Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камера Go Pro

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Камера Go Pro

Вече два дни се занимавам с новото GoPro Hero3 Black, направих няколко теста и ето какво ми прави печатление:

1. Най-много ми харесва, че може да прави снимки по време на видео, без каквито и да е компромиси
    2. 120 кадъра в сек. на 720 резолюция също е страхотно, както 60к/с на 1080
    3. Дистанционното и управлението от телефон, таблет и т.н. Вчера тествах на колко хваща. В нашата градинка се пресичат доста wi-fi мрежи: дистанционното хваща на 30 м. ,а апп-а на 50м. с моя HTC
    4. Екранчето и стойките от стария модел са съвместими
    5. Адски е бързо като палене, преход през менюта и старт на снимане
    6. плоската леща е защитена по-добре, ще се драска по-малко и снима добре под вода.
    7. На тъмно снима по-добре от старото, но не е много чуствителна разлика, малко да е по-тъмно и прави як шум.
    8. В някои от резолюциите имаш 3 избора за ъгъла на лещата и тясната е почти без изкривяване, което някой път трябва.
    9. 30 снимки в секунда
    10. Изработката е космическа

Не ми хареса:
    1. Забива доста- толкова сложни технологии на едно място... замръзва, не пали, не се връзва с дистанционното си.. не може да му се разчита на 100%
    2. Батерията умира много бързо, особено ако е включено wi-fi то на 20-тата минута е с една останала черта и то докато седи в режим готовност. Надява се да се поразработи малко.
    3. когато гледаш през апп-а има лаг на картината към 2 сек. иначе бутоните и контролите нямат лаг.

Като изкочат още неща ще допълня...

Коментар

Здрасти Ясен,

Аксесоарите от втората версия стават ли на новия модел?
      Конкретно питам за плексигласовите кутии за мотори и гмуркане с плоския "обектив"
      Т5
      Crossrunner

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
        Вече два дни се занимавам с новото GoPro Hero3 Black, направих няколко теста и ето какво ми прави печатление:

1. Най-много ми харесва, че може да прави снимки по време на видео, без каквито и да е компромиси
        3. Дистанционното и управлението от телефон, таблет и т.н. Вчера тествах на колко хваща. В нашата градинка се пресичат доста wi-fi мрежи: дистанционното хваща на 30 м. ,а апп-а на 50м. с моя HTC
        6. плоската леща е защитена по-добре, ще се драска по-малко и снима добре под вода.
        7. На тъмно снима по-добре от старото, но не е много чуствителна разлика, малко да е по-тъмно и прави як шум.
        8. В някои от резолюциите имаш 3 избора за ъгъла на лещата и тясната е почти без изкривяване, което някой път трябва.
        9. 30 снимки в секунда

Не ми хареса:
        1. Забива доста- толкова сложни технологии на едно място... замръзва, не пали, не се връзва с дистанционното си.. не може да му се разчита на 100%
        2. Батерията умира много бързо, особено ако е включено wi-fi то на 20-тата минута е с една останала черта и то докато седи в режим готовност. Надява се да се поразработи малко.
        3. когато гледаш през апп-а има лаг на картината към 2 сек. иначе бутоните и контролите нямат лаг.

Понеже съм се навил да си купувам......!
        Двойка или тройка.Най вероятно не бих оценил всички екстри !
        Tи какво би препоръчал?

Коментар

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
          Понеже съм се навил да си купувам......!
          Двойка или тройка.Най вероятно не бих оценил всички екстри !
          Tи какво би препоръчал?
          Ако се навиеш за двойката, давам ти всичко от мойта двойка на половин цена!!! Сори за спама Ясенне !!!
          Т5
          Crossrunner

Коментар

Ами мисля, че от бюджета зависи. Според мен ако ще е 3 да е черната. Тя е към 900лв., но приятел ми я донесе от щатите за 450$.. иначе 2-ката снима като 3, като изключим кино резолюциите и малко по-доброто представяне на тъмно. Мисълта ми е, че ако не ти се дават много пари и 2 ще ти върши чудесна работа без глезотиите.

Кутийките не са съвместими. 3 е доста по-плоско. Само капаците, стойките и екранчето... а от плоска леща , няма смисъл, 3 си е с плоско стъкло на кутията.

Коментар

Само да кажа, че двойки в БГ вече няма, оставаме само на тройките...

Коментар

Хора предложиха ми камера Gopro HD Hero на обикновени батерии от магазина.Изобщо има ли такъв модел или е някакъв китайски боклук ? И ако има такива те по-добрия вариянт ли са от обикновените който се зареждат в тока ?
                Ако съдбата ти затвори вратата,влез през прозореца!

Коментар

Този модел с батерийте е първият пускан модел от Go Pro. Когато си я купих 2009-та година ми изглеждаше много яко качество, но като излезнаха новите модели е нищожно спрямо тях

Коментар

Добре ,че първо попитах тук иначе щях да се набутам доста.Благодаря за отговора колега
                    Ако съдбата ти затвори вратата,влез през прозореца!

Коментар

9. 30 снимки в секунда

Не ми хареса:

Батерията се поразработи ето какво показаха тестовете вчера:
                      Половин час в режим стендбай с включено wi-fi + 1 час снимане на 720/60 с включен wi-fi през цялото време и надникване през телефона как върви записа и умря.

Забравих да добавя, че може да се нагласи да снима видео и само да си прави снимки през 5 сек. по време на записа.

Коментар

Батерията се поразработи ето какво показаха тестовете вчера:
                        Половин час в режим стендбай с включено wi-fi + 1 час снимане на 720/60 с включен wi-fi през цялото време и надникване през телефона как върви записа и умря.
                        .
                        Струва ми се прекалено малко като време. Моето е обикновено Hero HD и издържа около 3,5 часа постоянен запис. Пробвай с изключен Wi-fi.
                        Диян Димитров

Коментар

И аз бях останал с впечатление, че хиро2 снима 2.5 часа нон стоп, но последните ми тестове показаха, че и 3 и 2 снимат без прекъсване по около 90 мин. на 720/60 к.с. без екрани и wi-fi.

Коментар

Ето още едно интересно приспособление.
                            http://www.youtube.com/watch?v=1A6UzM8u3j8

Коментар

Здравейте,може ли малко помощ,имам Hero 3 ,но като и пусна Wi-Fi-то откривам го с телефона,но ми иска някакъв код,рових доста но никъде не го намирам,ако знаете нещо помагайте,че такъв ми е мерак да я пробвам
                              Който не кара той не пада :mrgreen:
                              http://vbox7.com/play:84a1f27e

Коментар

Първоначално публикуван от Kawasaki KLX Преглед на мнение
                                Здравейте,може ли малко помощ,имам Hero 3 ,но като и пусна Wi-Fi-то откривам го с телефона,но ми иска някакъв код,рових доста но никъде не го намирам,ако знаете нещо помагайте,че такъв ми е мерак да я пробвам
                                Сигурно кода за връзка с wi-fi мрежата на камерата. Той и името се задават като вържеш камерата с USB и я регистрираш в сайта. Там си има стъпки и една от тях е тази.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X