Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първа сбирка на клуб УАЗ: 22,23 април 2006

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от e100
    Първо да решим ,съвпадението с великденските празници дали няма да попречи.Тоест повечето да не са си направили вече някакви други планове.
    Относно х.Бунтовна докладвам- 100 места .стаи двойки ,тройки ,четворки.Цена 5 лв., а който има членска туристическа карта 2.5 лв. Евентуално ,ако се одобри ,като сборен пункт гр.Стреча - плажа.

Хора вижте сега мойто предложение какво е!
    Няма да давам нова идея защото просто няма смисъл.
    Да се организира в гр.Стрелча.
    Като сборния пунк да е там.От там да се отседне в хижата и тогава да се отиде на плаж,бира или на каквото иска всеки.
    Понеже се пада Великден още по хубаво.Ще има повече свободни дни такаче ще е по-лесно за всички да починат.

Иван Алексиев предложи на връх КОМ.Там също има какво да се предложи като преживявания.
    За софиянци е супер защото е на 50км.Но за другите е далече.
    Та аз предлагам да се решава между тези две предложения!!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

По-близо до София.
      LZ1VMH

Коментар

Заседание

Великденска сБИРКА - ГАЗ и УАЗ

След направено обсъждане има следното сериозно предложение:

х. КОМ – луксозно (стаи с алуминиева дограма) ниски цени, черен път от Петрохан, асфалтов път от Берковица, има телефон за контакт, има готвач и др. (автор - Иван Алексиев)

Иван Алексиев, bulldog, Диджей и Веско ще направим цялата организация.

Предложения за програма на сБИРКАта:

- Томбола
        - Награда за най-красив(оригинален) ГАЗ или УАЗ
        - Разходки и тестове
        - Купон бира и скара
        - Прожекция на OFFROAD филми
        - Музика и танци до зори

Моля изпращайте, може и ЛС информация кой ще идва на гости, защото трябва да смятаме!
        Show must go on!
        LZ1VES

Коментар

Почетни членове на клуб ГАЗ и УАЗ

Предлагам следните почетни членове на клуба:

Валери Вушев
          Васил Вушев
          Венци Петров
          Пламен Петров
          Злати Златев
          Ярослав Атанасов
          Алекс Марков
          Стефан Косаров
          Вожда
          Александър Атанасов
          Пламен Исаев

Моля за препоръки и мнения!
          Show must go on!
          LZ1VES

Коментар

Re: Почетни членове на клуб ГАЗ и УАЗ

Първоначално публикуван от Веско

Валери Вушев
            Васил Вушев
            Венци Петров
            Пламен Петров
            Злати Златев
            Ярослав Атанасов
            Алекс Марков
            Стефан Косаров
            Вожда
            Александър Атанасов

Ако посочените почетни членове дойдат на тази сбирка съм изклчително доволен.За Валери Вушев бих се опитал да го обедя да дойде.
            Веско бих добавил и Пламен Исаев.
            Но съм страшно благодарен на всеки който дойде и ми даде идей за джипа!

Коментар

Нямам Уаз или Газ ама им се радвам много особено на Газа
              бих си купил ако имам възможност

та ще приемете ли към клуба ви човек с ЛР дефендер които си възхищава на CCCR-ка техника

Коментар

...
                Поласкан съм от вниманието и Ви благодаря!
                Изключително много харесвам УАЗ-а. Надявам се да порасна голям и да си купя един редукторен преди да са ги спряли и забранили (за продан).

Също така, бих искал да изразя личното си задоволство, че се обръщате специално и към Венци и Пламен Петрови. Тези хора са изключителни с приноса си и присъствието си в офроуда и офроуд обществото, което се изгражда в това интернет средище. Да не говорим за изключителният им и безценен опит и знание натрупан относно Уляновската сила Ще ми се да има такива радетели и за Land Rover в България.

Коментар

Първоначално публикуван от borkozin
                  Нямам Уаз или Газ ама им се радвам много особено на Газа
                  бих си купил ако имам възможност

та ще приемете ли към клуба ви човек с ЛР дефендер които си възхищава на CCCR-ка техника
                  Мисля че всеки който иска да се присъедини чистосърдечно към групата и подпомага организирането и работата на клуба е добре дошъл!
                  Show must go on!
                  LZ1VES

Коментар

Добре дошли

Коментар

Благодаря за вниманието,но за съжаление напускам клуба на УАЗ/временно/ .От утре моята УАЗка ще е Софиянка с нов собственик.Колкото до срещата малко е рано да потвърдя от сега,иначе много ми се иска да присъствам.

Коментар

Много интерсно какво ще ни научат за УАЗ но човек се учи до котое жив

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев
                          Благодаря за вниманието,но за съжаление напускам клуба на УАЗ/временно/ .От утре моята УАЗка ще е Софиянка с нов собственик.Колкото до срещата малко е рано да потвърдя от сега,иначе много ми се иска да присъствам.
                          Клубът е идея (както каза поетът ) - срещи, запознанства, скара, бира и тези 4 неща
                          С УАЗ или без, сте поканен за почетен Член, така че не отнемайте надеждите на младите!
                          Show must go on!
                          LZ1VES

Коментар

Супер НАЙ-накрая ПОЧЕТЕН член - значи съм безвъзвратно остарял
                            А около Ком е супер - найстина, само дето си мисля че ще е малко рано за истинската красота (цъфнали цветя...), Но ще направя всичко възможно да се включа в тази среща.

Коментар

Веско,Иван Алексиев Бройте и мен за хижата.Нямам никакви предпочитания.Сигорно няма да съм готов с джипа но ще дойда ако трябва с кола!

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro
                                ...
                                Поласкан съм от вниманието и Ви благодаря!
                                Изключително много харесвам УАЗ-а. Надявам се да порасна голям и да си купя един редукторен преди да са ги спряли и забранили (за продан).

Също така, бих искал да изразя личното си задоволство, че се обръщате специално и към Венци и Пламен Петрови. Тези хора са изключителни с приноса си и присъствието си в офроуда и офроуд обществото, което се изгражда в това интернет средище. Да не говорим за изключителният им и безценен опит и знание натрупан относно Уляновската сила Ще ми се да има такива радетели и за Land Rover в България.
                                Присъединявам се към мнението на Яро и благодаря за оказаната чест и гласуваното доверие. Специално искам да изкажа задоволството си от прекрасния Ви жест да не дублираме местата и датите за излизания. Просто ще си ги правим двата клуба заедно
                                Аз самият съм маниак на тема Ленд Ровър, но знам със сигурност, че по света освен Дифендър се правят само още два-три истински всъдехода все още и на първо място в тоя списък е УАЗ. 3.0 двигател, редукторни мостове и малко подобрения( лебедка, шнорхел, ролбар и тунинговано задкормилно устройство ) е страхотна комбинация.
                                От името на нашия клуб Ви заявявам, че сме 100% с Вас. Ако има нужда от помощ или някакъв съвет, пишете. Ние вече минахме по трънливия път на съдебната регистрация и може да подадем информация как става.
                                За 22 и 23 април за съжаление може би няма да мога да дойда, че имам важна среща с едно агне. Но отсега искрено Ви завиждам, около Ком е супер, а и Иван Алексиев сигурно ще Ви заведе на страхотни места. Ама си запазвам правото на някоя от Вашите следващи сбирки да ме повозите на ГАЗ 69, голям мерак ми е.
                                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X