Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камера Go Pro

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Камера Go Pro

Ето и от нас едно тестово клипче с гопро..(да се гледа на голям екран 1080) http://www.youtube.com/watch?v=7iz0c...1&feature=plcp
    Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Охооо.. Вече и аз съм горд притежател на HERO 2-ка ))
      Сега и правя монтажите по каската, утре през деня ще направя 1-2 монтажа и на ATV-то и на откриването (24 март) определено ще има тест и продукция

Коментар

Първоначално публикуван от iansto Преглед на мнение

Мерси за идеята не се бях сетил за това .
        В действителност тракането не е от луфт в кутията то идва от щипката затваряща и държаща капака за кутията !! При вас не зная как е но при мен има луфт от рамките на 1-2 милиметра и при вибрация и натиск се движи надолу и нагоре .
        За момента луфта съм го уплътнил с ластик :
        [ATTACH=CONFIG]426842[/ATTACH]

и вече го няма дразнещото хлопане

Поздрави
        Искам да добавя само , че тракането спря за малко . В автомобила отново се чува !
        Проблемът идва от не доброто уплътняване между бак пак и камерата . Очевидно дунапренчетата които са на бак пака не вършат своята работа !
        Ето го и решението :
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1160706.JPG
Прегледи:1
Размер:232.7 КБ
ID:5358339
        хартийка между бак пака и тялото на камерата .
        Това е положението , хартийки , ластички , но вече няма тракане . Проверено е !

поздрави
        [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Ееееей пичове...са си е*а майката. Последния път като разтоварвах картата я форматирах за всеки случей. Пускам камерата дава ми SD ERR, слагам една 128мб пак дава SD ERR, слагам една микро сд с майка и работи....а утре искам да снимам. Какво да я правя тъпата карта :@

Коментар

И аз снощи форматирах една SDHC 8GB и показа SD ERR, сложих си мойта 4-ка SDHC и няма проблем... От какво може да е?

Коментар

Форматирай си я на 32 килобайта и ще се оправи. Моята така я оправих.

Коментар

Онзи ден тествах монтажа за ботуш от стр.2 с мотора. Получиха се много добри кадри. Малко е особено, защотоне става да си караш нормално, а по-скоро трябва да си снима човек с крак и като е с голяма скорост си е страшен фитнес , но се получава интересно:
                Ето тук се вижда на 3:25

Коментар

Измислих нов монтаж

Ето резултата:

Коментар

Я кажете кой модел от всички става за монтиране на каска отгоре и цена на камерата и всички необходими чарколяци за закрепването и?
                    Ако е машина, нека бъде немска!
                    XJR 1200
                    ETZ 150
                    Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Всички модели стават за закрепване на каската стига да си поръчаш моторспорт пакета Стойките са с много здраво двойно лепещо което дори смъкна боята на една каска като се опитах да го разлепя Ценира зависят от вида на камерката която си си харесал. Има фул ХД, ХД, Херо2 - което е последния модел.

$239.99 HD Helmet HERO
                      $239.99 HD Motorsports HERO
                      $229.99 HD Surf HERO
                      $199.99 HD HERO Naked
                      $149.99 HD HERO 960

HD HERO2 Professional

$299.99
                      HD HERO2:
                      Outdoor Edition

$299.99
                      HD HERO2:
                      Motorsports Edition

$299.99
                      HD HERO2:
                      Surf Edition

Коментар

За България, официалните цени са както следва:

Hero 2 Motor/Outdoor/Surf - 679 лв.
                        Hero 1 Naked - 469 лв.

Коментар

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
                          Ееееей пичове...са си е*а майката. Последния път като разтоварвах картата я форматирах за всеки случей. Пускам камерата дава ми SD ERR, слагам една 128мб пак дава SD ERR, слагам една микро сд с майка и работи....а утре искам да снимам. Какво да я правя тъпата карта :@
                          Първоначално публикуван от nOox Преглед на мнение
                          И аз снощи форматирах една SDHC 8GB и показа SD ERR, сложих си мойта 4-ка SDHC и няма проблем... От какво може да е?
                          Не е от картата.
                          Като форматираш на компютър така става. Не знам защо. Сложи картата в камерата и от менюто с кошчето избери All (всички). Изтрива всичко и си я подрежда както на нея и е кеф.
                          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

• Re: От: Камера Go Pro

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                            За България, официалните цени са както следва:

Hero 2 Motor/Outdoor/Surf - 679 лв.
                            Hero 1 Naked - 469 лв.
                            На Naked модела влиза ли кутийката на камерата, която я прави ударо - устойчива ?
                            Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

• От: Re: От: Камера Go Pro

В модела Naked влиза камера, кутийка, базова закрепваща система - една с плоскa и една с извита лепенка.

Имам налична Naked на специална цена за членове на форума. Ако може, за такива запитвания ми пишете на ЛС или ми звъннете на 0896 833 822, да не спамим темата и да ми се сърдят другите, че го обръщам на реклама.

Коментар

• От: Re: От: Камера Go Pro

Интересен клип с интересно приспособление вижте го

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X