Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камера Go Pro

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Камера Go Pro

Колеги да ви попитам - някои притежава ли GoPro HD Hero2 и какво мислите за нея?Може ли да служи и като фотоапарат със свойте 11 мегапиксела? Сериозно съм се замислил над пукупката на тази камерка и ако някои я има, то ще се радвам да сподели мнението си

Коментар

Един мой близък приятел си я купи и аз имах срещи с нея. Камерката е още по-супер от предишната. Изображението е по-рязко. Снимките вече са широк формат, но не може да замести фотоапарат, въпреки качествените снимки, заради липсата на зум и постоянната леща рибешко око.Не че една цяла ваканция не снимах само с нея, но ми сеиксаше да не си бях забравил батерията за сапунерката. Друга сериозна екстра е 120 кадъра в секунда на една от резолюциите, което значи много хубав забавен каданс и последователните снимки са през 0,5 сек, а не през секунда като моята и 10 поредни снимки, което също е важно. Скоро ще има за нея дистанционно и wi-fi връзка за предаване на живо в нета. Струва 680 лв. по магазините.
      Аз лично не бих я купил, защото разликата с моята не е голяма и ще изчакам следващото поколение, но ако човек е съгласен с цената и иска нова камерка това е най-доброто на пазара.
      Последно редактирано от iassen; 28-01-12, 18:22.

Коментар

В рокито я има за 300$ което горе-долу идва на 580лв.Аз съм с най-старата камера на гопро.....а относно следващото поколение не съм се интересувал и незнам нищо. Като гледам клиповете и направо откачам.... Снощи ходихме на една изоставена картинг писта и в тъмното със старата камера нищо не се вижда.

Коментар

Е то ако не ти я купи приятел в щатите и да ти я прати като подарък ще плащаш мито и ддс и с чакането по-добре от тук.. да, пише, че новата повече снима на тъмно. Моята съще не ми харесва на тъмно. Забравих да я похваля, предпоследното клипче, което снимах много бой изяде. Тупаници, шутове. Направо съм учуден, че даже не прекъсна. То има клипче как пада от самолет в нета здравичка си е.

Коментар

Ами за 4 дена идва точно

Коментар

От Европа нямат ли шипинг ?
              Питам , щото тук са с по 50 до 80€ по-скъпи от сайта на gopro за които кинти човек може и дисплей-а да го купи
              Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
              Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
              Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

От сайда на го прото намерих нещо интересно.

http://gopro.com/daily-giveaway/

Всеки ден се теглят по 2-ма човека които печелят GoPro Hero2 с всичките и джунджурий Но след като ги изтеглят, трябва отново да се регистрираш. Аз се регвам Ииии не на последно място, понеделник трябва да е при мен

Коментар

Е те и да имат международен шипинг, нали ще трябва да добавиш ДДС и мито (почти 30%) така че... на старо е най-добре, аако не искаш последната, която е най-добре )

Ето какво измислих днес. Тука съм пробвал със сноуборд обувката ми, но искам да го ползвам за мотокроса, ще станат страшни кадри, особено като я сложа на някой, който владее плоските скръбове (имам уговорка с един такъв)

Въобще тази е една от най-използваните от мен приставки, защото става да се закача и на криво и по някакви неща с неправилни форми като крака, ръце, на харпуна, по мотора въобще най-много нея я ползвам. Иначе е предназначена за вентилирани каски, но като се върже по този начин става за всичко цилиндрично.
                  Доста е здрава, издържала ми е на страшни натоварвания
                  Другото и предимство е, че с нея мога да закача камерата за брадата на шлем или каска на приятел и така не се налага да си хабя лепенките.

http://magazin.photosynthesis.bg/off...016500017.html ето тук се продава за 40 лв.

Ето и тук съм го използвал на предната ос:

Тука съм го сложил на шарнира, особено за мотокрос става много яко, а щом там издържа, значи е доста здраво.

Ето клипчето:

Тук съм го хванал за количка с дистанционнои понеже тя не е толкова дебела съм кръстосал ремъците и съм защипал и двете щипки. Така е още по-здраво. На шарнира също така го слагам.

