Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групата от Пловдив - организационна тема 2009г.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Групата от Пловдив

Аз се сещам, че след Първенец има няколко заведения долу до реката. Приятни са и има място за паркиране, може да ги знаете.
    0899 48 65 96

Коментар

Първоначално публикуван от natalli Преглед на мнение
      Аз се сещам, че след Първенец има няколко заведения долу до реката. Приятни са и има място за паркиране, може да ги знаете.
      Да и всички ще сме на безалкохолни.

П.П. Натали, изнесохме се по-рано и не разбрахме, че си рожденичка. Честито на патерица! Бъди все така хубава, мила и усмихната. Пожелаваме ти здраве, късмет и много любов!
      НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
      Omnia vincit amor !

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
        Да и всички ще сме на безалкохолни.

П.П. Натали, изнесохме се по-рано и не разбрахме, че си рожденичка. Честито на патерица! Бъди все така хубава, мила и усмихната. Пожелаваме ти здраве, късмет и много любов!
        Благодаря ти Петя!
        0899 48 65 96

Коментар

Лепенките са готови
          http://forum.offroad-bulgaria.com/gr...04#gmessage604
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
            Лепенките са готови
            http://forum.offroad-bulgaria.com/gr...04#gmessage604
            В петък да ги носиш,мерси

Коментар

Стига с тези кафената и ресторанти. Гора нямаме ли си? Като решите да организирате някой поход - свиркайте.
              Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Нека да си имаме срещата на кръчма в петък, дори да не е всеки, защото на разходките всеки си се заиграва, кой софт, кой хард и.... не можем така да си поприказваме, както в петък вечер Освен това, на кръчмата можем да пийнем, някой да ни закара, има таксита, а в гората - нъц...
                Разходка ако искате тази събота и неделя - е акциата на язовир Голям Беглик, заповядайте, засега това е организирано.
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Тази неделя е затвореното трасе на карловскато състезание.По-близо до Пловдив тази година няма да има състезание.В гората няма много варианти за гледане,макар ,че организатора Петър Радев е дал места за гледане-те важат за събота и петък.
                  Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Ние ще ходим в събота и неделя ... ако някой още ще ходи, да вика
                    BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Понеже не казахте дали сте съгласни за Първенец например (предложението на Натали), не се даде и друго предложение, значи засега остава - петък, "Графит", 19ч. (мястото на срещата не се променя)...
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
                        Ами аидеде и аз съм за там

Коментар

Да се похваля с новата ми лепенка,която имам благодарение на stoian defender-a
                          Прикачени файлове
                          Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Боян някой ще покани ли, ще бъде интересно да разкаже!
                            Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
                              За сега и аз съм с вас

Коментар

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
                                Боян някой ще покани ли, ще бъде интересно да разкаже!
                                Танасе, и ти ли почна да словоредиш като Йода?
                                НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                                Omnia vincit amor !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X