Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първа сбирка на клуб УАЗ: 22,23 април 2006

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

А, забравих най-важното. В началото на юни ще има възможност за участие в една много сериозна публична проява с медийно отразяване и огромна посещаемост. Участието няма да струва нищо, или почти нищо, а ефекта за популяризиране на идеята ще е огромен. Нека Веско( нали засега той е двигателя) ми звънне да дам повече подробности.
    0887590528.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Re: Почетни членове на клуб ГАЗ и УАЗ

Първоначално публикуван от Веско
      Предлагам следните почетни членове на клуба:

Валери Вушев
      Васил Вушев
      Венци Петров
      Пламен Петров
      Злати Златев
      Ярослав Атанасов
      Алекс Марков
      Стефан Косаров
      Вожда
      Александър Атанасов
      Пламен Исаев

Моля за препоръки и мнения!
      Не смятах да пиша ,но се чувсвам длъжен.Не съм от хората ,които търсят изява,не съм и стар член на форума,нито се занимавам активно с ОФ-РОУД,но съм един от тези които три години са търсили ГАЗ 69 ,и след това са лежали шест месеца под него ,преоткривали са топлата вода , след което са се опарили от нея,вложили са пари за които биха си купили сносен съвременен джип.Не искам да се противопоставям ,клубът вече е почи даденост,но когато за първи път пуснах темата "Сбирка на любителите на газ 69 възможно ли е?"почти нямаше реакция.Повторих с тема "само за собственици на газ 69" с поправка в последствие и УАЗ,което е правилно ,успях да привлека внимание.Харесва ми ,дяволски ми харесва,но не и факта ,че изведнъж двигател на цялата история се оказва друг/може би честен радетел?!/.Но защо инициативата ми беше отнета ,когато темата набираше скорост и все повече почитатели? Срази ме и горепосоченото - почетни членове. Не ,не че пренебрегвам споменатите,напротив всички ще имаме полза от техния опит и познания,но според мен това е обида за тях и за всички нас.НЕ СМЕ ВЪВ СОЦ. РЕАЛИЗМА!Още не сме се събрали и се почна с почетните членове. Абе нека просто ги поканим хората!
      И забравих бройте мен иоще един-2 ма. Другите са с незаконни газки и ако дойдат ще са на палатки.Поздрав!
      Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Сбирката

Работата стана сериозна!
        Разбира се че идеята на е100 е супер! Нали затова сме тук заедно?

Пък и нали такава е темата - първа сбирка! Нека се съберем и ще видим какво по-нататък - най добре нещата да си останат във веселата част - то аз така ги възприемам.
        Show must go on!
        LZ1VES

Коментар

Правилно си възприел.Всичко е да се повеселим,и да се намираме на приказка. Естествено ,че всичко е във веселата част.Ти да не се засегна?
          Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Ще помоля всички който смятат да дойдат да заяват това най-късно до 5 април. За тях мога да гарантирам места за спане и ще предвидим храна и бира . Разбира се всеки може да дойде и в последния момент но небива да има претенции към техническите организаторите. След няколко дни с Веско ще извадим списък на тези който са се обадили по телефона или са написали ,че ще идват до сега. Погледнете го защото мненията са в две теми и без да искаме можем да направим грешка. Нека всичко свързано с заявките да е в тази тема.

Коментар

Харесва ми ,дяволски ми харесва,но не и факта ,че изведнъж двигател на цялата история се оказва друг/може би честен радетел?!/.Но защо инициативата ми беше отнета ,когато темата набираше скорост и все повече почитатели? Срази ме и горепосоченото - почетни членове. Не ,не че пренебрегвам споменатите,напротив всички ще имаме полза от техния опит и познания,но според мен това е обида за тях и за всички нас.НЕ СМЕ ВЪВ СОЦ. РЕАЛИЗМА!Още не сме се събрали и се почна с почетните членове. Абе нека просто ги поканим хората!

Уважаеми кандидат членове на клуб УАЗ,

Както сте забелязали до момента не съм вземал отношение по въпроса за организацията на такъв клуб. Но след мнението на е100, повдигащо определен въпрос, който считам за сериозен съм длъжен да напиша моята позиция.

Благодаря за включването в този списък на моето име както и това на Брат ми, но ви моля по-нататък напълно да се абстрахирате от това, защото въпросът е твърде важен и съвсем не касае нас нито останалите в този списък.

И така поставен е въпросът за организиране на клуб УАЗ. Аз търся същината на всяко деяние, затова и внимателно прочетох мненията по въпроса. Такъв клуб още не е учреден, а се появи въпросът кой всъщност има правото върху инициативата, защо има поканени почетни членове?... последва изреждането на лични заслуги...!

Уважаеми господа, организирането на клуб УАЗ е деяние твърде отговорно! Много по-отговорно, отколкото всъщност виждам, че става. Моля ви да разберете, че УАЗ са три букви, зад които стои много история, много съдби, милиарди километри във всякаква пустош, куршуми, снаряди, войни и битки. Недейте с лека ръка да се отнасяте към всичко това. Аз и Брат ми до момента сме купили 6 УАЗ-а, вложили сме сума пари, която e с шест цифри и повече от четири години работа. Тези УАЗ-и са разглобени на всяка съставна част и сглобени отново. Междувременно сме кореспондирали с кой ли не за всякакви детайли и информация включително с конструкторите в УАЗ и в УМЗ както и със стотици други специалисти в Русия и у нас. И ние с Брат ми сме последните които имат претенциите и самочувствието да демонстрираме някакъв вид „собственост” върху това име. Отново ви моля да разберете, че УАЗ е една легенда, която винаги ще стои много над нашите смешни усилия, демонстрации или организации. Не случайно до момента с Брат ми не взехме отношение по въпроса, просто не смятаме, че сме на нивото да го направим...

Но това, което виждам, че става твърдо ме провокира и не мога да не напиша какво мисля. Отново ви моля за по-сериозно отношение към това име. Оставете или направо забравете за доказването на „личните заслуги” към марката! Не забравяйте руската поговорка: „Случайни хора УАЗ-и не карат”. По отношение на списъка с имената мога да ви кажа, че клуб УАЗ ще има и работи само ако там присъстват хора, които допринасят с нещо и най-вече с името и отношението си към името УАЗ. Не искам да коментирам имената в този списък, но ви напомням, че уважението към хора като В. Вушев е повече от задължително според мен поне ако ще говорите за клуб УАЗ. Въобще щом сте решили да наречете така клуба, нека той да отговаря на името си. Ако ли имате други идеи и става въпрос само за весело изкарване и скара моля ви не намесвайте името УАЗ, кръстете клуба например: „Любители на скарата, бирата и разходките”!

Още веднъж ви моля за сериозно отношение към името УАЗ!
              VPetrov.photography

Коментар

Венци е абсолютно прав. Нека в момента говорим за сбирка на хора желаещи да учредят такъв клуб. Самото създаване неговата на клуб неговото учредяване и юридическа организация и още повече поддържането на неговото пълноценно съществуване през последващите години е мероприятие отговорно и изискващо съответните усилия и труд не само от хората които дават идеи, а и от всички които членуват в него.
                Нека се видим да обменим мнения и опит на тема УАЗ ,а дали ще има клуб ще се реши.

