Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камера Go Pro

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Камера Go Pro

на моето клипче с дрифта в селото http://www.vbox7.com/play:be162cd34b я закчих направо за ламарината с вендузата за калника и не падна, но винаги ползвам и осигуровка за всеки случай. От ръка не ми харесва много, защото има прекалено много заклащане и е добре само за наколко кадъра, колкото за разнообразие . Иначе по джипа може на много места да се закрепи с няколко стойки. На ролбарите отпред, с вендузата на покрива, стъклата страничните, на предния джам, на предния капак да снима назад и напред. На теглича съм я закачил на моя клип и е интересно. Вътре ако е, е добре на тавана, ако имаш шибедах и на задния джам. От друг джип да снима твоя напред или назад, малко от ръка, от главата на шофьора също, краката му малко на педалите, на скоростния лост... бе варианти много зависи какви стойки имаш..но с вендузата и това за ролбарите има много. ако имаш и за вентилираните каски съвсем.

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
      на моето клипче с дрифта в селото http://www.vbox7.com/play:be162cd34b........
      На тоя клип е добре, но това е лека кола по заснежен асвалт. Ако стане така на джипа в гората ще е прекрасно.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Еми да ти кажа, бая дърпане е докато я отлепя, аи на дъската на сноуборд издържа цяло спускане със скоковете...ще стане.

Коментар

Последното ми клипче. Снимано е цялото с Go Pro. От ръка, на крушата е вързана с нагръдника, на челото на момчето, което държи лапите, под крушата и т.н. Бая бой хапна, ама нищо и няма

Коментар

Хахаха, браво на шампиона по камера и монтаж за 2012.....това вече е твърде професионално направен материал.

Коментар

Това ме разби тотално! Бях буквално ритнат десетки пъти в главата
              Адски добър клип! Поклон!
              Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
              Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
              Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Мерси Дощя ми се и аз да съм шампион по нещо. : ) Много ми е интересно и забвано да си правя клипчета и се радвам, че и на вас са ви интересни. Днес ми хрумна идея за пролетта и даже се уговорих с участниците: да снимаме клип с двамата шампиони по ендуро Ади и Мишо, но клипче с историйка как се гонят двамата из различни места, като писти, село, кариера, гори и пътеки, само за финала ще ми трябва подкрепата на Чинела, че това цялото състезание между двамата трябва да е оправдано със заслужаваща си цел : ) Скоро ще изпробвам една нова джаджа, която специално искам да ползвам в това клипче - камера със скрипец, която да пускам по въже вързано над пътеката, по която карат... ето пример: http://www.youtube.com/watch?feature...iHc5JiI#t=140s
                Последно редактирано от iassen; 12-02-12, 20:46.

Коментар

Евала Клипа е много готин! И идеята с камерата е много готина

Коментар

...... само за финала ще ми трябва подкрепата на Чинела,.....
                    Имаш я.

Коментар

Клипа кърти.
                      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

Eто и едно монтирано клипче от мен, тук е снимано със старата камера която снима на 480п

http://www.vbox7.com/play:2aeca84e

Коментар

Последното ми клипче. Снимано е цялото с Go Pro. От ръка, на крушата е вързана с нагръдника, на челото на момчето, което държи лапите, под крушата и т.н. Бая бой хапна, ама нищо и няма
                          Много добро!

Коментар

мерси. Вече съм горд собственик на новото GoPro Hero2. Камерката е страхотна, пробвах я вече и съм много доволен, особено от светлочувствителността и. Интерфейса и е по-нормален, има лампички от всякъде, което беше проблем, с покадровите снимки е по-добре, може по-бързо да ги прави, но да ви кажа няма огромна разлика от миналата. В смисъл, че цените на старите са много ниски и разликата до новата е към 300 лв. , което според мен не си заслужава, освен ако човек не е много вманиячен, както май е при мен. Старата я продавам в обяви тук във форума. Малко се разочаровах, че на 120 кадъра в секунда снима само на 848х480, което ми е малко, защото си правя клипчетата на 720...

Вече снимах първото си несериозно клипче с нея:

Клипчето е заснето с помощта на щека U-shot 45 см. Доволен съм от нея, защото е сгъваема и се регулира, както искаш на дължина и е доста стабилна.. 58 лв. е.

А довечера ще снимам по-сериозно клипче с дистанционни колички при ниска осветеност, та се надявам да ми помогне там, защото със старото просто нищо не се виждаше. Ето един пример за разликата от нета:

Последно редактирано от iassen; 20-02-12, 09:21.

Коментар

Видях няколко въпроса не отговорени та:
                              - Определено между Hero2 и предните версии разликата е брутална! Който я има да и обнови фърмуера щото.....
                              - Surf, Moto или Outdoor няма разлика в кутийките, само в частите за закрепване. Кутията е водоустойчива до 60м, пробвано е работи. Само внимателно с уплътнението, не тр. да няма никакъв прах, пясък и т.н...
                              - Лещата отпред - се сменя, който си я е надраскал може да я смени. На кутията, не на камерата.
                              - Има отделна леща/кутия за подводни снимки, която вдига рязкоста (само за подводни снимки). Другия вид кутия, който е по-различен от оригиналната е кутията за монтаж на китка (захващането е съвсем друго)

П.С. Chinela - прати на едно ЛС серийния номер и човека може да извади късмет

Коментар

Първоначално публикуван от jimmy Преглед на мнение
                                .....

П.С. Chinela - прати на едно ЛС серийния номер и човека може да извади късмет
                                Щастливият собственик се появи след седмица и невярвайки на очите си, я получи обратно!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X