Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първа сбирка на клуб УАЗ: 22,23 април 2006

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Почетни членове на клуб ГАЗ и УАЗ

Първоначално публикуван от zzlatev
    Информацията, която искам да споделя, е важна и полезна. А имам и интересно предложение за някои съвместни инициативи. Няколко от членовете на двата клуба са общи, пък и УАЗ и Дифендър са единствените масови исткински всъдеходи, произвеждани в момента. Така че, едно сътрудничество между нас е напълно естествено.
    Благодаря, г-н Златев за любезното обръщение.
    Все пак се опитваме да координираме само една сбирка заедно с колегите, така че за съвместно мероприятие е малко трудно да се говори...
    Но се надявам, че ще има съмишленици, които ще подкрепят ентусиазирано една хубава идея!
    Show must go on!
    LZ1VES

Коментар

Колеги, клуб Ленд Ровър Ентусиастс стартира с 9 членове учредители и сега броя на членовете е 15 + 1(младши член без право на глас, още е само на 15 години). Аз само като Ви гледам стартовия състав и 70-те места за нощувка, си мисля, че работата при Вас е доста сериозна. Както казах, за съжаление аз няма да мога да дойда, но Венци и Пламен са членове-учредители и на нашия клуб. Ще Ви пратя по тях един наш устав, просто така, да го имате, може някоя от нашите идеи да Ви е полезна. Моя скромен опит показва, че не трябва да се губи натрупаната енерция и ентусиазъм. Просто направете едно Учредително събрание на Вашия клуб с нужния протокол и всичко е О.К. Пък дали ще се регистрирате съдебно, ще решите допълнително.
      А те съвместните мероприятия тъй или иначе си текат. При нас всяко организирано излизане е отворено за всеки и доста Уазкаджии са идвали и надявам се, пак ще идват. Че без Булдога и неговата скара сме за никъде.
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Сбирката

Благодаря за добрите намерения и помощта.

Това е текста, който изпратих като ЛС до всички "мераклии"
        Но важи и за всички, които искат да се присъединят, моля пишете.

Здравейте,
        Пиша Ви във връзка с провеждането на първата сбирка на клуб ГАЗ и УАЗ
        Организираме пътуване до хижа КОМ, където ще се вечеря и нощува на 22 Април, връщане на 23 Април.
        Предвидена е вечеря – скара и бира, ще информираме допълнително.
        За желаещите има ресторант с готвач и бар към хижата.
        Ориентировъчната цена за стая двойка със собствен санитарен възел е 9,40 лева.
        Стаите с обща тоалетна и баня са по-евтини.
        За повече информация може да се обърнете към Иван Алексиев.

За да можем да направим и платим резервацията (предвид многото хора по Великденските празници), най-настоятелно Ви моля да потвърдите броя на хората и необходимите стаи. Списъка може да видите в началото на дискусията http://forum1.offroad-bulgaria.com/v...r=asc&start=20

Не е необходимо капаро, резервацията е достатъчна.

Благодаря предварително!

Веско
        Моля, който има готови тракове, карти и описание на възможните маршрути да ги публикува, има запитвания от тези които не са идвали.
        Show must go on!
        LZ1VES

Коментар

тук
          има доста инфо - снимки и трак за една наша разходка в района

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev
            Колеги, клуб Ленд Ровър Ентусиастс стартира с 9 членове учредители и сега броя на членовете е 15 + 1(младши член без право на глас, още е само на 15 години). Аз само като Ви гледам стартовия състав и 70-те места за нощувка, си мисля, че работата при Вас е доста сериозна. Както казах, за съжаление аз няма да мога да дойда, но Венци и Пламен са членове-учредители и на нашия клуб. Ще Ви пратя по тях един наш устав, просто така, да го имате, може някоя от нашите идеи да Ви е полезна. Моя скромен опит показва, че не трябва да се губи натрупаната енерция и ентусиазъм. Просто направете едно Учредително събрание на Вашия клуб с нужния протокол и всичко е О.К. Пък дали ще се регистрирате съдебно, ще решите допълнително.
            А те съвместните мероприятия тъй или иначе си текат. При нас всяко организирано излизане е отворено за всеки и доста Уазкаджии са идвали и надявам се, пак ще идват. Че без Булдога и неговата скара сме за никъде.
            Благодаря Злати
            Че без мойта скара не сте за никъде
            не е вярно но със сигорност ще останете
            гладни или като Volk ще си носите сандвичи
            Момчета,УАЗКАДЖИЙ дайте да се съберем и тогава да
            вземем решение ще има ли клуб няма ли да има, моето
            мнение е че такъв клуб трябва да има

Коментар

Да живее купона!

