22 преди обед 2 джипа 5 човека.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Първа сбирка на клуб УАЗ: 22,23 април 2006

Свий

X
- 

Сбирката
Събрахме се доста хора - 12 човека май.
Бира имаше, и сладка приказка! Компютъра ме можах да включа, че имаше много посетители....
Последно организацията е:
Група тръгваме от София на 21-ви (петък, преди обяд да тръгнем, но ще изчакаме групата от Пловдив), ще пренесем и инвентара.
Който ще дойде от 21-ви, моля да препотвърди! Може и ЛС. Ако няма потвърждение, остават само предните заявки за 22-ри.
Програма 22.04:
9:00 - събира се група за разходка
13:00 - събират се всички желаещи за учредяване на клуба
14:00 - обяд - клубна скара и бира
след това - разходки или почивка
20:00 - вечеря, прожекция на филми и купон
Засега има 58 човека потвърдили, включително семействата.Show must go on!
LZ1VES
Коментар
 - 

Веско, то Вашто май няма да е клуб, а всенародно движение

, 58 души е голяма цифра. И е супер, че още от първия път се събраха толкова мераклии.
Аз искам да те поканя във вторник, 11 април, от 18,30 часа, в кафенето на бензиностанция Екопетролиум на бул. България( до стадион Раковски). Там ще има сбирка за обсъждане на Голямата война, ще сме целия управителен съвет на нашия клуб и си мисля, че ще е удобно да се видим и да поговорим. От Вашите Булдога със сигурност ще е там. А аз ще донеса копие от нашия устав и ще споделя някои интересни вести.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
 - 

Служим на Република България!!!!!!

Благодаря за поканата!
Ето списък на организационния комитет, събрал се на 5 април :
Валери Вушев
Васил Вушев
Венци Петров
Пламен Петров
Ярослав Атанасов
Иван Алексиев
Ди Джей Давел
Крум Алексиев
Веско
Ще обсъдим текст на проекто устав и ако е наред - с мнозинство на сбирката ще го приемем!
Ще изпратя ЛС на всички от орг.комитет и активните учредители, с варианти на устав и други документи.
Моля за предложения от всички за: цели на клуба, задачи, които ще решава и средства (действия), с които ще осъществява дейността си!
Да си пожелаем успех!Show must go on!
LZ1VES
Коментар
 - 

Клуб Уаз
С най-голямо съжеление, трябва да кажа че няма да мога да дойда на събирането на хижа Ком.

Уазът влезе в бокса с неясно колко голям проблем в раздатъчната кутия. Като допълнение отново се скъса щуцера на масления радиатор.
Ако проблема в кутията е малък, може и да сколасам.
Моля организаторите ( Иван най вече ) да ме отпишат от резервациите ако не е много късно. Може би има хора които искат да отидат, и не искам да заемам места които вероятно няма да използвам.
Още веднъж много съжелявам, че няма да се видим.

Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
NULLA TENACI INVIA EST VIA
Коментар
 - 

Друг път ше се срещнем. Дано проблема с раздатката да се реши по лесно, а относно щуцера някъде бях писъл как го направих аз, заварих оргиналното място и разпробих картера на място отгоре където има технологично удебеление на стената (отвора е почти успоредно но стената на картера) на струг ми направиха преходник (щуцер) за да вържа маркуча и сега всичко спи много съм доволен правенето на тази промяна сомо звучи сложно а премахва купчина главоболия. Конструктивно този двигател си е "топъл" така че масления радиатор според мен е полезна вещ.
Коментар
 - 

Днес говорих с КОМ в неделя ще се кача да дам капарото. Пригответе се за зимно каране горе днес е наваляло нови 30см. сняг (с една дума над метър). За съжаление къси разходки от типа който планирахме няма да са възможни, миналата седмица е паднала лавина и затрупала пътя който смятах да използваме в момента пътя е под шест метра сняг едвали до след десет дена ще е проходим това ще наложи малко асфалтова обиколка и съответно ще удължи времето за разходка. На практика групата която тръгва в петък ще има най-добра възможност да кара. Предвиждам да излезем от асфалта между Годеч и Губеш и в зависимост от снежната покривка да се качим или малко над Гинци или до прохода Петрохан. За съжаление както споменах по-горе черния път до хижата е затрупан от лавината на около километър от хижата и няма да можем да я достигнем от там. Доколкото познавам района в момента е опосно този километър да се измине и пеша. Препоръчвам всички които могат да се присъединят към групата в петък за сега предлагам тръгването от София да е около 10 часа разбира се ако има хора от провинцията можем да се уговорим за друг час. В крайна сметка целта на срещата е да обменим опит и да се запознаем а не да караме.
Коментар
 - 