Коментар

Здравейте.
                  Аз съм донякаде съгласен с Венци.
                  Че към двете марки Уаз и Газ трябва да се отнасяме с почит.
                  Но пък не мога да разбера какво общо има начина на провеждане на сбирката с темата!
                  Защотото едното е повод.А другото е просто нещо което се прави през това време!
                  Е100
                  Съжалявам че нещата са се случили по този начин но изглежда вниманието на хората сега се е обострило по тази тема.
                  За мен лично това да учредиш такъв клуб дори формално е нещо много трудно за което моето уважение.Аз лично в този форум съм един от най-малките.И знам че имам огромна нужда от съвети и напътствия.Защото съм решил джипа който притежавам да го направя нещо което да ми доставя удоволствие от карането извън пътя.
                  Което би се получило само когато бих получавал съвети от хора който са минали по този път.Както казва Венци (цитирам)"Аз и Брат ми до момента сме купили 6 УАЗ-а, вложили сме сума пари, която e с шест цифри и повече от четири години работа"
                  Мисля че всеки тук влага много пари и време в това да си направи джипа удобен и здрав за неговите нужди.От там е по хубава да има такъв клуб.Хора който са напред в "Занаята" могат да помогнат на начинаещи като мен.Което спорет мен е напълно правилно за да има някакво развитие и популизация на тази марка джипове.Само на слава не се стой!
                  https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Ееееех веднъж и мен "завалията" да ме направят "почетен" и веднага се опошли работата
                    Вижте аз ви казах тези клубове са Глупости (Моля не ми се обиждаите, аз така си приказвам) ние всички сме "членове" на Оффроад "обществото" независимо от това какво караме, важното е да се кефим, уважаваме и да си помагаме (за да се кефим още повече), а ако едно занимание (с което не си изкарвам насъщният) ме натоварва, вместо да ме радва, аз не се занимавам с него.
                    Тази история с почетните е "майтап" или поне аз го възприемам така - така че даите по-весело и в Клуба "Ядене и пиене (на безалкохолно!) сред природата" ме запишете

Коментар

Тук става интересно
                      За 22 една трайна стая и за мен(без климатик без телевизор но да
                      има баня)че от скарата ще имам нужда от душ,бирата да е в повече
                      защото като не карам УАЗ много пия БИРА.
                      Когато се съберем повече хора ще решим НАКЪДЕ С КЛУБ"УАЗ"

Коментар

Клуб УАЗ

Напълно съм съгласен с Алекс Марков.

Нали се събираме да се видим, да се запознаем, колите ни да се запознят по междуси, да се повеселим и т.н.
                        Иначе става научно-теоретична конференция.
                        Съгласен съм с Венци Петров за това че марката трябва да се уважава и да се подхожда към нейното използване с необходимия респект. Но уважението и респекта не изключват веселбите и купоните. Ще е обида към руския дух който носи марката УАЗ в себе си .
                        Затова предлагам: нека се съберем, да се видим. Пък дали ще има Клуб УАЗ, или клуб на Веселите Уазоводи или просто секция УАЗкаджии към Бирената партия- това ще видим на 22.04.2006
                        Успех на всички и лека седмица
                        Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                        NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Вижте явно не съм разбран правилно. Нямам нищо против нито купона нито организацията. Имам много против някой - който и да било той да предявява каквито и да са претенции за първенство или повече можене и знаене от другите. Също така пледирам за сериозно отношение към името УАЗ, което предполага събирането да има и други цели освен ядене и пиене щом ще е под името УАЗ - иначе е несериозно. Моите уважения и към Веско и към Иван Алексиев за труда по организацията, който полагат.
                          VPetrov.photography

Коментар

Re: Почетни членове на клуб ГАЗ и УАЗ

Първоначално публикуван от zzlatev
                            Първоначално публикуван от Yaro
                            Първоначално публикуван от Веско
                            Предлагам следните почетни членове на клуба:
                            ...
                            Моля за препоръки и мнения!
                            Поласкан съм от вниманието и Ви благодаря!
                            Изключително много харесвам УАЗ-а. Надявам се да порасна голям и да си купя един редукторен преди да са ги спряли и забранили (за продан).

Също така, бих искал да изразя личното си задоволство, че се обръщате специално и към Венци и Пламен Петрови. Тези хора са изключителни с приноса си и присъствието си в офроуда и офроуд обществото, което се изгражда в това интернет средище. Да не говорим за изключителният им и безценен опит и знание натрупан относно Уляновската сила Ще ми се да има такива радетели и за Land Rover в България.
                            Присъединявам се към мнението на Яро и благодаря за оказаната чест и гласуваното доверие. Специално искам да изкажа задоволството си от прекрасния Ви жест да не дублираме местата и датите за излизания. Просто ще си ги правим двата клуба заедно
                            Аз самият съм маниак на тема Ленд Ровър, но знам със сигурност, че по света освен Дифендър се правят само още два-три истински всъдехода все още и на първо място в тоя списък е УАЗ. 3.0 двигател, редукторни мостове и малко подобрения( лебедка, шнорхел, ролбар и тунинговано задкормилно устройство ) е страхотна комбинация.
                            От името на нашия клуб Ви заявявам, че сме 100% с Вас. Ако има нужда от помощ или някакъв съвет, пишете. Ние вече минахме по трънливия път на съдебната регистрация и може да подадем информация как става.
                            За 22 и 23 април за съжаление може би няма да мога да дойда, че имам важна среща с едно агне. Но отсега искрено Ви завиждам, около Ком е супер, а и Иван Алексиев сигурно ще Ви заведе на страхотни места. Ама си запазвам правото на някоя от Вашите следващи сбирки да ме повозите на ГАЗ 69, голям мерак ми е.
                            Колеги, моля да ме извините, може би моето изявление е неточно. Но четейки темата, останах с впечатление, че за момента ентусиазма на Веско движи нещата. Затова се обърнах и към него. Моля Ви в момента, в който излъчите някакъв организационен комитет( ръководство не може да има преди Учредително събрание и приемане на устав), просто да се свържете с мен. Информацията, която искам да споделя, е важна и полезна. А имам и интересно предложение за някои съвместни инициативи. Няколко от членовете на двата клуба са общи, пък и УАЗ и Дифендър са единствените масови исткински всъдеходи, произвеждани в момента. Така че, едно сътрудничество между нас е напълно естествено.
                            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Веселият УАЗ

Харесва ми че дискусията стана оживена!

В този ред на мисли искам да споделя, че съм съм работил в Русия и републиките. И то на места, където друг транспорт освен ГАЗ и УАЗ просто няма.
                              В работата ми съм срещал доста хора и съм спечелил много приятели на България.
                              Едно е важно – хората с ГАЗ и УАЗ са весели – това съм запомнил – и малкото което имат с готовност са споделяли и са ми оставили много приятни и живи спомени!
                              УАЗ е замислен като добродушна и предана машина – и това са го направили реалност руските хора! Които съм запомнил като оптимисти и жизнерадостни!

Така че ще се радвам клуба – ако се създаде или просто хората които се събират да имат този дух.
                              Show must go on!
                              LZ1VES

Коментар

Re: Веселият УАЗ

Хора иска ми се да си изкажа цялостното мнение за създаване на клуб УАЗ в българия.
                                Аз лично съм на мнение че такъв клуб трябваше да съществува от години.Да помага на хора който се опитват да постигнат нещо за името УАЗ.
                                В графата "Почетни Членове" намесихме хора който все с нещо са подпомогнали за развитието и популизирането на горепосочената марка.Много ми се иска всеки който може да подпомага развиетието на този клуб и никой да не се опитва по какъвто и да е начин да спира развитието на каквито и да е офф-роуд мероприятия и клубни сбирки.
                                Венцислав Петров спомена фразата "Случайни хора уаз не карат"!
                                Това за мен значи че трябва да си голям Фен или Ентусиаст да караш УАЗ.Аз лично все още има да уча прекалено много за тези джипове.Но както са казали хората "Човек се учи докато е жив".Един такъв клуб само би помогнал отколкото навредил на когото и да е.
                                Да създадеш истински клуб който има всики възможности и отговорности е страшно трудна и отговорна дейност.Затова разбирам Венци който моли за сериозно отношение.Но пък за сметка на това мисля че в лицето на Веско и Иван Алексиев имаме две сериозни личности който дори само за първата сбирка биха организирали всичко както трябва.За което им правя евалата че са се захванали с такъва трудна и обемиста задача!!!
                                Пожелавам успех на всеки който се захване с подобно начинание!
                                https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X