Хайде, няма ли мераклии за купон? Може и пешеходци, ще ги закараме дотам

Не всички мераклии ГАЗ и УАЗ са ни потвърдили!!!!!
              Целия списък е най-горе: http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=3877

Трябва още веднъж да се видим до 2-3 дни с които могат от организаторите и помощниците, защото доста работа се събра!
              Предложете дата и място, моля!

Ето пак работните предложения за програмата:

Предложения за програма на СБИРКАта:

- Томбола – 2 лева билет, има и награди от спонсор, отговорник: Веско
              - Награда за най-красив(оригинален) ГАЗ или УАЗ, спонсора е осигурен: комисия с председател Яро
              - Разходки и тестове – отг. Иван Алексиев,
              - Купон бира и скара – отг. Булдог, Веско, Крум Алексиев
              - Прожекция на OFFROAD филми – отг. Веско
              - Музика и танци до зори – техника от спонсора, отг. Ди Джей
              - Детско парти, забавления - отг.

Трябват ни хора, които да помагат в организацията не тези неща, дами също!

Не сме получили други предложения засега.
              Ако има хора, които искат да рекламират, може да обявят и други награди, да организират нещо. Няма ограничения!
              Show must go on!
              LZ1VES

Коментар

Подтвърдих казаното по горе.

Коментар

Дати, Организационен комитет

Колеги, има предложения за промяна на датите (и удължаване на резервациите) заради Великден, службата за който се прави на 22-ри вечерта.
                  Предложението е:
                  Който може да пристигне още на 21-ви вечерта (с нова резервация за 21).
                  Да се съберем всички на 22-ри преди обяд, и на обяд да направим сбирката за учредяване на клуба, след което купон скара - бира!
                  След обяд - почивка, каране и др. (който не е пил бира )
                  Вечерта ще продължим програмата с филми и др. Ще предвидим и вечерята. (Това ще е сегашната резервация за 22).
                  Ако някой иска да остане и на 23 (24-ти е почивен ден) ще може да остане още.

Така, хората, които имат семейни ангажименти, ще могат да се приберат на 22-ри вечерта.
                  Както предложи Злати Златев, добре е да се подготвим за сформирането на клуба.

Предлагам в един от следващите дни да се съберем (може след работа) и да сформираме организационен комитет. Всички които могат да помагат са поканени!!!!!!

Ще детайлизираме, сбирката, ще се подговим за проекто-устав и т.н.

Може пак "При кулата", ще взема лаптопа, така, че всички да знаят какво става и да пишат веднага.
                  Моето предложение е за сряда, 5 април, 19 часа
                  Show must go on!
                  LZ1VES

Коментар

Всъщност това не променя нищо, просто към списъка на хората и вида на стайте трябва да се добави кой кога смята да пристигне и колко да остане. В петък заминавам извън София и ще имам Нет само през GSM в неделя на всяка цена трябва да занеса капарото тъй като има много желаещи групи за хижата и не могат да ни пазят места по дълго време. Това означава че най-късно в сряда на предвижданата среща трябва да знам уточнените подробности за хората както и "кога", "какво" и "колко" за консумацията която ще искаме от хижарите.

Коментар

Приемате ли гости от сродни организации? Аз тъй и тъй няма да мога да дойда на Великден, поне да се запознаем( с тия, с които не се познавам).
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Орг. комитет

Заповядай, приемаме гости с най-голямо удоволствие!
                        Show must go on!
                        LZ1VES

Коментар

И аз ще дойда.

Коментар

За огромно мое съжаление плановете ми се променят и на 5 и 6 ще съм в Сливен. Ако искате пратете като лично съобщение един имейл и аз ще върна като прикачен файл нашия устав, който е изготвен от нас и адвокат стриктно според изискванията на закона. Ще може да го ползвате като отправна точка и източник на информация.
                            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Re: Дати, Организационен комитет

Бройте и мен в Сряда!
                              https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

За утре срядя и аз идвам в Кулата, там ще дам конкретна бройка за хижата от моя страна. Ако се провали срещата пишете, да не седя сам като алкохолик

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X