Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да помогнем на Севдалина!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Да помогнем на Севдалина!

Ще се радвам да се видим

Но от какво има нужда в момента-не знам. След като изписха Ивайла животът на Севда е запълнен от грижите по нея, и напоследък не съм я виждал. С жена ми говорят по телефона, и така получавам по някоя друга информация, но нищо особено за споделяне тук. Най-голямата нужда на Седва е от нормално жилище, но решението на проблема не зависи от нас за съжаление. Когато(ако стане)дадат на двете общинскожилище може би ще има нужда от малко ремонт и потягане, но това е все още далеч.

Все пак се обади преди да тръгнеш...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

• До: Да помогнем на Севдалина!

хъбаео ште е да помогнем аз съм от Габрово нямам кои знае какво .но ако имате нужда от мен съм насрешта ви...

Коментар

• От: Да помогнем на Севдалина!

Кольо,как са нашите момичета? Имаш ли някаква информация,или не си ги виждал скоро?
        088пет722пет99
        http://www.hydropompi.com/

Коментар

Виждам ги даже в момента.
          Стана нещо като традиция по един ден в седмицата Севда и малката да ни гостуват. Обикновено този ден е Сряда, но не е задължително.
          Та тази вечер са при нас, ще хапнем, ще пийнем, ще си поговорим, а утре сутринта ще ги върна обратно в общежитието. За съжаление обещанията за общинско жилище май ще се окажат кухи...
          Севдалина след 10-12 дни ще ходи на контролен преглед, май за последно-ако са добре резултатите. Но май ще са добре, Севда не чувства никакви признаци на болестта.
          Ивайла върви навсякъде из апартамента, пипа навсякъде, но това ми харесва, много живо и весело дете е. И постоянно бърбори на някакъв измислен от нея си бебешки език, даже понякога изкарва цели изречения. С интонации, с жестове и мимики. Много е сладка.
          А телевизора който ти изпрати все още стои у нас, Севда се страхува да не го откраднат от стаята и в общежитието.

Коментар

Да ги поздравиш!!

Жалко че несмее да си остави спокойно вещите в общежитието.И това за общ.жилище....Ама както знаеме-даването не е като обещаването.
            Кажи и да си вземе телевизора,пък ако нещо му се случи,ще и купя друг.
            Ако и трябва нещо друго,да казва!

Поздрави!
            088пет722пет99

Коментар

Съжелявам, че чак сега попадам на тази тема, но по-добре късно от колкото никога...!!! Кольо, бади ми се - 0878/936-103 - Мартин. Работата ми е такава (и мястото), че има някакви лостове да понатиснем общината за свястно жилище (ще ти обесня по телефона какво имам превид)... Мисля, че ще можем да погнем и с дрехи и обувки за Севдалина и Ива.. Поздрави

Коментар

Благодарение на Марто-новобранко днес в Шумен идваха от "Господари на ефира" да заснимат материал за предаване по въпроса за бавещото се настаняване на Севда в по-нормално жилище. Срещнахме се със заместник кмета по социалните въпроси г-н Кадир, и той обеща най-късно до 1 Август Севда да бъде настанена в друго жилище извън сегашното общежитие.
                Когато разбера, точната дата на излъчване на предаването ще споделя тук.

Коментар

А така,можело значи!!! Ще чакам да ги видя по телевизора!
                  088пет722пет99

Коментар

Този Петък-2 Юли предаването "Господари на ефира" по bTV ще е за Севдалина, общежития и Обещанието на заместник-кмета. Предаването ще се излъчи в 23:30, а повторението-в Понеделник-5 Юли от 18:30.

Коментар

Ето го предаването:
                      http://www.btv.bg/shows/gospodari-na..._za_jivot.html
                      Темата за Севдалина започва на 14:30 минута.
                      Последно редактирано от Ясен; 07-07-10, 19:06. Причина: уточнен линк от Кольо

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Ето го предаването:
                        http://www.btv.bg/shows/gospodari-na..._za_jivot.html

Темата за Севдалина започва на 14:30 минута.
                        "Това лице..."

"Това лице..."

Не знам какво да кажа, ама не е добра работата.
                        Последно редактирано от Ясен; 07-07-10, 19:07. Причина: Уточнен линк от Кольо
                        Искам България чиста!

Коментар

Лицето е комплексарско определено, ама обеща пред 120 кг. човек, та де да видим. Ама нащо лице Кольо - евала Коле за нещата дето правиш, ти си истинска реклама на форума.
                          Дано общината се погрижи сега и даде на Севда прилично жилище, ще почакаме до август месец. Кольо дръж ни в течение. Ако и отпуснат такова общинско жилище - от мене наема за една година. Ако врътнат агите някой номер, може да направим една сбирка пред общината за да питаме задружно.
                          Успех и стискаме палци
                          Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Разбира се, че ще казвам новостите когато има такива.
                            Надявам се да не се стигне да се събираме пред общината, все пак този проблем не е обществено значим както проблема в село Мечка например. Съсем различно е.
                            Ноти, не знам какво да ти кажа като благодарност-добре, че има такива хора като теб( а и като много други, да не изброявам, че все ще изпусна някое име), за Севда ще бъде като манна небесна да има такъв благодател като теб. Преди лекарства, сега наем-невероятен си!
                            Утре ще и се обадя да и кажа за предложението ти, сигурен съм, че много ще се зарадва. Макар и да не го показва, доста е сдържана, но вече я познавам, и мога да разбера кога се радва, кога и е тъжно, и т.н.
                            Все още имам някакви съмнения, че общината няма да си изпълни обещанието, но има още 25 дни до срока. И почти съм сигурен, че жилището ще е такова, че ще има нужда от ремонт, ама за това-когато стане.

Ноти-благодаря ти от името на Севда, също и на Марто-новобранко, той е главният виновник за предаването по bTV, ртадвам се, че има такива хора в България!

Коментар

Дано си удържат обещанието, а за ремонта ще помагаме, макар и от разстояние.
                              Да сте живи и здрави, и браво Кольо, Ноти, Марто-новобранко, мамите от бг-мама и на всички останали!
                              Последно редактирано от Фани; 06-07-10, 23:16.
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                                Дано си удържат обещанието, а за ремонта ще помагаме, макар и от растояние.
                                Да сте живи и здрави, и браво Кольо, Ноти, Марто-новобранко, мамите от бг-мама и на всички останали!
                                Фани, недей да скромничиш-ако не беше ти да ме помолиш да отида в болницата да видя какво е положението-нямаше да я има тази сага с болници, деца и жилища. Мисля, че Севда дължи най-голямата благодарност на теб. Аз просто рядко гледам телевизия, и предаването от което започна тази тема го бях пропуснал.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X