От: Печено прасе по айдушки
Абе ти попитай всепак колко ще струва..?
Абе ти попитай всепак колко ще струва..?

Че ще опрем до магазина също е ясно, освен ако не се изнесем някъде за повече от ден и половина (те и гъбите не никнат по поръчка), а и липсата на изобилието към което привикнахме (че и се уливаме вече - няма изяждане), може да не е по-вкуса на всеки (особено на жените - представям си физиономиите им, ако им одера змия, изпека я и сервирам за консумация - ще ме обвинят, че ги подтиквам към канибализъм)! Лично аз мога да ям почти всичко до което се докопам (на гъби не скачам, че не ги познавам - основен мой пропуск), но идеята не е да си спретваме "сървайвър", а да обменим малко опит, който да не се изчерпва само с приказките на маса, като в същото време мероприятието да е забавно и приятно за всички!

Разбрал си ме погрешно! Далеч съм от мисълта доброволно да си спретваме казармени занятия въпреки, че с определени хора (не жени
) ми било много интересно да потъна в гората за една седмица примерно...

Би било интересно да попиташ за цени, да лагеруваме там, да половим риба и да събираме гъби примерно! Поне моя малкия би откачил от кеф ако види толкова много диви животни на куп! 

Ако не вярвате може да ми назначите персонална охрана докато сме вътре
Да ви кажа че според мен ако си извръткаме такъв сървайвър, някои могат да останат ергени за дълго време след това. Аз обаче без тилово подкрепление не обичам да оставам, затова си вземам Верче. Да не се изхвърлям, ама ще съм един от ситите, да знаетеВ момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар