Просто ми стана интересно , да споделите ,кой с каква техника снима ? 

. От доста време се оглеждам за нов DSLR, обаче във всяка система(от любителския клас, 3000 лева за тяло няма да дам
 . От доста време се оглеждам за нов DSLR, обаче във всяка система(от любителския клас, 3000 лева за тяло няма да дам  ) по нещо не ми допада и си седя с чуденето. В момента обаче се заглеждам много сериозно по олимпусите, въпреки безумните цени на свястната оптика за тях...
 ) по нещо не ми допада и си седя с чуденето. В момента обаче се заглеждам много сериозно по олимпусите, въпреки безумните цени на свястната оптика за тях...

и аз избрах да прекарам празника в Офиса (само там не бях карал нова година
 и аз избрах да прекарам празника в Офиса (само там не бях карал нова година ) беше готино, та сега по темата
) беше готино, та сега по темата имаше и неочакван ефект
 имаше и неочакван ефект един Виенски Колега ми подари заради "саможертвата"
 един Виенски Колега ми подари заради "саможертвата" първиат ми Цифров апарат HP C200 - голяма "тояга", но за себеси открих "свободата" да щракам колкото ми се иска, а не да избирам "Прекрасният" момент който да запечатам на една от 24-те пози на филма
 първиат ми Цифров апарат HP C200 - голяма "тояга", но за себеси открих "свободата" да щракам колкото ми се иска, а не да избирам "Прекрасният" момент който да запечатам на една от 24-те пози на филма . Вече бях "заразен", бързо разкарах подаръка и се започна (не всички си спомням добре
. Вече бях "заразен", бързо разкарах подаръка и се започна (не всички си спомням добре ):
): )
)

.....Моторджиите си личат по големината на апаратите...
.....Моторджиите си личат по големината на апаратите...
 за апарат от 3000 лв. не ми позволяваше да се насладя на  карането...
 за апарат от 3000 лв. не ми позволяваше да се насладя на  карането...

И го броя по-скоро за фотоапарат, отколкото за телефон. С тази идея го и взех. Така и не мога да си харесам компактна сапунерка
 И го броя по-скоро за фотоапарат, отколкото за телефон. С тази идея го и взех. Така и не мога да си харесам компактна сапунерка  

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар