Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камера Go Pro

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Камера Go Pro

Дойде! Ура!
    Ето.

Оборудвах я с 16 гъби карта,10клас, 35 лв.. 32-ката ми се видя скъпа, 130кинта 10ти клас.
    От утре почвам със стойките и премиерата.

Много благодаря за темата. Всичко пише. Поне това което трябва на един начинаещ, със сигурност го има.

Моля само за съвет: кажете резолюция и скорост като за начало. Ще снимам от друсащ джип. ...да не откривам Америка тепърва
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

@drukman - Да ти е честита новата придобивка.
      Да те попитам само от Щатите ли си я поръчвал? Ако да, от кой щат и за колко време пристигна до България?

Коментар

Честита да ти е Да заснемеш много хубави моменти и да споделиш За скороста, аз не съм толкова навътре, но в момента качвам един клип където съм я закрепил на носа на борд-а и е на 960 48fps и има трептения.Като се качи клипа ще го постна

П.П. Ето го клипа

http://www.youtube.com/watch?v=T1tNn...ature=youtu.be
        Последно редактирано от Емил Трайков; 09-03-12, 21:04.

Коментар

ЕЕЕ браво, че откри проблема с тракането. Не бях чувал до сега за такъв. С другия капак, който не е за екранче има ли го? Може и бялото оплътнение за капака да ти се е сплескало. Провери да не вземе да влезе вода някой път.

Най-често снимам на 720 на 60 кадъра. Повечето компютри засичат на 120 кадъра, а и картината е малка. На 60 е много мазно и 720 е широкоекранно и заема целия екран на плазми и широки монитори, за ютюб също е добре, защото там няма 4:3 формат без черно отстрани. Файловете не са големи и качеството си е добре. Ъгълът пак е голям, единственото е, че отгоре и отдолу реже по малко в сравнение с 960- него го ползвам когато не съм сигурен, че е добре насочена камерата, а после пак монтирам на 720 и премествам нагоре или надолу, така че да се вижда обекта.

Коментар

Ето и моето сефте:

Коментар

Първоначално публикуван от nOox Преглед на мнение
              ........Да те попитам само от Щатите ли си я поръчвал?........
              Да. Доста време се мота по пътя, но не по вина на пощите.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
                ЕЕЕ браво, че откри проблема с тракането. Не бях чувал до сега за такъв. С другия капак, който не е за екранче има ли го? Може и бялото оплътнение за капака да ти се е сплескало. Провери да не вземе да влезе вода някой път.
                Да тракането се чуваше и от четирите капачета . Погледнах уплътненията , на тях не се вижда никаква деформация .
                Обаче нещо друго ми направи впечатление ! Тези белези :

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1160687.JPG
Прегледи:1
Размер:199.6 КБ
ID:5355014Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1160697.JPG
Размер:213.8 КБ
ID:5355019

Има ги и на четирите капачета като са с различна форма и големина . Лично за мен наличието им е не обяснимо !

Вчера разглеждах устройството за монтаж на вентилирана каска и стигнах до извода , че коланът е едно цяло парче а не както аз си мислех две хванати по някакъв начин за планката :

Име:P1160693.JPG
Размер:172.7 КБ
ID:5355017

Веднага ми дойде идеята да го заменя с по дълъг понеже този ми идва доста къс . Нещо такова :

Име:P1160696.JPG
Размер:262.4 КБ
ID:5355018

За съжаление червеният които имах е по дебел и няма да стане , но ще потърся и ще го сменя .
                Дори си мисля да сложа ластичен за да може да се ползва и като нагръдник .

Ето нещо интересно от сайта на Го Про :

Име:683x426_Wi-Fi-Remote_BacPac2.jpg
Размер:21.8 КБ
ID:5355013

Wifi - бакпак с дистанционно . Очаква се да излезе през април и ще бъде поредна препоръчителна екстра
                Между другото за Го Про 2 тази екстра не е ли вградена или съм останал с грешно впечатление ?
                [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от iansto Преглед на мнение
                  Ето нещо интересно от сайта на Го Про :
                  [ATTACH=CONFIG]428014[/ATTACH]

Wifi - бакпак с дистанционно . Очаква се да излезе през април и ще бъде поредна препоръчителна екстра
                  Между другото за Го Про 2 тази екстра не е ли вградена или съм останал с грешно впечатление ?
                  И ние го чакаме скоро. Не, екстрата не е вградена и е от типа аксесоари като LCD и Battery BacPac...

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                    И ние го чакаме скоро. Не, екстрата не е вградена и е от типа аксесоари като LCD и Battery BacPac...
                    Ясно
                    А дали вече имате някаква ориентировъчна цена понеже в сайта на Го про няма никаква ?
                    [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

• От: Камера Go Pro

все още не, ще алармирам при готовност...

Коментар

И аз чакам да излезне wifi-то и да го поръчвам с LCD-то

Коментар

От скуош корта :

Коментар

Греда.
                            Файловете ми се получават *.МР4
                            Уиндоуския Муви Мейкър не ще да ги чете.
                            Премиера не можах да си инсталирам....
                            Идеи?

пп.... може на лични....
                            Вальо. О888 557Ч7Ч
                            Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от iansto Преглед на мнение
                              Аз ги забелязах след като веднъж я изпуснах от високо вероятно и преди това са били там но не съм им обръщал внимание
                              Вие колега вече с Гопро 2 ли сте ?

Мерси за идеята не се бях сетил за това .
                              В действителност тракането не е от луфт в кутията то идва от щипката затваряща и държаща капака за кутията !! При вас не зная как е но при мен има луфт от рамките на 1-2 милиметра и при вибрация и натиск се движи надолу и нагоре .
                              За момента луфта съм го уплътнил с ластик :
                              [ATTACH=CONFIG]426842[/ATTACH]

и вече го няма дразнещото хлопане

Поздрави
                              И при мен го има този неприятен звук. Мислех че от луфта на щипката. Благодаря за инфото. Ще изпробвам твоето решение.

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                                Греда.
                                Файловете ми се получават *.МР4
                                Уиндоуския Муви Мейкър не ще да ги чете.
                                Премиера не можах да си инсталирам....
                                Идеи?

пп.... може на лични....
                                Пикаса ! Лека , елементарна и безплатна програма . Аз предимно я ползвам за редакция на снимки но отваря и мп4 .
                                Ако искаш нещо по професионално колегата иассен е споменал на предишните страници какво ползва .

Първоначално публикуван от Сабин Цонев Преглед на мнение
                                И при мен го има този неприятен звук. Мислех че от луфта на щипката. Благодаря за инфото. Ще изпробвам твоето решение.
                                Пробвай и пиши колега ! Дано да е това .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X