В неделя направих резервациите но утре ще се обадя, надявам се, че не е късно. Горе има сняг основно в гората но там пък е много лош преспите са почти метър дълбоки снегът е фирнован и е весело за каране много готино се сечеше на блокчета със сапьорската лопатка. Аз не можах да се кача по черния път разгледах донякъде пеша имаше места където по 500 метра трябва да си на лебедка след това караш 200-300 метра и пак лебедка. За качването в петък ще избера по-подходящ маршрут. Освен ако времето не се затопли рязко достъпът до хижата ще е само по асфалт през Берковица. Дано да завали топъл дъжд той най-бързо ще стопи снега. Поголяма част от района е карстов и калта не е толкова страшна.
Коментар
 - 

Имам един въпрос,може и да е смешен ,но за мен не е така!В началото беше пуснато "Първа сбирка на Газ 69" към нея се присъедини УАЗ ,а сега чета "Първа сбирка на УАЗ".За някой ако това е без значение за мен/ въпреки че ще присъствам при всички обстоятелсва/ не е.Ние сме малка страна ,но както каза Венци тези три букви са много нещо,но абривиетурата ГАЗ не се припоккрива напълно с ГАЗ.Далеч съм от мисълта за разкол ,но нека ако сме коректни да се пише "Първа сбирка на Газ и УАЗ"Тези заводи не са умряли те все още произвеждат и мога да кажа доста по скъпи и достойни машини ,затова нека не ги отписваме и да обевяваме само УАЗ .Смятам ,че ще бъда разбран правилно.Густо майна , пътят свърши !!!
Коментар
 - 

За тези които имат възможност да тръгнат в петък предлагам:
1. Среща в 11.30 часа на разклона за Годеч в кръчмата
2. От там се излизаме от асфалта и започваме да се качваме към хижата - черен път около 55-60 км. възможностите са няколко ще подбираме подходящата спрямо времето и настроението. Тъй като ще бъдем с малки деца като цяло ще се стремим да няма екстремни участъци но трябва да се има предвид че е мокро на места можеби с преспи и може да се наложи разузнавателна група да трасира подходящия път. Смятам, че ако времето е приятно с няколко спирания за обед почивка разглеждане на района без бързане ще се качим за около 5 часа от който два плътно каране. Ще ви заведа на място на което желаешите могат да потърсят и да си вземат някой амонит или белемнит както и ще ви покаща входове на някои от най- големите пещери у нас. В зависимост от снега може да се наложи да излезем на асфалта преди или на Петрохан и от там по пътя да отидем на хижата, дано да не е така защото 4км. черен път в този случай са равни на 30 км. асфалт дето се казва ще виждаме хижата и няма да можем да я достигнем. Носете си по нещо за ядене за през деня. Моля хората които не познавам лично а смятат да идват да си запишат телефона ми (0888420381) за в случай, че на път към срещата закъсняват. След няколко дни ще пусна координати на разклона и асфалтовия трак от петрохан до хижата за тези който са с ГПС. Ако имате други идей казвайте.
Коментар
 - 

Сбирка
Бях доста зает последните 10 дена и едва в събота отворихме раздатката. То раздатка не е останала всъщност. От всички зъбчатки май са останали няколко зъба. Останалите просто ги няма. По тази причина няма със сигурност да дойда.

Пожелавам ви весело изкарване и пийте една бира и вместо мен.
Когато свърша ремонта ще ви постна снимки за драмата с моята раздатъчна кутия.

П.П И да основете клуб.... да не останете само с бирата

Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
NULLA TENACI INVIA EST VIA
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар