Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първа сбирка на клуб УАЗ: 22,23 април 2006

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Браво на човека с Газ-ката!Красота.Цялата група е супер.Дано целия клуб успее да направи такъв старт!
    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

• Групата се поизложи на разходките .
      LZ1VMH

Коментар

• Групата въобще не се изложи на разходките защото като дойдохме организацията беше около скарата и бирата и никой не пое инициатива за разходка. Само аз по някое време си направих малка разходка по ски пистата.

Коментар

• И в мене останаха станни впечатления от скарата. Малко ми оставаше да си помисля че имаме сбирка на клуб "веселото кеБаБче" .
          LZ1VMH

Коментар

• Първоначално публикуван от edobg
            Групата въобще не се изложи на разходките защото като дойдохме организацията беше около скарата и бирата и никой не пое инициатива за разходка. Само аз по някое време си направих малка разходка по ски пистата.

То разходки по Ски пистата имаше почти нон-стоп!Като маршутна линия беше.От привечер до около 3 часа през ноща!

Коментар

• Може би на следващата сбирка трябва да си направим организционен план: час на пристигане , часове на разходки и вечер скара и бира.А то ние с пристигането ни посрещнаха с скарата и бирата/ не че е лошо/ обаче след 3-4 бири и няколко пържоли повече си мислиш за кревата отколкото за разходки. Надявам се следващите сбирки да има от всичко , но най вече разходки с джипове все пак това е основната идея която ни събира иначе може и в София да събереме на скара-бира в някоя кръчма.

Коментар

• Първоначално публикуван от edobg
                Може би на следващата сбирка трябва да си направим организционен план: час на пристигане , часове на разходки и вечер скара и бира.А то ние с пристигането ни посрещнаха с скарата и бирата/ не че е лошо/ обаче след 3-4 бири и няколко пържоли повече си мислиш за кревата отколкото за разходки. Надявам се следващите сбирки да има от всичко , но най вече разходки с джипове все пак това е основната идея която ни събира иначе може и в София да събереме на скара-бира в някоя кръчма.

Е разбирасе!То иначе няма смисъл да се дрънкаш с джип само за да ядеш и да пиеш!За другата сбирка мисля да съм вече с джипа но да видим!

Коментар

• Сбирка

Е, кой ви кара да стоите до скарата?
                  Никой не избра гората май

Ето и малко снимки от камерата, скоро и филмче ще има:

От пътя:

Групата потегля:

Иван обяснява:

Малко въже..

Щурмуваме КОМ

Истинска кола

Подготовката

Чете се устава на Клуб УАЗ

Най-важния момент!

Големите награди

Дай на мене!

Това пък какво е???

Хайде на късмета!

Show must go on!
                  LZ1VES

Коментар

• Благодаря на Весо и

на всички участници.Сбирката беше супер, ама супер
                    ти казвам!Изнлючително съм доволен поради две
                    причини.
                    Първо: ИМАМЕ СИ ВЕЧЕ КЛУБ НА "ВНЕДАРОЖНИЦИТЕ", и
                    Второ: ИЗКАРАХМЕ СИ ЕДИН ПЪТ
                    Съжалявам единствено, че не можахме да пробием през стария път
                    за заставата и се наложи да заменя "АТАМАНА" ГаЗ 69 с бледото му
                    подобие Черито.
                    Ама, ... нейсе!
                    Още веднаж- БЛАГОДАРСКО и ЧЕСТИТО на всички !!!
                    Да живей куманизъма!

Коментар

• Първата сбирка мина, кога е следващата .
                      LZ1VMH

Коментар

• Втората като ти дойде УАЗката да почерпиш, дойде на сбирката и
                        продаде Вранглера а сега мериш височината на редукторните
                        мостове

Коментар

• Първоначално публикуван от buldog
                          Втората като ти дойде УАЗката да почерпиш, дойде на сбирката и
                          продаде Вранглера а сега мериш височината на редукторните
                          мостове

Така или иначе не ти харесват Редукторните мостове. (Явно са ти ниски ).

Иначе ако дочакам да дойде Джогана ще черпя наред .
                          LZ1VMH

Коментар

• Веско прати ли списъка на Карбон че ме чака цял
                            УАЗ за рециклиране На 10.08.06 трябва да
                            е готов за прехода

Коментар

• Да се включа и аз в калабълъка... Вчера си закупих Уаз 469 Б ... голяма барака за безумно много пари, така че ще се присъединя към клуба... До 1 месец се надявам да стане годен и за сбирките на клуба ...

ZJ'96 5.2

Коментар

• Re:

Първоначално публикуван от FDevil
                                Да се включа и аз в калабълъка... Вчера си закупих Уаз 469 Б ... голяма барака за безумно много пари, така че ще се присъединя към клуба... До 1 месец се надявам да стане годен и за сбирките на клуба ...

браво супер да си го караш със здраве... колко пари?
                                no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X