На това чудо също го закачам с тази приставка. Сега правя по-малък дирижабъл, който да мога да си нося на повечче места, че този е 6м. дълъг. Иначе куадракоптер е най-добре, но е ужасно скъп за сега.

и ето резултата:

Ето тук един друг способ с вакума за дъската. Връвта е осигуровка, и добре че я ползвам, защото падна.

Това е друг метод: Купих телескоп за риболов за 15 лв. Отрязах го на 4 м. и сложих стойка със стандартен винт за охранителна камера- струва 4 лв. Имам доста добри кадри с нея.

Сега се чудя как да си направя стойка с прът за гръб.
                  е такова, ама да снима отгоре:
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3351268.jpg
Прегледи:1
Размер:172.4 КБ
ID:5342932
                  Последно редактирано от iassen; 04-02-12, 12:34.

Коментар

Ето още малко от моите способи:

Това е последната джаджа, която си купих. Комбиниран статив и клампа за закрепване на всякакви плоски повърхности:
                    Купих я от фотопавилион за 40 лв. Пластмасова е, но ме изненада със здраината си. В Амазон има много хубави и здрави и по-скъпи. Напишете clamp.
                    Тук се вижда и друго нещо, което ползвам - накитник за тенис. Така не се драска лещата, когато нося камерата в раницата ми заедно с други неща.

А това е начин с клечка за зъби да се предотврати характерното досадно тракане при вибрации, което идва от свръзката на щипката и лепенката.
                    Го Про дават това бяло гумено нещо, което е адски трудно за слагане и не работи толкова добре, колкото клечката. Винаги си нося в чантата 5-6. Навирам я в процепа и я чупя да не стърчи. Няма проблем с ваденето после, защото щипката се вади на другата страна.

За да си нося всичките тези неща ползвам ето такава чантичка за 18лв. Хубаво е, че има и огледалце, с което гледам дали съм настроил добре камерата да гледа напред:
                    http://www.tashev.bg/shop/product_in...?idarticles=73

Коментар

Ти си по голям маняк от мен на тая тема Това с дъската и аз съм го пробвал и направих 2-3 завоя и самия захват се счупи От 2-3 дена гледам клипчета в нета и имаше някаква джаджа за захващане отзад. Според мен една щека мушната в раницата би свършила същата работа.

Коментар

хехе добра идея е тази с раницата. Моята джаджа дето я вакумирах на дъската издържа бая стрес преди да се отлепи, скокове..то и на клипчето с кайта на първа страница е така. А това за захващането за дъската сигурно е с клампа. Е тая много ме кефи, че може със и без чупещо рамо, ама е за тръби де, за дъска трябва с плоски челюсти: http://www.aliexpress.com/store/1717...s-11-Inch.html

Коментар

Един странен въпрос, там където работя, клиенти са си забравили една такава камера преди 3-4 дни, как мога да разбера на кого е и да се свържа с тях.
                          Има ли някакъв начин, не знам нито как се пуска, нито как се зарежда, май батерията е умряла.

Коментар

Ми няма как по камерата да се разбере, кой е собственика. Имат серийни номера, ама кой знае от къде е купена. Иначе се зарежда с нормално мини USB отстрани- свети червено, докато се зареди. Можеш още преди да е заредена , както е включена към PC-то натискаш и задържаш предния бутон и тя ти излиза като устройство в компютъра и вече от там можеш да прегледаш клипчетата, евентуално от тях ако разбереш нещо.

Коментар

Само натискаш веднъж и минава в режим за PC, не е нужно да задържаш

А ето това е Ясен със старото му GoPro - върви с оператор :

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:405486_230008863745238_100002083788147_536354_2086354041_n.jpg
Прегледи:1
Размер:59.1 КБ
ID:5345160

Коментар

Май само двамата с колегата iassen си пишем в тая тема ,но както и да е Днес ми дойде ГоПро Херо2-ката . Поръчах си я онлайн от българия понеже идваше по евтино от колкото от рокито и има 1 година гаранция. Взех и една 32ГБ мемори карт и направих едно клипче и снимах Клипчето го направих с колата понеже времето е отвратително и ми харесва какво качество снима При старата ми камера го няма въпросното тракане за което е тая бялата гумичка. Това е на пръв поглед и скоро ще гледам да пусна едно клипче от АТВ-то

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X