Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групата от Пловдив - организационна тема 2009г.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Групата от Пловдив

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
    Това как се програмира бе?
    Какъв модел/марка ти е станцията?

Предлагам да изберем между двата варианта за комуникация:
    1. 8 отворен плюс 7 отворен канал
    2. 8 отворен плюс 455.550 MHz

Подкрепям честотата на Kalasha, макар и да не е пропоръчително да се погазват стандартите. Преполагам, че на събора ще гъмжи от радио вълни в PMR обхвата та така поне ще имаме резервен вариант. Моля дайте мнение тук за да знаем как ще комуникираме Пловдивската група.

Който стигне първи до лагера, моля да предвиди място и за още 2 палатки. За мен и Павлин (zodiak). И двамата сме с кучета така че няма да се сърдим ако е по периферията на пловдивския лагер.
    Тази вечер ще ходим за риба с него и ще се разберем кога ще тръгваме. Вероятно в четвъртък заедно с Roky i Kalasha.
    Иван
    ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Поръчал съм въжета! Идват в четвъртък. Още не е късно, ако някой иска да се обади на бай Станчо и да дойдат с мойта пратка. От онези еластичните.
      Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Инфо за колегите с палатки.От организаторите днес разбрах че за палатките няма да има осигурен ток.Мястото не е къмпинг ще има само тоалетни и вода само на едно място на целият събор.За всички останали луксове като душ и тн. ни съветват да отидем на хотел.А къде е тръпката от палатката?

Коментар

Също така паленето на открит огън е забранено - за мръвките ще трябва BBQ
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

дайте да се уточним кой ще носи BBQ за да не влачат всички излишен багаж абе то не е излишно то си е необходимост

Коментар

Аз съм за четвъртък по обед, палатка (малка), 455.550 Mhz e добре. Давайте предложения за BBQ-то. От мен джин и водка .

Коментар

Останаха плакати. Който може да разлепи някъде да се обади.
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                  Останаха плакати. Който може да разлепи някъде да се обади.
                  обаждам се..

мога да поставя 3 броя - в магазина, в сервиза, в кафенето, дето ще пием кафе, ако се видим

ако не - ще се чуем утре, да се видим нейде..

Коментар

За сега скарата е осигурена, остават дървените въглища ... май и масите са дефицит. Последно ние тръгваме към 2 в Четв.
                    BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

да взема ли и аз едно BBQ

Коментар

засега съм приготвил:
                        -къмпинг маса.
                        -5кг въглища.

четвъртък към 2
                        Иван
                        ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Аиде на големя купон. всички да взимат кои каквото има и да се присаединява.А с тези 5 кила въглишта колко паржоли могат да се изпекат

Коментар

Нещо по-специално да взимаме ли ? Карти играе ли някой ?
                            [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
                            Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Първоначално публикуван от peterbg1 Преглед на мнение
                              Нещо по-специално да взимаме ли ? Карти играе ли някой ?
                              Мисля всички играят,но подготвисе за играта (дърпане на джип) ти и Валката сте основна сила

Коментар

Някакво име за групата от Пловдив?
                                Например - Пълдин? Да спретнем нещо, като винил.
                                Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X