Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Фотографията през нощта
Свий
X
-
От: Фотографията през нощта
На мен също втората ми харесва с уговорката, че лъчите на лампите/т.е. зведовидните лъчи/ ми идват малко в повече.В рамките на нормалното ме кефят, но в някои зони/ например в долната част където линиите от лъчите отиват в тъмната час/....направо на координатна система ми приличат.
Поздрави!NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Пробвах да направя нещо подобно и с Голямата Мечка... ама се получи прекалено абстрактноПървоначално публикуван от n960 Преглед на мнениеЯко!!!

Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
Готино се е получило, ама...сподели за тези 30 секунди кога и колко въртиш вариото...
От градските втората е станала трепач...все едно над целия град има холограмна решетка....
NISSAN FOREVER
Коментар
-
Ми различно е - на първата "градска" обективът беше първоначално на 18мм за около половината време, после го отворих бавно до 10 и остана така за още около 5сек.Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнениеГотино се е получило, ама...сподели за тези 30 секунди кога и колко въртиш вариото...
От градските втората е станала трепач...все едно над целия град има холограмна решетка....
Втората е от 30мм за около 5сек, пак бавно отваряне до 10мм и около 10 сек на 10мм.
Мечката е на исо 1600 с начало на 30мм отваряне до 10мм и обратно затваряне до 30мм, затова се вижда двойна следа, на някои места.Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
Предполагах, че е нещо такова...Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнениеМи различно е - на първата "градска" обективът беше първоначално на 18мм за около половината време, после го отворих бавно до 10 и остана така за още около 5сек.
Втората е от 30мм за около 5сек, пак бавно отваряне до 10мм и около 10 сек на 10мм.
Мечката е на исо 1600 с начало на 30мм отваряне до 10мм и обратно затваряне до 30мм, затова се вижда двойна следа, на някои места.
...за втората особено ме интересуваше точно как си действал, че много ме накефи.
Поздрави!NISSAN FOREVER
Коментар
-
Коментар
-
Те и някой от едно-днешните иматПървоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеKaто видя снимка на луната от тази гледна точка, веднага се сещам за едновремешните "плажни" топки. Те имаха такова "копче" на дъното.

!
.
На мен пък винаги ми е приличала на пъпеш
Много в периферията изгрява и града отдолу остава много "постен"Първоначално публикуван от n960 Преглед на мнениеТая с Луната и града - най-много ме кефи!
Иначе, докато се мотках горе с апарата, над Южната дъга няколко пъти имаше фойрверки... ама нали пусто с тоя преходник нямам експониране над 1сек и нищо не можах да нацеля. А пък с 10-30 нищо нямаше да се види.Последно редактирано от stargazer; 05-07-15, 08:58.Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар