Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камера Go Pro

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Камера Go Pro

Защо да си обновявам фърмуера? И може ли линк към сайта?

Коментар

Защото при някой има проблем с LCD дисплея с Hero 2 и може самата камера да утрепе дисплея (става неизползваем), после след фърмуера се съживява по определен начин. Затова най-добре да се обнови.....

http://gopro.com/support/hd-hero2-firmware-update/

Коментар

Мерси за информацията Има доста матерял за едно зимно клипче, но да видим кога ще остане време Сега ви пускам едно клипче от едно ташаклийско състезание. Кадрите са от колегата kolev, а монтирането от сина му Пускам го за да видите и веселата част от състезанията

http://www.youtube.com/watch?v=FHyHSbIgizs

П.П. Ето едно клипче от вчерашното каране. Заснето е на Пампорово, черната писта под 3-ката. Има малко лиготий по звука и клипа и моя гаден смях....за което се извинявам.

http://www.youtube.com/watch?v=ILbDB...uJJEzwtpEDg30G
        Последно редактирано от Емил Трайков; 27-02-12, 21:58.

Коментар

Готова е новата ми система

Ето снимки:

излезе под 15 лв. всичко- планка, две иноксови уши с гайки, дебела корда и винта си го имах за статив.

Когато разпъна щеката, не се клати настрани и става много мазно. Пробвах с въже, но е адски шумно и въжето доста се люлее. С корда е идеално. пък и не се вижда.

Ето на който му е интересно качих и теста: http://www.maxmediabg.com/moto/zipline.MP4

Скоро ще го тествам от един висок блок до нас. Иначе го правя за клипчето с ендурото в гората над пътеката ще е страхотно, докато се качват или се спускат.

Ето и последното ми клипче с GoPro, ако някой не го е гледал в темата ми:

Повечето кадри, освен тези, които са от количката, са снимани с една дълга пръчка и камерата накрая, но беше доста трудно да ги следя тия колички са адски бързи.

Коментар

Здравейте .

Ето една снимка от мен :

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:GOPR0791.jpg
Прегледи:1
Размер:108.0 КБ
ID:5354084

направена е с вендуза закачена на борд .

Искам да попитам за едно странно тракане което се чува при заснемането на клипове . Има ли го при вас и как сте го отстранили ?
            Да уточня , че не е от щипката(ките) за закрепване понеже до сега не съм ги ползвал
            .
            Ето едно примерно клипче направено с вендуза и тракането се чува през цялото време :

поздрави
            [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Такъв звук не съм чувал до сега. Има един друг, който е специфичен. Според мен трака от колата. Вътре като е не трака. Другаде по колата не си ли я монтирал?

Коментар

Да слагал съм я на покрива с вендузата също така и съм я хващал за багажника на покрива с една от скобите за ръби . Освен това съм я слагал на кормилото на колело с същата скоба за тръби , за съжаление това хлопане се чува на всякъде ....
                [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
                  Готова е новата ми система

Ето снимки:

излезе под 15 лв. всичко- планка, две иноксови уши с гайки, дебела корда и винта си го имах за статив.

Когато разпъна щеката, не се клати настрани и става много мазно. Пробвах с въже, но е адски шумно и въжето доста се люлее. С корда е идеално. пък и не се вижда.

Ето на който му е интересно качих и теста: http://www.maxmediabg.com/moto/zipline.MP4

Скоро ще го тествам от един висок блок до нас. Иначе го правя за клипчето с ендурото в гората над пътеката ще е страхотно, докато се качват или се спускат.

Ето и последното ми клипче с GoPro, ако някой не го е гледал в темата ми:

Повечето кадри, освен тези, които са от количката, са снимани с една дълга пръчка и камерата накрая, но беше доста трудно да ги следя тия колички са адски бързи.
                  Клипчето е страхотно!Това си е голямо творчество,а и екипа си го бива!
                  ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!

Коментар

Първоначално публикуван от iansto Преглед на мнение

Искам да попитам за едно странно тракане което се чува при заснемането на клипове . Има ли го при вас и как сте го отстранили ?

поздрави
                    Като се вгледаш в клипа,вибрациите на камерата съвпадат с тракането,това е от много малък луфт между камерата и предпазната кутия-от там и тракането.Пробвай за луфт,провери и уплътненията и дано да е това.
                    Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
                    Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
                    0885 660 613

Коментар

И аз това си мислех в началото но като се опитам да я размърдам през процепите не помръдва . Прави ми впечатление , че има някакви белези получени от контакта с кутията ! При вас има ли ги тези белези или това е знак , че камерата има луфт които не мога да усетя ?

Име:P1160679.JPG
Размер:221.5 КБ
ID:5354179

Поздрави

Коментар

Просто направи следното-сложи я в кутията,пусни я на запис,като я държиш в ръка и през интервал (примерно 5 секунди) я чукни в другата си ръка,ако звука го има на записа,макар и по слаб-това ти е проблема-луфт.
                        0885 660 613

Коментар

Белезите ги имам и аз, а я имам от едва месец вече и не е ползвана толкова много Получават се от едни ограничители(аз така им казвам) на предпазната кутия от страните

Коментар

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
                            Белезите ги имам и аз, а я имам от едва месец вече и не е ползвана толкова много Получават се от едни ограничители(аз така им казвам) на предпазната кутия от страните
                            Аз ги забелязах след като веднъж я изпуснах от високо вероятно и преди това са били там но не съм им обръщал внимание
                            Вие колега вече с Гопро 2 ли сте ?

Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнение
                            Просто направи следното-сложи я в кутията,пусни я на запис,като я държиш в ръка и през интервал (примерно 5 секунди) я чукни в другата си ръка,ако звука го има на записа,макар и по слаб-това ти е проблема-луфт.
                            Мерси за идеята не се бях сетил за това .
                            В действителност тракането не е от луфт в кутията то идва от щипката затваряща и държаща капака за кутията !! При вас не зная как е но при мен има луфт от рамките на 1-2 милиметра и при вибрация и натиск се движи надолу и нагоре .
                            За момента луфта съм го уплътнил с ластик :

Име:P1160683.JPG
Размер:219.9 КБ
ID:5354340

и вече го няма дразнещото хлопане

Поздрави

Коментар

И аз да се присъединя към клуба - след няколко дни живи и здрави пристига и мойта Hero 2 - ка
                              Нямам търпение.

@Iassen - Знаеш ли от къде мога да гледам уроци за Adobre Premiere и After Effect, защото отдавна ми е мечта да го науча този монтаж и обработка

Поздрави колеги...

Коментар

Първоначално публикуван от iansto Преглед на мнение
                                [ATTACH=CONFIG]426842[/ATTACH]

и вече го няма дразнещото хлопане

Поздрави
                                Радвам се че откри проблема.
                                0885 660 613

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X