Обява
Свий
Няма добавени обяви.
СЕДМИ НАЦИОНАЛЕН ОФФРОУД СЪБОР от 1 до 7 септември 2014 гр. ПРИМОРСКО
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: СЕДМИ НАЦИОНАЛЕН ОФФРОУД СЪБОР от 1 до 7 септември 2014 гр. ПРИМОРСКО
Радо..и не само ти де,помните ли миналата година каква война водих ме със стършелите!Та нека всеки да ги има в предвид,смятам да направя десетина капана за тях от шише и там другите му салтанати вътре!Само да се знае къде ще по-точно района на събора!Първоначално публикуван от Радо Метала Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]734083[/ATTACH]
отново за любителите на моя специалитет,ще има нови издания
п.п.дори ще прововокирам чревоугодниците с една кулинарна надпревараHONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Благодаря ти Радо!Първоначално публикуван от Радо Метала Преглед на мнениеСофия ( ЦАГ ) - Приморско ( Автогара )
п.п.дори мога да ти осигуря палатка,стига да желаеш00:00 06:05 пон вто сря чет пет съб нед разгледай 06:10 12:25 пон вто сря чет пет съб нед разгледай 07:00 14:25 пон вто сря чет пет съб нед разгледай 17:30 23:15 пон вто сря чет пет съб нед разгледай
Не се познаваме,но ако наистина няма кой да те докара на Приморско,ползвай тази услуга.Лично ще те посрещна на автогарата и ще те закарам до лагера.Поздрави!

Разбира се .... автобуса, вариант последен.
Палатка и всичко потребно за там си имам .... пътуването с автобус ме ограничава именно в багажа.
Ако имам нужда, ще се обадя
Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар
-
На всеки от Бар Наздраве да се обадиш,за пренос на багажа не вярвам да ти откаже!Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнениеБлагодаря ти Радо!
Разбира се .... автобуса, вариант последен.
Палатка и всичко потребно за там си имам .... пътуването с автобус ме ограничава именно в багажа.
Ако имам нужда, ще се обадя
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Къде и по кое време я води тая война?Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеРадо..и не само ти де,помните ли миналата година каква война водих ме със стършелите!Та нека всеки да ги има в предвид,смятам да направя десетина капана за тях от шише и там другите му салтанати вътре!Само да се знае къде ще по-точно района на събора!За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Сонче, яхай Вивомобила или Жорката, или Скрапотаралясника...
Ако не - взимаш една чанта добро настроение, ахтобуса, едни гащи и идваш - останалото е от мене ;-)
В смисъл - палатки, маси столове, прибори и т.н.т.
Винаги нося резервни ;-)
П.С. и добро прекарване осигурявам ;-)Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Коментар
-
И какво ще правите в дъжда на морето. Мис мокра фланелка или нещо от сорта? Наздраве.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнениеСонче, яхай Вивомобила или Жорката, или Скрапотаралясника...
Ако не - взимаш една чанта добро настроение, ахтобуса, едни гащи и идваш - останалото е от мене ;-)
В смисъл - палатки, маси столове, прибори и т.н.т.
Винаги нося резервни ;-)
П.С. и добро прекарване осигурявам ;-)
Ми то .... съм готова за събор така
За прекарванвро не се съмнявам Радо
... После да не кажете нещо, че се разхождам само по гащи
Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар
-
Гришата и той беше,гнездото им беше точно до нашите палатки!Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеКъде и по кое време я води тая война?HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Много добра идея.Първоначално публикуван от Радо Метала Преглед на мнениеп.п.дори ще прововокирам чревоугодниците с една кулинарна надпревара
И ние ще имаме представител в надпреварата-Данчо.
Коментар
-
И сега остава да кажеш къде по точно ви бяха палатките, че да не обикалям гората като изтърван. При всяко ходене на събора първата ми вечер е заета с това забавление. Кючек с пърлачка. Миналата година заминаха 3 гнезда на стършели и едно с оси. За четвърто даже не съм чул. Казвай къде е било, че е много вероятно да е пак там.Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеГришата и той беше,гнездото им беше точно до нашите палатки!За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар