Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първа сбирка на клуб УАЗ: 22,23 април 2006

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re:

Първоначално публикуван от fanatic

браво супер да си го караш със здраве... колко пари?
    3500 лева - доста скъпо ми се вижда, обаче си бях навил на пръста, а и вече навъртях сигурно 1000 км да оглеждам този и онзи и все не ми харесваха....

Тоя дето го взех поне е изкърпен и боядисан и грундиран отдоло и е вдигнат с добри амортесьори има и газ, от тук нататък обаче.... бая работа ме чака, поне по първи впечатления от него...
    ZJ'96 5.2

Коментар

• Re:

Та сега първата сбирка мина да видим какво става занапред.Пуснах тема ама никой нито пише нито дава идей!Да не би всичко да остана само с първа сбирка и голяма ТОЧКА?Много ми се иска някой да даде идея за нещо.Ленд ровер клуба календар публикуваха а ние?
      https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

• Сбирки

Малко бавно стават нещата
        Подготвяме с адвокат документите за регистрацията, но все съм в командировки и не ми остава време.

Предлагам да организираме скоро, до края на май сбирка на управителния съвет.

А нека всеки да даде предложения за календара - имаме и много възможности за съвместни сбирки с Лендровер ентусиастс, както и с клубовете из България.

Един от учредителите от Шумен предложи сбирка там - има добра база, морето близко - всички идеи са добре дошли!
        Show must go on!
        LZ1VES

Коментар

• Първоначално публикуван от buldog
          Веско прати ли списъка на Карбон че ме чака цял
          УАЗ за рециклиране На 10.08.06 трябва да
          е готов за прехода
          Извинявай Емо, за забавения отговор. Изпратих списъка на Сашо от Карбон.

Моля търсете го за всички проблеми, ако има нужда за доставки на части на по-големи пратки, може де се разберем да ги транспортираме заедно като групаж, да избегнем повече разходи.

Също няма проблем да се пращат части до моя офис в центъра на София, има 24 часа човек и е удобно за получаване по всяко време.
          Show must go on!
          LZ1VES

Коментар

• Предложение

Имам следните идеи за организиране сбирки на Клуб УАЗ:

24,25 Юни - Сбирка УАЗ - варианти: Рибарица, Вихрен, вр. Вежен или Шумен

12-22 август е Големия преход - участваме всички

Края октомври - преход през Балкана и сбирка на Мургана

Моля за идеи и предложения - като се събере УС, да направим графика.
            Show must go on!
            LZ1VES

Коментар

• Сбирка на Управвителния съвет

Хайде, готов ли е управителния съвет?

Ако сте в София, да се съберем на 24 май следобяд у нас - има бира и мезе ще се намери.

И повече народ да дойде, няма проблем!
              Show must go on!
              LZ1VES

Коментар

• zdraveite.izv 4e ne mogah da doida na pravata zbirka.sega ako q napravite v ribarica me pi6ete i men.

Коментар

• zabravih.ako iskate moge pak da se vidim i na х.рудината.

Коментар

• Първоначално публикуван от Веско
                    Първоначално публикуван от buldog
                    Веско прати ли списъка на Карбон че ме чака цял
                    УАЗ за рециклиране На 10.08.06 трябва да
                    е готов за прехода
                    Извинявай Емо, за забавения отговор. Изпратих списъка на Сашо от Карбон.

Моля търсете го за всички проблеми, ако има нужда за доставки на части на по-големи пратки, може де се разберем да ги транспортираме заедно като групаж, да избегнем повече разходи.

Също няма проблем да се пращат части до моя офис в центъра на София, има 24 часа човек и е удобно за получаване по всяко време.
                    За този понеделник отивам към Карбон-Плеве за новата Уазка.
                    Ако има нещо което е за носене от там моля казвайте.
                    LZ1VMH

Коментар

• какво ще кажете за регенерата kugar ili aligator.kak se dargat na patq

Коментар

• Re: Сбирка на Управвителния съвет

Първоначално публикуван от Веско
                        Хайде, готов ли е управителния съвет?

Ако сте в София, да се съберем на 24 май следобяд у нас - има бира и мезе ще се намери.

И повече народ да дойде, няма проблем!
                        Как съм пропуснал мезето
                        LZ1VMH

Коментар

• За мезето

Сбирката на УС се отложи - ще го планираме за след 12 юни. До тогава отсъствам.

Пиши като докараш звяра - може и да направим някоя разходка.

Чух за едни римски пътища около Роман - знае ли някой повече? Ходили са там пеша и трябва да се провери.
                          Show must go on!
                          LZ1VES

Коментар

• Колеги УАЗ-аджии,защо не обединим нашето мероприятие с това на клуб LR,които имат планиран двудневен преход за към края на юни.Така хем ще сме повечко, хем ще е по весело.
                            Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

• Първоначално публикуван от e100
                              Колеги УАЗ-аджии,защо не обединим нашето мероприятие с това на клуб LR,които имат планиран двудневен преход за към края на юни.Така хем ще сме повечко, хем ще е по весело.
                              Като ми дадеш да покарам ГАЗ-ката, може ли да се запиша и аз в клуба?! Щото VOLK, като ми даде едно кръгче на ДЕФЕНДЕРА, ще стана член на LRE! То там са готини хората, може и без кръгче! За това и смятам да ходя на юнското мероприятие!
                              П.С. Ама, не искам такова, изрязано от хартия!

Коментар

• Сбирки

Моля, някой от управителния съвет на клуб УАЗ да поеме организацията по сбирката с клуб ЛР в края на юни!

Аз ще отсъствам до края на месеца и мога да съм полезен само дистанционно!

Пуснете тема всеки да се запише, и за резервации!

До скоро!
                                Show must go on!
                                LZ1VES

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X