем е под 14.
      Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

      Коментар


      • #63
        От: Моля за съвет!

        Първоначално публикуван от mishomishev Преглед на мнение
        .......90 на 100 децата са разглезени и си позволяват много.
        Аз не бих търсил тетката.Защото съм убеден че е провокирана.
        П.П
        Миналата седмица бях афектиран и търсих един урод.Като се разминавал с едната ми дъщеря и казал че ще и даде 20 лв за да му направи някои работи.На два пъти предлагал.От разговора с дъщеря ми разбрах че е случайно- човека просто пробва на принципа "ако стане"
        А ей тоз че.иджия още го търся.И съм убеден че ще го намеря.Въпрос на време.
        В тоя контекст, защо ще го търсиш? Сигурно е бил провокиран. Човекът е искал да си плати, явно нещо го е накарало да си мисли, че има такава опция ....
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

        Коментар


        • #64
          От: Моля за съвет!

          Какво разбрах аз от темата...
          1. Деца с пропуск във възпитанието са дебнели коли да ги пръскат - виждайки тротоара от снимката на Бушидо и съответно разстоянието от него до пътя и 15 кубиковите спринцовки, директно ми отпада версията пръскането да е било случайно.
          2. Лелката се е взела на сериозно и е решила да попълни пропуските във възпитанието по нейни си начини, за което следва да бъде санкционирана
          3. Идея си нямаме за фактическата ситуация такава каквато наистина е била.
          -ако лелята е карала на отворен прозорец и водата я е напръскала в лицето?
          -ако това не се случва за пръв път?
          -дали децата не са провокирали лелката вербално?

          Изказванията по-горе за двете капки вода на стъклото и за това, че такива шофьори нямали място на пътя - сериозно ли го мислите колега?
          Нека не бъда грешно разбран - имам дъщеря на 9. Когато беше на 7 имаше абсолютно реална представа що е то чужда собственост и как трябва да се отнася с нея, що е то автомобил и до какво може да доведе расейването на шофьора, как да се държи с непознати и как де НЕ се държи с тях.
          Бушидо, казваш, че ще направиш каквото е нужно децата ти да не израстнат "мишоци". Предполагам иронизираш колегата, но се замисли дали нещо не пропускаш. В днешната младеж (звуча като дядо ми еб@си) има пълна липса на уважение, респект, възпитание, такт... Силно се надявам всичко това, което пиша да са празни приказки и твоите деца да уважават учителите си както моето. Влезе ли в ума на едно дете веруюто - каквото и да направя тати ще оправи нещата, колата е тръгнала да се обръща.
          За мен в случая и детето и лелката имат нужда от възпитание.
          42

          Коментар


          • #65
            От: Моля за съвет!

            Вече сме при децата и ето случката с повече точност: (първо снимката е примерна, но е подобна на реалната обстановка) Колата е спряла пред гаража, а лелката е тръгнала да слиза от страната на улицата (от другата страна на улицата има магазинче), в този момент дъщеря ми и племеничката ми са напръскали колата с 2 спринцовки. Тази е видяла и почнала да крещи, че ще викне полиция. Племеничката ми предвидливо се е отеглила, но дъщеря ми е изпаднала в шок до вратата и тази я е докопала за косата (не за ръката както първоначално мислех) и я е принудила да отвори вратата. От там вече е горе/долу както го написах - влачене за косата към чешмата да я мокри и душене (нека още некой ми говори за възпитаниети на децата ми - тя е на 7 год!), намесата на сина ми, който също е изял 2-3 шамара. Племеничката ми през цялото време е ревала и общо взето няма роля след напръскването (явно в Германия децата не са навикнали в този начин на изграждане на уважение).

            Относно възпитанието на децата ми, за да не апострофирам всеки "Макаренко" може да си отделим специална тема - предвид че имам 2 деца и често се занимавам с 4, ще взема дейно участи - обещавам! В тази молех за съвет относно евентуалните ми действия (и то в рамките на закона) при такава фактическа обстановка срещу действията на тази жена.
            В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

            Коментар


            • #66
              От: Моля за съвет!

              Така като чета, тая е за шамари. Баси изрода! Нищо повече няма да кажа, че Ясен дебне.
              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

              Коментар


              • #67
                От: Моля за съвет!

                Шамари - късметлийка, а и аз де, че не съм я заварил да стиска гърлото й?!? Тази съвсем целенасочено е е дебнела и е планирала наказателната акция срещу 7 годишно дете!

                Както и да е... Първи конкретен съвет от адвокат - при такива ситуации първото нещо, което трябва да се направи е да се викне полиция! После другите неща...
                В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

                Коментар


                • #68
                  От: Моля за съвет!

                  7 годишно със спринцовка с чиста видица от двора си,да вика армията ако иска.

                  Почнеш ли физическа разправа си стъпал на килимчето вече,кой каквото сам си направи.

                  Не оправдавам децата на 100% / ако ги нямаше и темата нямаше да я има / ма 7 годишно със спринцовка и чиста водица......много и е сложно на тетката да каже Ей момиченце,да я турим на дЕдо ти,я го викни да му редИм едни .......гепи я за косата и ме чакай да викам аз полиция,викни си я ти.

                  Тук вече е за адвокат и адвоката какво каже.

                  Аз в адвокати не вярвам / то се вижда /.Следващия път фунийки от Списание Жената днес с подсилен връх лепило Кале и поне 4 педя трьбичка,като я шибнеш в задника и остава да виси - пробвано на 7 години като бях.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

                  Коментар


                  • #69
                    От: Моля за съвет!

