Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Според Юри фермата е богата и е вероятно да имаме по-голям избор, та ми/ни отпада идеята за ходене на Пепи по сръбско. Според мен- свинчок, а и щом е ферма има по- голяма вероятност да си го изберем теглово според броят на наличните гладници.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Даже Юри каза че било срамно да си носим алкохол, според жижара де, ама пусто като си имаме традиции по тази тема... Говорих с него да се обади та да видим колко големи са гудаците, че както сме в камерен състав да не ни дойде много някое голямо.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Всъщност аз не съм предлагал да ходиме до Сърбия,идеята ми беше ние да си го руловаме и да си го пекнем.Затова намесих и на Верче гъбките,зер - пробвал съм да готвя с тях...Ако обаче сме само десетина души,нама си го смисъла,наистина ще ни дойде в повечко..? От колегиалност няма да предлагам шиле та,давайте идеи,ко да праЙм..? Не е зор да е на руло,не е зор и да е цяло прасе.Казвайте?
Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
Най-добрият ром е студеният ром!
Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!
Коментар