Много благодаря на колегите отзовали се относно щипката!
Ицо, каква цена можеш да ми предложиш за щипка за Front mount + обикновенна щипка и комплект лепенки?
Много благодаря на колегите отзовали се относно щипката!
Ицо, каква цена можеш да ми предложиш за щипка за Front mount + обикновенна щипка и комплект лепенки?
Не ми се ще да обръщам темата на рекламна. Исках да пусна ЛС, ама си си препълнил кутията. Изчисти я, или ми пиши на ЛС някакъв мейл.
Ще кача и другото, то си е баш газене.. но не е особено интересно понеже я забива в земята и нищо не се вижда.. в неделя ще яка правим каскада с едно Чероки, та пак ще ги тествам .
Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com
Филмът се казва "Company of heroes" и ще излезе след около два месеца...а пък днес пак взривихме брутално едно гопро и едно 7д а пък РЕД камерите бяха уцелени от стъкла, но само защитните филтри са фира.. като имам време ще кача още някое забавно клипче!
Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com
Ето какво сътворихме снощи.. (поради лошото качество на тъмно, ще се ползва много малко от гопротата) http://youtu.be/6P7LiaNBOOo Ще кача и няколко по- интересни тези дни.
Това от тайм лапс ли е или самостоятелна снимка? ако е само на една.. не се притеснявай.. нормално е да се получи така един път на ок 100 000 - от шътъра е (електронен затвор)
Коментар