                    Аз лично бих действал с тетката , така както тя с децата !
                    Защото сме в България и правосъдието е калпаво и най-вече за да не занимавам и натоварвам децата допълнително психически .
                    Който търси , намира !
                    Човекът е човек, когато е на път !

                    Коментар


                    • #70
                      От: Моля за съвет!

                      Аз пък бих дал възможност на страните да се извинят взаимно. (Не, че децата има за какво да се извиняват.) Като деца освен пръскане с вода сме правили далеч по-големи простотии, (като например бомбички миниум и бронз по стъкло на Икарус) но поне аз не съм срещал подобна реакция, освен от милицията. Иска ми се да вярвам, че недоклатената тетка след това е съжалявала за постъпката си.
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

                      Коментар


                      • #71
                        От: Моля за съвет!

                        От всичко до тук става ясно , че тетката ( лелята ) е недоклатена или няма детство каквото сме имали повечето тук от форума .
                        И в двата случая нещата са плачевни .
                        В крайна сметка за мен децата са невинни кой каквото и да казва ! Който не е правил такива пакости или по-сериозни ....., ами съжалявам го !
                        Който търси , намира !
                        Човекът е човек, когато е на път !

                        Коментар


                        • #72
                          От: Моля за съвет!

                          Първоначално публикуван от cnc82 Преглед на мнение
                          В крайна сметка за мен децата са невинни кой каквото и да казва ! Който не е правил такива пакости или по-сериозни ....., ами съжалявам го !
                          Ееееее не е точно така. Смисъла е че сме правили пакости ама и сме яли бой.Сиреч за всяка разкрита пакост има действия.Я тетката я някой шамар я нещо друго.
                          И така трябва да бъде.Защото ако няма наказания пакостите продължават.
                          Да не забравяме че зад всяко дете станало човек седи майка с чехъл в ръка и точен мерник

                          Коментар


                          • #73
                            От: Моля за съвет!

                            Е аз съм пропуснат обаче ако става въпрос за спринцовки или водни пистолети.Да ме влачиш за косата защото на 7 годинки съм си намерил спринцовка с водица и прьс.....какво ка дажем тогава за 2та болта с гайка по средата и пълниш 3 кибрита вътре,един найлон да пада вертикално и пускаш от терасата.......трябва да ме растрелят ли?

                            Деца,играят си БЕЗОБИДНО и последното което трябва да правиш е да го травмираш по тоя начин,така все едно си се прькнал на 23 и спринцовка не си виждал.

                            За недоклатването вече не знам,там спасение няма.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

                            Коментар


                            • #74
                              От: Моля за съвет!

                              Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                              Аз пък бих дал възможност на страните да се извинят взаимно. (Не, че децата има за какво да се извиняват.) Като деца освен пръскане с вода сме правили далеч по-големи простотии, (като например бомбички миниум и бронз по стъкло на Икарус) но поне аз не съм срещал подобна реакция, освен от милицията. Иска ми се да вярвам, че недоклатената тетка след това е съжалявала за постъпката си.
                              Става ако ти врътна шамар и ти ми го върнеш,ако съм на 7 и вкарам 10 капки чиста водица лятото на колата ти,а ти ме влачиш за косата да ме давиш / че познай какво си е помислило детето / под крана........е не мо’е ме хванеш да се извинявам,утре пак да ме влачи за косата защото с едно Сори ще мине.

                              ТЦ,ни са на един акъл,ни на години ни постьпките им са на едно ниво,няма как да ме накараш мен като баща да натисна детето си да се извини на тая която го е влачила за косата,виж тя на мен и аз на нея след едни други действия по-става ма темата не е за другите действия за съжаление
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

                              Коментар


                              • #75
                                От: Моля за съвет!

                                Аз на първо място бих направил така,че никой да не докопа детето ми през вратата.На решетъчна врата ситна метална мрежа върши идеална работа.Следващия път може да е някой изрод вместо кисела тетка...и да я метне в колата да я разходи из квартала,всякакви идиоти има.На второ място ще поговоря с щерката(и аз имам момиче 5 клас,и живея в къща та са ми ясни нЕкои работи ) как да се извлече максим поука от ситуацията.Спокойно и без насилие,делово дето се вика,да и се разяснят в детайли и други варианти.Децата живеят в техен си детски свят,имат различна представа за нещата,виждат ги по друг начин...Прибираме се с жена ми от работа,съседката ни бясна се кара зверски, на щерката и още едно дете през оградата,направо в истерия.Викам чакай кво стана и тя разказва,дъщерята седи на терасата,от среща на четвъртия етаж нейната щерка на същите години държи бебе на два месеца и заплашва че ще го метне през терасата,че цял следобед реве.Щерката практично предложила остави бебето че е е ново и вземи скочи ти...на майтап ама на комшийката и се изправила косата.Извиних се на съседката,но твърдо и обясних,че може смело да вдига скандал на мен и на жена ми,но на децата не.Поговорих си с дъщеря ми по въпроса,обясних и детайлно и с подробности какво би станало ако съседското дете я бе послушало и тн.Без караници и тн.Разбра идеята,че човек трябва да носи отговотност за думите и делата си.Въпросната тетка няма начин да се превъзпита на тия години,освен да иде да си поговори с нея кротко и настоятелно без насилие(щото като се хване за сърцето и обърне очи ще се чуди кво да прави автора)...За дело е малко пресилено,това ще го окачествят най-много като дребно хулиганство...

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X