Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да помогнем на Севдалина!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Да помогнем на Севдалина!

Дали има някакви новини около Севдалина? Малко преди рождения ден на малката ще изпратя парите, с които съм се ангажирала - за торта и каквото там решите.

Коментар

Днес като отидохме в болницата Севдалина ни посрещна с новината, че изследванията били добре, и най вероятно ще и позволят да вземе Ивайла на 16.02, да и направи рожденият ден.
      Само, че имало малко бягане по лични лекари и институции, но тя имала приятелка която щяла да свърши тази работа.
      Надявам се да мога да ги снимам двете, и да пусна тук снимката.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Днес рождения ден на Ивайла се състоя, макар и по различен от направеният преди план. Мислехме да вземем малката и да отидем някъде на спокойствие да отпразнуваме празника и, но се оказа, че в дома има карантина, и не можело да се извеждат деца навън. Предоставиха ни стая в която бяхме окло 2 часа с Ивайла, подариха и даже кукла, имаше тотра, всичко което трябва да има на един рожден ден. Ето и някои от моите снимки:

Благодаря на Тонтонела от името на Севдалина за изпратените пари, ще и ги предам за разходите по кръщенето. Тони искаше да ги дам на майката за рождения ден, но се оказа, че няма нужда от пари-след като не позволиха да изведем Ивайла, и мисля, че по-добрият ватиант е да ги дам за кръщенето. А то май ще е скоро. Утре и в четвъртък ще правят изследвания и снимки на Севдалина, и при добри резултати може да я изпишат от болницата до дни.

Коментар

Колко е щастлива малката!!!!! Вкъщи всички много и се радвахме като видяхме снимките!
          088пет722пет99
          http://www.hydropompi.com/

Коментар

Май в петък ще изписват Севдалина.
            Но малката все още ще е в дома, нещо социалните се опъват, и не искат да я пускат. А за Ивайла ще е най-добре да е при майка си. Това всички го знаят, защо са тези въртели не знам. Още повече, че след болницата първите два-три месеца ще ни гостуват у нас, за да не са в студената стая в общежитието, ама искали да попълваме някакви документи, все едно ще осиновяваме Ивайла. Но ще направим каквото можем...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Май в петък ще изписват Севдалина.
              Но малката все още ще е в дома, нещо социалните се опъват, и не искат да я пускат. А за Ивайла ще е най-добре да е при майка си. Това всички го знаят, защо са тези въртели не знам. Още повече, че след болницата първите два-три месеца ще ни гостуват у нас, за да не са в студената стая в общежитието, ама искали да попълваме някакви документи, все едно ще осиновяваме Ивайла. Но ще направим каквото можем...
              Много се радвам че нешата вървят добреПък на тези от дома им кажи ,да не се исипим 100тина джипки там
              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Споко. Кольо е казал социалните. Те трябва да проверят къде ще живее детето, майката и т.н. Работата си е бюрократска, от къде да знаят Кольо какъв е, може да е всякъкъв. Пример - бащата от Сандански с двегодишното дете, което насилвал от двумесечно. Ще станат нещата, важното е че се развиват в правилната посока. Огромни адмирации на Кольо за стореното дотук и за това което ще стори от тук нататък.
                Кольо аз чакам ако я изпишат да кажеш за лекарството.
                Успех
                Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Пресни новини:
                  Севдалина е изписана, и в момента е у нас на гости.
                  Вечеряхме, пихме по чаша вино, и седнах да ви информирам.
                  Ивайла засега ще бъде в дома, като през идната седмица ще има по-голяма яснота кога ще я пуснат при майката.
                  Взехме лекарствата за 1 месец, изписвали се месец за месец.
                  До NOTY-обади ми се, телефона ми е в подписа да ти кажа за лекарствата, че като има бан май не мога да ти пратя лично съобщение.
                  Надяваме се кмета да изпълни обещанието за осигуряване на общинско жилище за двете момичета, и да започнем да го ремонтираме и обзавеждаме. Засега няма никакви новини по въпроса, дано въпроса да се реши по-скоро.

Коментар

Кольо,да поздравиш Севдалина!!!
                    Много поздрави и на теб и на цялото ти семейство!
                    088пет722пет99
                    http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                      Кольо,да поздравиш Севдалина!!!
                      Много поздрави и на теб и на цялото ти семейство!
                      Севдалина ти благодари, и праща също много поздрави. На теб, и на всички които са оказали някаква помощ в трудните моменти.

Сполай ви и от мен.

Коментар

Живи и здрави всички.Свалям ти шапка Коле.Пък за джипките съм сериозен ТАМ СЪМ.

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                          Пък за джипките съм сериозен ТАМ СЪМ.
                          Не става по този начин. Като ходихме в с. Мечка и аз бях настроен остро, но разбрах, че само с легални средства се постига някакъв траен резултат. Пътя е да се убедят социалните служби, че за детето е по-добре да бъде с майка си, отколкото в дома. А разрешението трябва да дадат именно те, домът е само изпълнител на услугата по отглеждане на децата.
                          Мисля си, че отговорните служители искат масимално "да си вържат гащите" и затова малко преиграват, но нека да не ги насилваме, сигурен съм, че и те желаят Ивайла да живее в по-добри условия, но ги е страх да поемат отговорност.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            Не става по този начин. Като ходихме в с. Мечка и аз бях настроен остро, но разбрах, че само с легални средства се постига някакъв траен резултат. Пътя е да се убедят социалните служби, че за детето е по-добре да бъде с майка си, отколкото в дома. А разрешението трябва да дадат именно те, домът е само изпълнител на услугата по отглеждане на децата.
                            Мисля си, че отговорните служители искат масимално "да си вържат гащите" и затова малко преиграват, но нека да не ги насилваме, сигурен съм, че и те желаят Ивайла да живее в по-добри условия, но ги е страх да поемат отговорност.
                            Не съм сигурен в нашите социални служби.Мисля си че ,защото имат келепир от цялата работа и не им се изтърва това дете.Моля се да греша.Но имах "нещастието "да живея и работя в нормалните държави и вече в нищо не вярвам /за в БГ става въпрос/.Още веднъж моля се да греша.Поздрави в къщи

Коментар

Сега видях че си писал за отговорноста-ЧЕ КОЙ В БЪЛГАРИЯ Я ПОЕМА А?

Коментар

Първоначално публикуван от Jordan Pandurski
                                хубаво е да има сметка да внесем някой лев
                                Прочети цялата тема и ще видиш че има

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X