Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групата от Пловдив - организационна тема 2009г.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Групата от Пловдив

Дай линк към темата.
    Вальо, ти къде ходиш бе човек?

На следващата сбирка дайте предложения за друго заведение. Да е на закрито, топло, добра кухня, добри цени и място за паркиране.
    Трябва да се местим!
    Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Тони 2000 в Гагарин, примерно.
      То в хубавите и евтините кръчмета местата са малко кът в петък вечер.
      Най добре ще е да се смени и деня.
      0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

По принцип петък е кофти ден. Някои пътуват, някъде. Понеделник не става - натоварен ден. Може би - четвъртък?

Коментар

Има едно много готино заведение - Solo Qui, на ул."Захари Стоянов" 7 (май е този номера), само няма паркинг, та трябва да се паркира на улицата и по съседните улички. Чудесна кухня и ястия, на напълно нормални, да не кажа евтини цени. Имам им телефоните, мога да запазя маси, няма проблем да си направим голяма софра, за да се виждаме и чуваме.
          А ако сбирката е в четвъртък, не трябва да се седи до късно, че после ще има черен петък...
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Аз мисля тази да си я направим в петък на уреченото място и от слеващият път да сме кадето предложите ?

Коментар

Аз отдавна приказвам,ама вече и зима иде..В петък в "Графити" да решаваме най-накрая..Някъде по на народно заведение-със големи маси и столове,на ракийка със салатка..По-задушевен моабет става..лично на мене,ако ми свири лека чалгийка на уше,и паркинг ми не требе..
              [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
              Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Е, те за такова заведение ви думам де , ама няма чалгийка, а рок парчета и музика от доброто старо време.
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Еее,Фани,да нема и рок,че не върви пиенето с тоя рок... Шегувам се..писах го ей тъй-не е мястото да се изясняват музикалните предпочитания...пък и Пловдивската група е голяма итрябва да е харно на всички..да се сплотиме още повече..музиката не е важна-даже по-добре без..пък сетне героите може да си обикалят кой-къде душа му сака..
                  [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
                  Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Този петък си остава. Само ви напомням "щото зима иде".

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
                      Този петък си остава. Само ви напомням "щото зима иде".
                      Ей, Ники, вчера ми изгоря клаксона да ти свиркам, на "Лиляна Димитрова" и " Димитър Благоев" ...
                      явно не ме позна
                      не бях с джипа..

Коментар

Това е темата
                        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=50770&page=6
                        от тук трябва да се научат трите раздела за клас 2 първия раздел е най-интересен има и бланка за заявлението .
                        Колегата vasstop обеща да ни запише , за да не ходим до София само трябва да му изпратим попълнените заявления и по 45лв за таксите .
                        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Ура. Имам си нормална кирилица. Да е жив и здрав injinera.
                          Аз в петък пак ще пропусна, та да кажа сега. Само чалга да не е. Ако нямат музика най-добре. Другото не ме интересува.
                          Ако някой се нагърби да събере всички снимки от Събора в оригинално качество ще е супер, да си цъкнеме по едно CD.
                          Поздрави от Украйна.
                          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Снощи спрях да заредя на бензиностанция ITALY в началото на търговиите и останах очарован от Грилл бара вътре, много ми хареса има и хубава градина отвъни е доста приатно вътре, паркинга е голям и музиката не е чалга, и движението не е натоварено там вечер.
                            0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

Здравейте,
                              аз съм новак във форума и не искам да се бъркам, но ще подам две предложения за кръчмички за срещи

механа - ресторант "Стария Хан" ул."Прущица" 2А ( до МОЛ Пловдив / срещу ХЕИ )

ресторант "Фламант" ул."Богомил" №? ( бившата "Чака-Рака" / зад бившата фабрика 22'карата )

и при двата се намират свободни места ( може и с резервации), много удобно за паркиране, доста прилична кухня ( за мен много добра ) , сравнително добри цени, подходящи за по големи компании !

препоръчвам някои от по старшите участници в групата ако прояви интерес да ги пробва
                              www.4x4Trips.bg

Коментар

• "Итали" наистина е приятно и удобно за паркиране. Масите обаче са като големи сепарета с много разляти дивани които не могат да съберат много хора. Така са разположени, че не могат да се събират две и повече маси. Ще се наложи да сме на отделни маси ако се съберем повече от 4-5 човека. Поради обемните дивани, разстоянието между масите е голямо.

Няколко пъти съм ходил на сбирки в един ресторанt наречен "Чифлика". Има огромен двор и по-малка закрита част (около 5-6 маси). Веднъж след една разходка из Родопите се събрахме в закритата част доста народ. Масите и столовете позволяват разместване. Надалече е от големи жилищни квартали което предполага, че няма да има тийнейджъри пиещи лимонада и заемащи маса в студените тъмни зимни вечери.
                                Roky, Zodiak и Kalasha могат да дадат мнение за ресторанта.

http://bgmaps.com/routing.aspx?sid=a...fbaf4dc0f5c4c2

Първоначално публикуван от Lesov Преглед на мнение
                                ...
                                аз съм новак във форума и не искам да се бъркам...
                                И аз съм нов, но смятам, че поне в Пловдивската група всички са равнопоставени. Нали така колеги?
                                Последно редактирано от cveti; 27-09-09, 19:23.
                                Иван
                                ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X