Браво на човека с Газ-ката!Красота.Цялата група е супер.Дано целия клуб успее да направи такъв старт!

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Първа сбирка на клуб УАЗ: 22,23 април 2006

Свий

X
- 

Първоначално публикуван от edobgГрупата въобще не се изложи на разходките защото като дойдохме организацията беше около скарата и бирата и никой не пое инициатива за разходка. Само аз по някое време си направих малка разходка по ски пистата.
То разходки по Ски пистата имаше почти нон-стоп!Като маршутна линия беше.От привечер до около 3 часа през ноща!https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
 - 

Може би на следващата сбирка трябва да си направим организционен план: час на пристигане , часове на разходки и вечер скара и бира.А то ние с пристигането ни посрещнаха с скарата и бирата/ не че е лошо/ обаче след 3-4 бири и няколко пържоли повече си мислиш за кревата отколкото за разходки. Надявам се следващите сбирки да има от всичко , но най вече разходки с джипове все пак това е основната идея която ни събира иначе може и в София да събереме на скара-бира в някоя кръчма.
Коментар
 - 

Първоначално публикуван от edobgМоже би на следващата сбирка трябва да си направим организционен план: час на пристигане , часове на разходки и вечер скара и бира.А то ние с пристигането ни посрещнаха с скарата и бирата/ не че е лошо/ обаче след 3-4 бири и няколко пържоли повече си мислиш за кревата отколкото за разходки. Надявам се следващите сбирки да има от всичко , но най вече разходки с джипове все пак това е основната идея която ни събира иначе може и в София да събереме на скара-бира в някоя кръчма.
Е разбирасе!То иначе няма смисъл да се дрънкаш с джип само за да ядеш и да пиеш!За другата сбирка мисля да съм вече с джипа но да видим!https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
 - 

Сбирка
Е, кой ви кара да стоите до скарата?

Никой не избра гората май

Ето и малко снимки от камерата, скоро и филмче ще има:
От пътя:
Групата потегля:
Иван обяснява:
Малко въже..
Щурмуваме КОМ
Истинска кола

Подготовката
Чете се устава на Клуб УАЗ
Най-важния момент!
Големите награди
Дай на мене!
Това пък какво е???

Хайде на късмета!
Show must go on!
LZ1VES
Коментар
 - 

Благодаря на Весо и
на всички участници.Сбирката беше супер, ама супер
ти казвам!Изнлючително съм доволен поради две
причини.
Първо: ИМАМЕ СИ ВЕЧЕ КЛУБ НА "ВНЕДАРОЖНИЦИТЕ", и
Второ: ИЗКАРАХМЕ СИ ЕДИН ПЪТ
Съжалявам единствено, че не можахме да пробием през стария път
за заставата и се наложи да заменя "АТАМАНА" ГаЗ 69 с бледото му
подобие Черито.
Ама, ... нейсе!
Още веднаж- БЛАГОДАРСКО и ЧЕСТИТО на всички !!!Да живей куманизъма!
Коментар
 - 

Първоначално публикуван от buldogВтората като ти дойде УАЗката да почерпиш, дойде на сбирката и
продаде Вранглера а сега мериш височината на редукторните
мостове

Така или иначе не ти харесват Редукторните мостове. (Явно са ти ниски
 ).
Иначе ако дочакам да дойде Джогана ще черпя наред
 .

LZ1VMH
Коментар
 - 

Re:
браво супер да си го караш със здраве... колко пари?Първоначално публикуван от FDevilДа се включа и аз в калабълъка... Вчера си закупих Уаз 469 Б ... голяма барака
 за безумно много пари, така че ще се присъединя към клуба... До 1 месец се надявам да стане годен и за сбирките на клуба ...
no signature no problems
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар