Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Техника с която снимате

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Техника с която снимате

Предимствата на техниката Канон не са очевидни за обикновения потребител. Става дума за матрици, оптика, процесор за обработка на изображението, софтуер...

Хората гледат предимно мегапикселите, а това е толкова измамно!

Честито! Добър избор!
    ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
    СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Re: Техника с която снимате

Дядо Коледа ми донесе от Лондон един Pentax Optio A30 10MP,много и всякакви настройки-повечето още не ги ползвам,но прави разкошни снимки във всякакви условия.

Коментар

Ха познайте дали съм моторджия или не

Pentax Optio S от 2003-2004 ако не се лъжа
        алуминиев копрус носен в якето и в дъжд и сняг, още работи
        събира се в цигарена кутия 3Mpix 3xZoom
        Последно редактирано от Краси; 20-03-08, 20:25.
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Аз от скоро съм с Canon 350D с китов обектив (засега) - подарих си го за 8-ми Март а преди това имах Canon S3 IS....

Коментар

Пользуюсь этим фотоаппаратом и комплектацией........пока доволен,но, думаю что надо будет расти и брать После Сони Вот этот фотоаппарат
            Hummer 1 - проложи свой путь...
            Самые лучшие автомобили делают в России.....но только они получаются с пушкой и на гусеничном ходу............
            http://forum-lines.ru/rez/ab77783.gif

Коментар

Canon PowerShot S2 IS. Хубава машинка, ама за 3 години непрекъснато носене и снимане силно ми "умаля" . Като порасна мисля и аз като Весенцето един 350D да си подаря. Пък било то и за 8-ми март...
              LZ1GYY
              0898 436 956

Коментар

За эти деньги (10 000 дол.)купи Хаммер Б.У.

Коментар

Започнах с HP 735. Тежи, много бавен и механично и оптика. Много бързо лапа батериите. И за капак жената го беше удавила в една река. Но продължава да снима, има към 10000 кадъра(за толкова бавен апарат са много)

След кръщаването на HP-то взех Panasonic FZ30, но все не остава време да се науча да снимам с него. Взех го два пъти с мотора и ми стана жал за всичката фина механика вътре. Вече си нося старото НР и си щракам(когато не ме мързи да го извадя).

Коментар

Аз имам FZ50. За снимане по разходки е малко непрактичен, особено при кофти време. Мисля да си взема някоя ситна водоустойчива сапунерка, ама още не съм се накумил.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                      За эти деньги (10 000 дол.)купи Хаммер Б.У.
                      Ну, до второго фотоаппарата мне как до Пекина на коленках идти
                      А Хаммер Б\У здесь будет (самый дешевый Х3) 30 000дол

Не буду больше флейм разводить
                      Hummer 1 - проложи свой путь...
                      Самые лучшие автомобили делают в России.....но только они получаются с пушкой и на гусеничном ходу............
                      http://forum-lines.ru/rez/ab77783.gif

Коментар

Canon A540, претърпял дЗверско падане, последвано от ритане, и дъъъълъг ремонт. За една година му навъртях 10 000 снимки ... но Канон-чето си е Цепеняче и още се държи. Супер щракалка! Лека вечер.

Коментар

Panasonic Lumix DMC-FZ50. Супер е фото апаратчето. Страхотни снимки прави

Коментар

Компактна оптика - Panasonic FZ5, сапунерка - Nikon Coolpix S1 . И двете са по 5MP, на по 3-4год. , използват се според случая.
                            Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал.
                            WSBO

Коментар

Новият "Хит" е FujiFinePix F100fd - "Сапунерка" която ме радва МНОГО, Бърза, Качествени снимки, Добра оптика, Много малко шум, добра батерия... какво му трябва на човек - Очарован съм!!!
                              П.С. Както вече казах КОМПАКТЕН апарат, не очакваите възможностите на ДСЛР, но за мен е повече от достатъчен, а и Винаги е с мен

Коментар

По Коледа/ 2007 г. си купих Fujifilm FinePix S5700b. Основното, поради което харесах Фуджито беше 10х оптичен зуум, множество ръчни настройки и прилична цена (399 лв., вкл 1гб карта памет). Другото хубаво на Фуджито е, че ползва както SD, така и XD карти памет и можещ да си обменяш карти и снимки и с притежатели на Никон, Канон, Панасоник и др. и с такива на Олимпус. С 4 бр. акумулаторни батерии 2700 ма/ч изкарва по над 300 снимки. Доволен съм от апарата.
                                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X