Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групата от Пловдив - организационна тема 2009г.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Групата от Пловдив

Тои Стоянчо е малък можете да го сложите върху багажа

Коментар

Първоначално публикуван от pajero I Преглед на мнение
      Тои Стоянчо е малък можете да го сложите върху багажа
      Не може! Той ще е навигатора!
      Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Колеги кото гледам до момента потвърждение има само за 5бр. палатки.Аз пътувам утре в 6,00 ще опитам да запазя мах.място стига организаторите да не се пеняват.

Коментар

На Кауфланд в Тракия е добре,но около 03.09.2009 14:00 което означава+-30мин.

А за името Никито каза да предлагаме а аз харесах неговото предложение и просто дадох още едно да имаме избор за разсъждение

Коментар

Първоначално публикуван от stoil_69 Преглед на мнение
            Колеги кото гледам до момента потвърждение има само за 5бр. палатки.Аз пътувам утре в 6,00 ще опитам да запазя мах.място стига организаторите да не се пеняват.
            Имаи в предвит че ще има и поне 2 или 3 шатри

Коментар

И от мен една малка палатка.."..."Големия хълм" е в малката палатка...." ...
              P.S.Да спретнем и едно отборче за надпиване със софиянци..Chrichri ще е играещ треньор и "виночерпец"-."..много е пекан..."Историята на света"...".
              [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
              Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Kолега утре сутрента от Пловдив тръгва зелено дискавъри гледаите да се видете някаде там ,мисля че и Вальо е там вече но не съм 100% сигорен огледждайте се

Коментар

Аз ги броя 8 ,без твоята. Нямам идея как се загражда толкова място.Ще трябва и колите да са там, и платформа ,и ремарке...

Коментар

Аз съм оня със зеленото Диско - все още имам място в ремаркето. Ако имате багаж, звънете на мобилния. Място за хора също има.....в колата, разбира се..
                    00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

И аз мога тогава да взема още 3-4-ма....по пантофки
                      http://www.vbox7.com/play:24fd4a6a
                      [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
                      Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

току що разговарях с Вальо,каза да си вземем по дебели дрехи и маратонки духало вятър.Утре сутрин ще се огледа за място до като пристигнем.Започнали са вече да ограждат и да се настаняват.Колегата със зеленото диско по кой маршрут ще пътува?Аз ще съм през Ямбол.Може да ни разпознае черна G-класа с голями гуми и английска Vitara с куфар на покрива.

Коментар

също през Ямбол - Диското с ремаркето няма да го сбъркате
                          00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Да не забравите радиостанциите?
                            Отворен 8 канал за всички, отворен 7 канал за лични "филибарски" приказки и кодирана честота - 455.550.
                            Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Хайде групата - на добър път, да се веселите здраво и да не ни излагате в надпреварите и надпиванията!
                              И чакаме подробен репортаж!
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
                                Марине,ти докато дойдеш ние вече няма да можем да казваме "Филипополис" !
                                Ицо прав си, но да ти кажа, че до преди 4-5 дни разпивах там и мога гордо да кажа, че преди всички вас съм падал по стълбите на хотелчето, в което ще са някои. При мен се задълбочават нещата, че излиза и ангажимент за неделя /Съединението/ и май завистливо ще гледам снимки, като качите.

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
                                Майна, поръчахме със Стоян винил за събора. Харесвате или не, това е положението. Изберете място да го разпънем. Утре отивам да измия джипара, че да спечелим някоя награда /за правилно произнасяне на Филипополис/.
                                Марине, свърших работата, но пък нямаме място в колата. Айде някой да вземе човека!
                                Разбрах, че си минал през брат ми, за което ти благодаря. Не се притеснявайте за превоза, щото както писах май няма да остане време. Иначе имаше и вариант със Смолянската група, но с тия ангажименти.../не ми се мисли, като се оженя/. Ако пък утре се наредят нещата ви звъня и искам честно да кажете дали Ицо е взел достатъчно алкохол, за да си заслужава разкарването. Ако е така и остане пролука, паля и идвам да помагам с пиенето.
                                http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                                http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X